Ads



31 Οκτωβρίου 2012

Ο Γιώργος Τράγκας στην λίστα Λαγκάρντ

Φωτό του Γ. Τράγκα από το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισσό

Γράφει ο Παναγιώτης Τουμάσης

Όχι, δεν το είδαμε κατόπιν εορτής, για να το πασάρουμε τώρα για νέο! Ευθύς εξαρχής το είδαμε, αλλά λόγω συμπάθειας προς τον Γιώργο Τράγκα, το αποσιωπήσαμε για κάποιες εργατοώρες, προκειμένου να σκεφτούμε καλά και διεξοδικά τι θα πούμε! Τύχανε στο μεταξύ και διάφορα απρόοπτα, που ωστόσο τα ξεμπουρδάραμε αρκετά σύντομα, ε;

Είμαστε τσακάλια εμείς! Όχι, παίζουμε… (Ωχ, πολλά «όχι» λέω σήμερα, είχε γούστο να βρίσω κανέναν)!

Ναι (να κι ένα «ναι»), πράγματι, «κυρίες και κύριοι και αγαπητά μου παιδιά» (φόρος τιμής στον αείμνηστο Σπαθάρη, τον γείτονά μας εδώ στο Μαρούσι) ο Γιώργος Τράγκας βρίσκεται κι αυτός, η αφεντιά του, μέσα στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ. Καταθέσεις – λέει – στην Ελβετία! Ζήτω που κάηκε!... Καμία off-shore, αλήθεια, μήπως τού βρήκανε;

Κάθε πρωί στο ράδιο, κάθε βράδυ στην τιβί, ο Γιώργος Τράγκας με τ’ όνομα δίνει τα ρέστα του, ξερνάει τα εσώψυχά του στο γυαλί και στα ηχεία μας, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως είναι κακό να βγάλεις τα χρήματά σου έξω τώρα που η Ελλάδα τα χρειάζεται μέσα! Πού πας καραβάκι με τέτοιον καιρό, ας πούμε!

Μείνε εσύ στην τρύπια βάρκα κι άμα δεν πιάσεις πάτο, όλοι σωθήκαμε.

Κάπως έτσι, λειτουργεί η Τράγκειος Λογική εισβάλλοντας στα σπίτια μας, τρυπώντας τ’ αφτιά μας. Τώρα, βέβαια, αν δεν χρησιμοποιούμε ακριβώς τις λέξεις του, συγχωρέστε μας. Κυκλοφορεί στο αίμα μας. Μετουσιώνεται σε δικές μας λέξεις. Εκείνος τα λέει χοντρά. Εμείς με λεπτότητα.

Το ψιλό μας, δηλαδή.

Ο Γιώργος Τράγκας, γενικώς ειπείν, έχει χρήμα με ουρά – διατί να το κρύψωμεν άλλωστε (φόρος τιμής πάλι, αλλά μη ρωτάτε σε ποιον). Το «φυσάει», πανάθεμά το! Κι εμείς τού τα λέγαμε, όταν έκανε την πρώτη του κωλοτούμπα, τον καιρό του δημοψηφίσματος του Γιωργάκη: «Μην κωλώνεις, Τράγκα. Συνέχισε, Τράγκα. Μην τα γυρίζεις, Τράγκα. Μίλα ξανά για τους Ούννους, Τράγκα. Τα κατάπιες αυτά που έλεγες, Τράγκα»;

Φωνάζει ο Τράγκας, ωρύεται ο Τράγκας, απεκδύεται των ιματίων του ο Τράγκας, αλλά μέχρι το σημείο που θα καταλάβει ότι δεν επηρεάζει σοβαρά την υγ… εεε την απόφαση του λαού να ψηφίσει μνημονιακά. Τρέμει το αντιμνημόνιο· τρέμει τον Τσίπρα· τρέμει – όπως ο διάολος το λιβάνι – την οποιαδήποτε επιστροφή μας στη δραχμή. Διότι, απλούστατα, το «φυσάει» το άτιμο, καθώς είπαμε και πιο πάνω…

Δεν είναι κακό, όχι (ουφ, το «όχι» τρίτωσε), να βγάλεις τα χρήματά σου εις την ξένην. Σε καλό θα σού βγει, αν τυχόν επιστρέψουμε στη δραχμούλα. Εσύ θα εξακολουθείς να έχεις ευρώ κι ορθάνοιχτη μια πόρτα για να την κάνεις, μια ημέρα των ημερών. Θα πάρει μαζί του τη Μαρία του, τον Καλαμαράκη του, τον Παρδάλη του (τον έχει διευθυντή στην «Χώρα», την εφημερίδα του, αν δεν κάνουμε λάθος) κι άμα τού είναι βολετό κι ολόκληρο τον Real FM, ομού με τις κουνιστές καρέκλες των Χατζηνικολάου και Κουρή (του Ανδρέα, του πιο συμπαθή των Κουρήδων).

Α, και την εκρηκτική ξανθιά του τηλεφωνικού κέντρου. Αυτήν δεν την αφήνει με τίποτα. Εύθικτη με τα μας, άθικτη με τ’ αυτόν!... Χου, χου, χου!

