Ads



31 Μαΐου 2012

Μεγάλη δημοσκόπηση του Real.gr


Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB για το Real.gr, η Νέα Δημοκρατία προηγείται, στην πρόθεση ψήφου, με ποσοστό 23,9% και σε «απόσταση αναπνοής» ακολουθεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με 22,5%. Τρίτο κόμμα, εμφανίζεται το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με 12,6% και την 7αδα των κομμάτων που εξασφαλίζουν την είσοδο τους στη Βουλή συμπληρώνουν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστό 6,2%, η Δημοκρατική Αριστερά με 5,7%, η Χρυσή Αυγή με 4,7% και το Κ.Κ.Ε. με 4%.

Πηγή: Enikos.gr


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Ο Θάνος Τζήμερος έστειλε επιστολή στην Μέρκελ!

Την αποκαλεί Εξοχότατη και τής τα λέει όλα με το νι και με το σίγμα. Διαβάστε για να σχηματίσετε γνώμη. Όταν κι εμείς τη διαβάσουμε, θα γράψουμε σχετικά... Εκείνο που εκ πρώτης όψεως διαπιστώνει κανείς, είναι πολύ ντροπιαστικό και αήθες...

Epistoli Tzimerou Stin Merkel

Αν θέλετε, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας κάτω-κάτω στο ιστολόγιό μας, για να μάς στείλετε την δική σας άποψη. Όλες οι απόψεις-γνώμες, μπορεί να δημοσιευτούν...


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

38 ολόκληρα χρόνια κλέβατε, ρεεε!


Πολύ θυμωμένο (και) σήμερα το ιστολόγιο του Χάρρυ Κλυνν (κατά κόσμον Βασίλη Τριανταφυλλίδη). Δονείται, νιώθεις τον παλμό – δεν πάει άλλο, πρέπει όλοι να φωνάξουμε δυνατά! Διαβάζουμε:

«Όργιο στις προμήθειες υγείας, εκβιασμοί, λαμογιές, γραφειοκρατία, πελατειακό-κομματικό σύστημα, διεφθαρμένο δημόσιο, παράνομες διατραπεζικές προμήθειες, παράνομα δάνεια! Χορός υπεράκτιων, δαιδαλώδεις διαδρομές της μίζας των εξοπλισμών, υπουργοί, παρ’ ολίγον πρωθυπουργοί και κομματικοί αξιωματούχοι βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στην αρπαγή και τη ρεμούλα… 38 ολόκληρα χρόνια κλέβατε ρεεεεε… Ήπιατε το αίμα του κοσμάκη, υπογράψατε τη θανατική του καταδίκη και την εξαφάνιση από το χάρτη των ελεύθερων και κυρίαρχων λαών την Ελλάδα και έχετε το θράσος να ζητάτε την ψήφο του Ελληνικού λαού για να τον αποτελειώσετε... Κρεμάλα σας αξίζει και ίσως η αγχόνη να αποτελεί την ελάχιστη τιμωρία για τα εγκλήματα που διαπράξατε σε βάρος των Ελλήνων και της χώρας μας».

Δεν συγκινείται όμως κανείς, Χάρρυ. Μας θεωρούν ανεγκέφαλους, Χάρρυ. Δε θα μας κάνουν εύκολα τη χάρη να ξεκουμπιστούν από ’δώ…

Δείτε την ανάρτηση


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι ο Ανάντ!


Στα rapid κρίθηκε ο τίτλος του παγκοσμίου πρωταθλήματος μεταξύ Ανάντ και Γκέλφαντ στη Μόσχα. Πάλι καλά θα πει κάποιος που δεν κρίθηκε στα μπλιτς.

Στις 12 κανονικές παρτίδες του ματς, οι δύο αντίπαλοι έκαναν από μία νίκη (πρώτος ο Γκέλφαντ, στην αμέσως επόμενη ισοφάρισε ο Ανάντ) και όλες οι υπόλοιπες έληξαν ισόπαλες. Έτσι, σήμερα στα tie breaks, οι δύο αντίπαλοι ξεκίνησαν να παίξουν 4 παρτίδες rapid (25 +10). Στην 2η παρτίδα ο Ανάντ (με τα λευκά) κέρδισε και προηγήθηκε στο σκορ. Ο Γκέλφαντ προσπάθησε να παλέψει μέχρι το τέλος αλλά ήταν σε τρομερή πίεση χρόνου. Αυτό συνέβη σε όλες τις παρτίδες. Ο Ανάντ έκανε γενικά πολύ καλύτερη διαχείριση του χρόνου. Στην τρίτη παρτίδα ο Γκέλφαντ έβγαλε μεγάλο πλεονέκτημα από το άνοιγμα (ο Χουντίνι έδινε την θέση γύρω στο 2,5) αλλά στην συνέχεια έκανε blunder (26. Rxb8) με αποτέλεσμα τα μαύρα να ισοφαρίσουν σιγά σιγά. Στην τελευταία παρτίδα ο Γκέλφαντ παρ’ ότι είχε τα μαύρα δεν είχε άλλη επιλογή από το να επιτεθεί. Έβγαλε ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά τελικά ο Ανάντ κράτησε άνετα και στέφθηκε ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα του, αν και νομίζω σε όλη τη διάρκεια του ματς δεν ήταν ο γνωστός Ανάντ. Το σκάκι του είναι σε κάμψη και αυτό είναι φανερό. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του, δικαιώνοντας όλους αυτούς που πίστευαν ότι υπάρχει διαφορά κλάσης με τον διεκδικητή.

Πηγή: OfferDraw


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Ένα σκίτσο κάθε όποτε μας καπνίσει...


Άλλοι, βάζουν ένα σκίτσο την ημέρα (δείτε ΕΔΩ), χε, χε! Εμείς κάθε όποτε γουστάρουμε. Έχει κανείς αντίρρηση μήπως;


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Ο Τσίπρας δεν δέχεται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους Οικολόγους


Ο Τσίπρας δεν κάθεται ποτέ σε τραπέζι Οικολόγων, γιατί μισεί τα λαχανικά!
Ωραία φωτογραφία της Ιωάννας Κοντούλη στο Enikos βρήκαν, Ιησούς Χριστός νικά!
Η Κατσέλη νιώθει πολύ συγκινημένη από του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τα υψηλά ιδανικά!
Οι Ευρωπαίοι ποτέ δε θα πάρουν πίσω, τα τόσα που μάς δίνουνε δανεικά!

Κάτι σήμερα μ' έχει πιάσει και γράφω μακρόσυρτα στιχάκια... Νευρωτικά!
Ίσως γιατί μού τελείωσαν τα χρήματα κι αύριο θα πάρω λιγότερα απ' τα κανονικά!
Ο Σαμαράς ψάχνει μυστρί για να μας θάψει, καθώς και άλλα οικοδομικά υλικά!
Χαλάστρα όμως τού κάνει ο Τσίπρας κι έχω φαγούρα ποιος θα κερδίσει τελικά!

Δείτε την είδηση που μάς ενέπνευσε το ποίημα


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Απόψε στις 21:00, η εκπομπή του Enikos.gr με τον Αλέξη Τσίπρα


Την Πέμπτη 31 Μαΐου, στις 9 το βράδυ, παρακολουθήστε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ» από το Enikos.gr.

Για να δείτε (με live video μάλιστα) τι πρόκειται να απαντήσει ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στους πολίτες που θα λάβουν μέρος στην εκπομπή και θα υποβάλουν τα ερωτήματά τους, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Προσοχή: Θα χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί SKIP THIS AD, πάνω δεξιά στην οθόνη σας. Άλλωστε, κανείς ποτέ δεν γεύτηκε το μέλλον χωρίς κάποιο τίμημα, ε; Αμέσως μετά, θα μεταφερθείτε σε ιστότοπο που δεν φαντάζεστε. Αφάνταστο.Com!

Είμαστε κακοίιιιιι!


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Το μαρτύριο του ...κυρίου Μπάμπη


Το μαρτύριο του Ταντάλου κάνουνε στον κύριο Μπάμπη
κι απ’ τις δυνατές φωνές του, τρέμουν του Φαλήρου οι κάμποι!
Διότι μίλησε για «μαύρες μέρες, που το ευρώ θα φέρει»…
Κύριε Μπάμπη!... Κύριε Μπάμπη!... Τρίβουν οι λαγοί τη φτέρη;

Τον λυπάται ο Πορτοσάλτε, τον λυπάται κι η Κοσιώνη,
πάν’ στη διεύθυνση του ΣΚΑΪ, με γραβάτα και σοσόνι!
«Μεγαλειότατοι Αλαφούζοι, βγάλτε τον απ’ το μαρτύριο…
Δεν τον βλέπετε που σκούζει; Προκαλεί …τριγμούς στο κτίριο»!...

Παίρνει τ’ όπλο ο κύριος Γιάννης, τρέχει να τού τη «φυτέψει»,
μα τον βρίσκει ξαπλωμένο στην αυλή, πίνοντας Pepsi!
Στο πλευρό του δυο κοπέλες με φουλάρια και μπικίνι
και μπροστά τους μια πισίνα, που προσφάτως έχει γίνει!...

Δείτε την είδηση πού μάς ενέπνευσε το ποίημα


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Τον «δικαστικό πολιτισμό» επικαλείται ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


Από τότε που βγήκε ο «δικαστικός πολιτισμός», χάθηκε η τσίπ(ρ)α

Τον «δικαστικό πολιτισμό» επικαλείται ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., σχετικά με το θέμα που ανακίνησε πρόσφατα η Ντόρα Μπακογιάννη, ότι πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος παρέστησαν ως μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17ης Νοέμβρη».

Όμως, κακώς χρησιμοποιούν το άλλοθι του «δικαστικού πολιτισμού» και μάλλον θα πρέπει να μάς εξηγήσουν τι δουλειά είχαν εκεί (στο δικαστήριο) τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γνώριζαν πράγματι την υπόθεση; Κι αν γνώριζαν την υπόθεση, από πού κι ως πού τη γνώριζαν; Ήταν γείτονές τους οι τρομοκράτες; Είχαν φίλο τους τον Ξηρό κι όλους τους υπόλοιπους, από πριν;

Ή μήπως πήγαν …ακάλεστοι;

Και, καλά τώρα! Πώς έτυχε δηλαδή και είχαν τόσα καλά λόγια να πούνε; Δεν είναι ένας· δεν είναι δύο. Πέντε ολόκληρα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να υπερασπίζονται τους δολοφόνους του Παύλου Μπακογιάννη. Τους ανόητους εκείνους εγκληματίες, που αντί να καταστρέφουν κτίρια της Εφορίας (καίγοντας «Τειρεσίες»), σκότωναν ανθρώπους.

Κίτρινη κάρτα στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τον ψηφίζουμε ακόμα…


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

30 Μαΐου 2012

Τέρενς Κουίκ vs. Λουκάς Παπαδήμος


Ο Τέρενς Κουίκ πιστεύει το Reuters

«Μεταξύ Reuters και Λουκά Παπαδήμου είναι σαφές ότι μεγαλύτερη αξιοπιστία αποδίδουμε στο Ειδησεογραφικό Πρακτορείο με την παγκόσμια αναγνώριση και εγκυρότητα», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, σχολιάζοντας το τηλεγράφημα του Reuters που έκανε λόγο ότι η δήλωση Μπαρόζο πως «η Ελλάδα θα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της, ή αλλιώς να φύγει από το ευρώ» ήρθε μετά από αίτημα του έλληνα πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Και ρωτάμε εμείς τώρα τον εξαιρετικό άνθρωπο, πολιτικό και φίλο μας, Τέρενς Κουίκ: Μεταξύ Προέδρου της Δημοκρατίας και Πάνου Καμμένου, ποιος έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία; Μήπως ...ο πρώτος; Για να μιλήσουμε αντικειμενικά πάντως, ο Τέρενς Κουίκ, εξ όσων αντιληφθήκαμε, δεν πήρε ποτέ θέση σ' εκείνη τη διαμάχη. Πράγμα που καταλογίζουμε στο ενεργητικό του και τον κρατά ψηλά. Δείχνει ότι, και μέσα στη λάσπη, διατηρεί το σθένος να παραμένει ανέγγιχτος.

Γι' αυτό και αποτελεί την εγγύηση που αναζητούν πολλοί – ιδίως από το χώρο της Δεξιάς – για να συνεχίσουν να ψηφίζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες.


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Ντόπιοι προδότες κατευθύνουν τους ξένους να κρατούν σκληρή γραμμή απέναντί μας


Τρομερή είδηση δημοσιεύει σήμερα η ιστοσελίδα Enikos.gr. Μπορεί να μη βάζει ακριβώς τον τίτλο που εμείς βάλαμε, αλλά διαβάστε:

Διαστάσεις λαμβάνει η είδηση που μετέδωσε το Reuters, ότι η δήλωση Μπαρόζο πως η Ελλάδα θα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της ή, αλλιώς, να φύγει από το ευρώ, ήρθε μετά από αίτημα του έλληνα πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Κι αυτό, γιατί το τηλεγράφημα του Reuters έρχεται να προστεθεί στην αποκάλυψη-βόμβα του βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννη Δραγασάκη σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, στις 11 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή που είχε κάνει και τις δηλώσεις ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Εγχώριες δυνάμεις ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Μπαρόζο και τον προετοίμαζαν, μόλις λάβει την επιστολή Τσίπρα, να βγει και να κάνει δηλώσεις ότι μετά την επιστολή αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει στο ευρώ» είχε καταγγείλει τότε, ο Γιάννης Δραγασάκης, προσθέτοντας ότι «ενδεχομένως αυτό να μας επηρεάσει».

Δείτε περισσότερα στο Enikos.gr...

Κάποιοι πρέπει να περάσουν κατευθείαν από Στρατοδικείο, με το ερώτημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Στην Αφρική, στην Νιγηρία


Στην Αφρική, στην Νιγηρία,
που ζούνε τίγρεις και θηρία,
εκεί θα πά’ κι εγώ να ζήσω,
το πρόβλημά μου να το λύσω!

Θα φτιάξω μια μεγάλη φάρμα,
το ’χω φετίχ και το ’χω κάρμα,
θα βάλω κότες και κοκόρια,
όχι των Αθηνών… Εγχώρια!

Μάλλον, θα κάνει λίγη ζέστη
και κλιματιστικόν ουκ έστι,
αλλά θα πάρω μια βεντάλια,
για να ζηλεύετε, κουφάλια!

Και θα παράγω προϊόντα,
μ’ όλα τ’ ατού και τα προσόντα,
που θα τα στέλνω στη Γαλλία,
του Δου-Νου-Του να γίνουν λεία!

Και θα μαζεύουν τα παιδάκια
ό,τι θα πέφτει στα πλακάκια,
έχουνε χώρα πουλημένη,
όλα τούς τ’ άρπαξαν οι ξένοι!

Δε θα μιλώ μήπως μ’ ακούσουν
και ξαφνικά μού πούνε, «πού ’σουν;
Πάμε στον Uncle Sam, αντάμα»,
US Marines απ’ τον Ομπάμα!

Θα δίνω την παραγωγή μου,
από τα ζα κι από τη γη μου,
ψίχουλα βγάζοντας για κέρδος,
να μη με ψάχνει κι ο Λοβέρδος!

Μπορεί κι επιστολή να λάβω,
με της Christine Lagarde τα μπράβο,
«ω, τι καλή», θα πω, «κυρία,
πότε θα ’ρθεί στην Νιγηρία»;


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

THE ELLINOFRENEIA TIMES: «Θα γίνουμε Νίγηρας»


Με τον παραπάνω τίτλο και με λεζάντα: «Την πρόθεσή του να κάνει την Ελλάδα Νίγηρα, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας», κυκλοφορούν σήμερα οι Times της Ellinofreneia.net.

Και συνεχίζει το ρεπορτάζ:

«Εφόσον η κυρία Λαγκάρντ ενδιαφέρεται περισσότερο για τον Νίγηρα, το μόνο που μας απομένει είναι εμείς να γίνουμε Νίγηρας έτσι ώστε να αρχίσει να ενδιαφέρεται για εμάς», δήλωσε ο Α. Σαμαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρότζεκτ θα περιλαμβάνει περισσότερα μέτρα, φόρους και έκτακτες εισφορές προκειμένου να έρθει τέτοια εξαθλίωση, που όλα θα μοιάζουν με την αφρικανική χώρα. «Το μόνο πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω, είναι το χρώμα των κατοίκων», πρόσθεσε ο Α. Σαμαράς, αν και στο επιτελείο του υπάρχουν διάφορες σκέψεις.

Το ιστολόγιό μας, «Πολιτική Σάτιρα!», συγχαίρει βέβαια τα παιδιά του Ellinofreneia.net για την παραπάνω συνέντευξη, αλλά ζητά και χρηματική αποζημίωση, διότι εκεί που αντιγράφαμε τα λόγια του Α. Σαμαρά, στο σημείο που λέει για «το χρώμα των κατοίκων», ξέφυγε μια μεγάλη γουλιά καφέ από το στόμα μας και κατέστρεψε το ασύρματο πληκτρολόγιο με το οποίο κάνουμε τη δουλειά μας…

Και κοστίζει ογδόντα ευρώωω...


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για ανακούφιση των οφειλετών του Δημοσίου


Ο Πάνος Καμμένος δημοσίευσε πριν από λίγο στην προσωπική του σελίδα στο Twitter, την παρακάτω πρωτοποριακή πρόταση, για τους πολυπληθείς πια στη χώρα μας οφειλέτες του Δημοσίου:

Protasi-AnexartitonEllinon

Συγχαρητήρια στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Με αυτή τους την πρωτοβουλία, δείχνουν ότι πραγματικά νοιάζονται.


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Αυτοκτονία στην Νίκαια


Ακόμη ένας αυτόχειρας προστίθεται στη μακρά μακάβρια λίστα...

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι περαστικοί στο δασάκι του Αγίου Φίλιππα στη Νίκαια, σήμερα, λίγα λεπτά μετά τις επτά το πρωί. Ένας άνδρας κοντά στα 60, βρέθηκε απαγχονισμένος. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο μα δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Ο 60χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και με δυσκολία έβγαζε το μεροκάματο. Εργαζόταν σε επισκευές πλοίων και ως οικοδόμος. Το παρκάκι που κρεμάστηκε απέχει μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, επάνω του εντοπίστηκε σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους της πράξης του.

Πηγή: Fimotro


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Προδότης ο Μίκυ Μάους;


Ξύπνα, λαέ!!!

Το Μνημόνιο είναι ζωντανό – απλά λουφάζει και περιμένει. Η Κατοχή της χώρας μας, συνεχίζεται. Η συχνότητα των αυτοκτονιών έγινε μία ανά ημέρα… Η κατατρομοκράτηση του λαού με το δήθεν δίλημμα ευρώ ή δραχμή κορυφώνεται. Οι προδότες προσπαθούν να δεσμεύσουν με υπογραφές απέναντι στους ξένους αφέντες, και τους πολιτικούς αντιπάλους τους. Θίγονται με το «Ολαντρέου» και δεν θίγονται με το «κανένα οίκτο για την Ελλάδα». Ο λαός χαλαρώνει… Κίνδυνος! Κίνδυνος!... Δυο μορφές σκεφτόμαστε να στηρίξουμε: Τον Ψεύτη και τον Ανέφικτο. Ο Ψεύτης (Πάνος Καμμένος) και ο Ανέφικτος (Αλέξης Τσίπρας), δεν συγκαταλέγονται στους προδότες (Τεν-τεν, Μίκυ Μάους).

Κρίμα… Περιμέναμε, τουλάχιστον τον Μίκυ Μάους, να ήταν λίγο πιο έντιμος… Καλημέρα.


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Κάνε κουράγιο


Καληνύχτα-καλημέρα... Γρήγορα θα ξημερώσει! Αύριο τα λέμε ξανά. Σού το αφιερώνω...

Κάνε κουράγιο, λαέ μου.
Λίγος καιρός απομένει…
Βάστα, στις λόγχες τ’ ανέμου.
Τούτο το τέρας πεθαίνει!

Θα πέσει χάμω – μακάρι –
και θα σφαδάζει με ρίγη…
Α, μην τού κάνεις τη χάρη,
συ να χαθείς πριν να φύγει.

Κάνε κουράγιο, το νιώθω.
Σού ’χουν λαβώσει τα σπλάχνα…
Να σβήσεις έχουν τον πόθο.
Σχώρα τους! Μη βγάζεις άχνα…

Υπομονή να ’χεις πλέρια.
Όλοι θ’ ανάψουν οι λύχνοι!
Τότε θ’ απλώσεις τα χέρια,
κει που η καρδιά σου σού δείχνει…

Κάνε κουράγιο, αδερφέ μου.
Θάψε στη γη το λεπίδι…
Γέλα, στις αύρες τ’ ανέμου.
Ελευθερώθηκες ήδη!...


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

29 Μαΐου 2012

Κόμμα Ελλήνων Bloggers - Διαδώστε το, να γίνουμε ...πολλοί!


Ένα νέο κόμμα ετοιμάζεται! Πρόκειται για το ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ BLOGGERS, του οποίου ηγείται ο εξαιρετικά δημοφιλής Παναγιώτης Τουμάσης, ιδιοκτήτης-διαχειριστής του blog «Πολιτική Σάτιρα!».

Το νέο κόμμα, θα κάνει την εντελώς παρθενική εμφάνισή του στις τρίτες κατά σειρά Εθνικές Εκλογές, οι οποίες, κακώς εχόντων των πραγμάτων, θα διεξαχθούν μέσα στον Αύγουστο. Με το σύνθημα: «Αύγουστε, καλέ μου μήνα, να 'σουν δυο φορές στα blogs μας», το Κόμμα των Ελλήνων Bloggers φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε ψήφους την Χρυσή Αυγή και να πλησιάσει σύριζα τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.!

Όσο για τον Σαμαρά, ούτε λόγος. Αυτός θα προσχωρήσει σε μας, διότι πλέον καταλαβαίνει ότι ...δεν τον παίρνει άλλο!


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Love story


Ιστορία αγάπης στην Ελλάδα του 2012:

Εκείνη, baby-sitter σε πλούσιο σπίτι στο Κολωνάκι. Εκείνος άνεργος στο Χολαργό. Εκείνη μ’ έναν μισθό που ίσα-ίσα φτάνει να συντηρεί την άρρωστη μητέρα της. Εκείνος μ’ ένα παλιό αυτοκίνητο γεμάτο μηχανικές βλάβες, ανασφάλιστο και σχεδόν πάντα χωρίς βενζίνη. Αγαπιούνται… Ζουν μόνο δώδεκα χιλιόμετρα ο ένας απ’ τον άλλο, αλλά μοιάζει τόσο μακριά! Πριν λίγο καιρό, η κοπέλα είχε μείνει έγκυος. Μα δεν κρατήσανε το παιδί… Με τι λεφτά να το μεγαλώνανε; Με τι ελπίδα; Η ελπίδα πέθανε νωρίς. Και αγαπιούνται…

Ή μάλλον, αγαπιόντουσαν… Τώρα όλα είναι παρελθόν.


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Με κομμένη την ανάσα - The Harry Klynn Show!


Πες τα, αθάνατε Χάρρυ Κλυνν!... Σταχυολογούμε μερικά από τα απίθανα που γράφει (και) σήμερα στο blog του:
  • Πόσοι έχουν κατανοήσει ότι η Ελλάδας μας, έχει δεθεί χειροπόδαρα από τους Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαμαρά και Καρατζαφέρη;
  • Βόλτα στη Ραφήνα με τη Νατάσσα με σορτσάκι και σπορ καπέλο βγήκε με τη σύζυγό του όπως κάθε ζευγάρι μια ηλιόλουστη Κυριακή. Ο λόγος για τον πρώην Πρωθυπουργό ο οποίος άφησε την τζιπάρα του στο γκαράζ του σπιτιού του και περπάτησε μαζί με τη Νατάσσα στους δρόμους της Ραφήνας. Στα παπάρια του…
  • Το βράδυ της 17ης Ιουνίου, η Ντόρα Μπακογιάνη θα απαιτήσει, δικαιολογημένα, από τον «αποτυχημένο κωλοτούμπα» την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας σε πείσμα των οχτακοσίων χιλιάδων ευκολόπιστων νεοδημοκρατών (σ.σ.: εννοεί τους ψηφίσαντες Σαμαρά αντί Ντόρα για πρόεδρο της Ν.Δ.) που πίστεψαν ότι ο άνθρωπος που έριξε την κυβέρνηση της Ν.Δ., αποτελεί ελπίδα ανανέωσης της γαλάζιας παράταξης…
  • Όλη του κόσμου την ομορφιά μπορείς να τη βρεις ατόφια σ’ ένα χαμόγελο, σ’ ένα λουλούδι, σε μια εξέγερση!
  • Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που προδίδει, είναι κι αυτός που ενδίδει…
  • Με Ντόρα, Βορίδη, Γεωργιάδη, Πλεύρη, Κιλτίδη, Βελόπουλο θα «επαναδιαπραγματευτεί» (!!!) ο Κομανέτσης το μνημόνιο, θα κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ και θα την οδηγήσει στην ανάπτυξη! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
  • Προκλητική, ασεβής και κυρίως αμετανόητα αρνητής της Ποντιακής Γενοκτονίας εμφανίστηκε και πάλι η τουρκολάγνα βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Μαρία Ρεπούση σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Η παρουσία της και μόνο είναι ντροπή για το Ελληνικό κοινοβούλιο, ντροπή για την ΔΗΜ.ΑΡ. και τον πρόεδρό της.
  • Φώτη Κουβέλη καλείται η Δημοκρατική Αριστερά να βγάλει ΑΜΕΣΑ από τις λίστες της τη Μαρία Ρεπούση… Και να σου θυμίζω Φώτη Κουβέλη, η άρνηση της γενοκτονίας είναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ στις πολιτισμένες χώρες.
  • Έχουν χοντρή πλάκα στο κόμμα των «ΔΙΑΛΥΜΕΝΩΝ». Έχουν αμολήσει στα τηλεοπτικά παράθυρα τους Μηταράκηδες και τους Λυκουρέντζους και κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους καμιά εκατοσταριά νεοδημοκράτες την κοπανάνε προς το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα…
Διαβάστε περισσότερα...


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Εκλογές μας πλησιάζουν​, τα Ευρώπουλα στενάζουν!


Γράφει ο Αλέξης Παράς
(Από το Σατυρολαλίσματα)


Εκλογές μας πλησιάζουν,
τάζουν ψέματα παχιάν,
τα Ευρώπουλα στενάζουν,
σ’ ένα τρύπιον κουμπαράν!

Στο Ευρών θα παραμείνειν,
η Ελλάς στην Ευρωζώνην,
ό,τι πούνε και δε γίνειν,
ο κουσμάκης θα μαλώνειν.

Κλέφτες, λέρες και χλαμόγιαν,
να βρεθούν στις φυλακές,
Τσοχαζόπουλοι με λόγιαν,
πα να κρύψουν τις κλεψές.

Άλλοι φουλ σαν εδουλεύουν,
μέρα, νύχτα στη δουλειάν,
οι δρακόσιοι τους παιδεύουν,
και τους παίρνουν τα Ευράν.

Εκλογές μας πλησιάζουν,
ο κουσμάκης αντιδράν,
σαν οι άνθρωποι στασιάζουν,
βρίσκουν τάματα-λεφτάν!


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Η Λαγκάρντ δεν πληρώνει φόρους!


Με αιχμή τη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, η επικεφαλής του Δ.Ν.Τ. είπε σε πρόσφατες δηλώσεις της, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως δεν λυπάται τους Έλληνες γιατί δεν πληρώνουν τους φόρους τους. Αλλά ούτε και η ίδια πληρώνει φόρους!

Πολίτες αλλά και νομικοί ανέδειξαν μέσω του διαδικτύου το γεγονός πως η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με ετήσιες αποδοχές 380.939 €, δεν πληρώνει φόρο ούτε ένα ευρώ.

Αυτό συμβαίνει λόγω του ειδικού καθεστώτος μεταχείρισης που επιφυλάσσεται για όσους εργάζονται σε διεθνείς φορείς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Tout sur les Impots, το ευνοϊκό καθεστώς φορολόγησης ισχύει από το 1961 με τα άρθρα 34 και 38 της Συνθήκης της Βιέννης. Η Συνθήκη ορίζει ότι οι «διπλωμάτες εξαιρούνται κάθε καταβολής εισφοράς και φόρου». Μάλιστα, δεν αφορά μόνο το μισθό που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι αυτοί αλλά και τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Πηγή: Fimotro


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Στο Υ.ΕΘ.Α. ο Αλέξης Τσίπρας

Άνοιγμα στις Ε.Δ., «κεραυνοί» για «οπλάδες», ανοιχτά όλα για τη θητεία


Πάνω από δύο ώρες κράτησε η ενημέρωση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας προς την αντιπροσωπεία και τον επικεφαλής της «αξιωματικής αντιπολίτευσης» όπως εμφαντικά είπε σε δύο σημεία της ομιλίας του ο Υ.ΕΘ.Α. Φ. Φράγκος.

Πριν αποχωρήσει από το Υ.ΕΘ.Α. ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δηλώσεις με τις οποίες:

Κατέστησε σαφές ότι για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εθνική και εδαφική ακεραιότητα είναι αδιαπραγμάτευτα. Χαρακτήρισε απαράδεκτες τις μειώσεις των μισθών των στελεχών των Ε.Δ. Έκανε λόγο για «στρατιωτικο-μεσιτικό» πλέγμα που κέρδισε από τα δισεκατομμύρια που πλήρωσε ο ελληνικός λαός για εξοπλισμούς και έκανε λόγο για ανάγκη να στηριχθεί η ελληνική πολεμική βιομηχανία υπό κρατικό έλεγχο.

Τέλος, ο κ. Τσίπρας, για το θέμα της θητείας επεσήμανε ότι πρέπει να εξετασθεί με τα νέα δεδομένα που έχει προκαλέσει η κρίση, αλλά και με την αναδιοργάνωση των Ε.Δ.

Πηγή: OnAlert.gr


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Ε. Μελέτη: Νέες καυτές φωτογραφίες της με μαγιό στην παραλία!


Η Ελεονώρα Μελέτη, με εντελώς διαφορετικό look και μαγιό που προκαλεί τα αντρικά βλέμματα, ενώ παράλληλα ζει τον έρωτά της με τον ωραίο πολιτικό μηχανικό...

Οι φήμες που θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη ερωτευμένη το τελευταίο διάστημα με νεαρό - και ιδιαίτερα εμφανίσιμο - πολιτικό μηχανικό έχουν αρχίσει να πυκνώνουν. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα που πέρασε ως signle, λέγεται πως η παρουσιάστρια νιώθει και πάλι τον έρωτα να «γεμίζει» τα κενά της ζωής της.

Δείτε τις φωτογραφίες, όπως δημοσιεύονται στο Tro-ma-ktiko


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Η δίκη Τσοχατζόπουλου (πολιτικό ανέκδοτο)


Η δίκη Τσοχατζόπουλου έχει ξεκινήσει. Ο δικαστής απευθυνόμενος σ’ αυτόν, λέει:

– Κατηγορείσαι ότι καταχράστηκες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ…
– Μονοφαγά!... Ακούγεται μια φωνή από το βάθος της αίθουσας του δικαστηρίου.
– Ησυχία στο ακροατήριο! Φωνάζει ο δικαστής και κοιτάζει πάλι τον κατηγορούμενο, λέγοντάς του:
– Κατηγορείσαι επίσης ότι είχες πολλές off-shore εταιρίες με τεράστια ακίνητη περιουσία.
– Σφιχτοχέρη!... Ακούγεται η ίδια φωνή από το βάθος της αίθουσας του δικαστηρίου.
– Είπα, ησυχία! Φωνάζει ο δικαστής, κοιτάζει πάλι τον κατηγορούμενο και τού λέει:
– Κατηγορείσαι επίσης ότι, αγόρασες υποβρύχια που γέρνουν, πυραυλικά συστήματα που δεν χρειάζονταν, λαμβάνοντας μίζες από ξένους.
– Με τα δικά μου φιλαράκια, ρε; Κι εγώ τίποτα, ρε; Ξεφωνίζει ο ίδιος τύπος.
– Τι ξεσπάσματα είναι αυτά, κύριέ μου; Ρωτά ο δικαστής.

Ο Γιώργος Παπανδρέου περνά σιωπηλός έξω από την αίθουσα…


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Αυτοκτονία στο νοσοκομείο Χανίων


Ένας 42χρονος άντρας αυτοκτόνησε στα Χανιά πέφτοντας από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου Χανίων σήμερα στις 9:30 το πρωί, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας, κάτοικος Χανίων, πριν μία εβδομάδα είχε απολυθεί από τη δουλειά του και είχε πάει στο νοσοκομείο, μαζί με τη γυναίκα του, για να επισκεφθεί ένα συγγενικό του πρόσωπο που νοσηλευόταν στο Ίδρυμα.

Ενώ ο συγγενής του ήταν στο χειρουργείο, ο 42χρονος με τη γυναίκα του βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν αρκετά νευρικός αλλά κανείς δεν περίμενε ότι ξαφνικά θα πηδούσε από το στηθαίο στο κενό μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των άλλων επισκεπτών.

Ο θάνατος του 42χρονου ήταν ακαριαίος ενώ η σύζυγός του υπέστη ισχυρό ψυχολογικό σοκ.

Πηγή: Enikos.gr


Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B