Λοιπόν, εν κατακλείδι, για να κλείσουμε κιόλας το μακροσκελές τούτο άρθρο (που είναι λογοτεχνία στην ουσία, αν και διαβάζεται σαν άρθρο, ε;), επαναλαμβάνουμε το αυτονόητο: Ο Γιώργος Τράγκας δεν έχει διαπράξει τίποτε παράνομο. Ούτε και υπήρξε ποτέ ασυνεπής προς το λαϊκό ήθος, δεδομένου ότι όλοι το ίδιο θα πράτταμε. Τελεία και παύλα στο νομικό αλλά και στο ηθικό μέρος.

Άμεμπτος και αναμάρτητος!

Πλην όμως, ΕΝΟΧΟΣ, απέναντι στην Τράγκειο Ηθική. Στην κοσμοθεωρία που με τη γλωσσίτσα του έπλασε. Μια ηθική πάνω από την αληθινή ηθική. Πάνω από τις βιολογικές καταβολές μας, τις αντοχές μας, τις ανακλαστικές αντιδράσεις μας. Τέτοιες ηθικές χτίζουν οι καπεταναίοι που κάθονται και βυθίζονται με τα καράβια τους, οι ποιητές που παρά τη φοβερή ζάλη τους επιμένουν να γράφουν – σαν και μας, καλή ώρα – ο Μέγας Ναπολέων του Δαφνίου, που αρνείται πεισματικά την τροφή του…

Άντε, μουχλίτσα Τράγκα, σε απαλλάξαμε πάλι. Αθώος! Μπορείς να πηγαίνεις…

Ντουπ! (Το σφυράκι της έδρας).

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Καρατζαφέρη, Καρατζαφέρη!


Καρατζαφέρη, Καρατζαφέρη,
κάνεις τον άρρωστο κι αυτό συμφέρει,
κάνεις πως είσαι του θανατά,
βρε μπαγαπόντη, βρε κλεφτοκοτά!... (Χαϊδευτικά το λέμε).

Γιατί τριβόσουν – γιατί; – στη φτέρη,
πώς την επάτησες συ, το ξεφτέρι (χα, το έξυπνο πουλί…)
πώς σε τσακώσαν κανονικά,
κάτι μπατσούληδες-λαγωνικά;

Τώρα σού βάζουν ορό στο χέρι
και μες στον θάλαμο κλάνουν δυο γέροι,
μ’ αντί στα κάτεργα, στον Πειραιά, (εννοούμε Κορυδαλλό)
κάλλιο στον θάλαμο κι αραιά-αραιά!...

Δείτε την είδηση που μάς ενέπνευσε το ποίημα...

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Ό,τι πιότερο είχα


Ένα ποιηματάκι στο πνεύμα των ημερών για να στανιάρουμε. Προσοχή όμως: Αν είστε λυπημένοι, καλύτερα να μην το διαβάσετε.

Ό,τι πιότερο είχα,
μού το πήραν άλλοι
λέγοντας, ακόμη πως χρωστώ.
Ντύνονται στην τρίχα,
σαν γερμανο-γάλλοι,
να τους δείρω θέλω, με λοστό.

Μ’ έπιασαν στη φάκα,
βρέθηκα στους δρόμους,
ψάχνω στα σκουπίδια για τροφή.
Δένουνε σε πάκα
τους καινούργιους νόμους
και το παίζουν δίκαιοι και σοφοί.

Σ’ όποιον κι αν πηγαίνω
για να με βοηθήσει,
βλέπω να ’ναι δύστυχος κι αυτός.
Μπαίνω μες στο τρένο,
θα περάσει η κρίση,
κόσμος λυπημένος και σκυφτός.

Μοιάζει ίσως μισοτελειωμένο - και πώς να μην είναι; Περιμένουμε όλοι και ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να το πάμε παρακάτω.

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Δεν περνάει το άρθρο 4. Έγινε λάθος!


Πριν από λίγο έγινε γνωστό από το γραφείο του προέδρου της βουλής Βαγγέλλη Μεϊμαράκη ότι το άρθρο 4 του νομοσχεδίου που αφορά στις εισφορές του ΤΕΕ ανακοινώθηκε εκ παραδρομής ότι έγινε δεκτό.

Επειδή έχει ολοκληρωθεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας, η επίσημη ανακοίνωση-διόρθωση θα γίνει την Πέμπτη το πρωί στην Ολομέλεια της βουλής.

Νωρίτερα, στη συνεδρίαση ανακοινώθηκε ότι το άρθρο 4 έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία με 146 ΝΑΙ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίοι υποστήριξαν ότι με βάση την πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών το άρθρο δεν έπρεπε να γίνει δεκτό. Έτσι έκαναν διάβημα προς τον πρόεδρο της βουλής, ο οποίος παρέπεμψε το θέμα στις αρμόδιες υπηρεσίες που έκριναν ότι δεν έπρεπε να γίνει δεκτό.

Πηγή: Enikos.gr

ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΡΙΑ: Καλά, βρε παδί μου, σήμερα βρήκαν να κάνουν απεργία οι δημοσιογράφοι; Και, ναι μεν ο καημένος ο Αρβανίτης μαζί με τη συμπαρουσιάστρια της Πρωινής Ενημέρωσης της ΝΕΤ, ήταν συμπαθέστατοι και άψογοι (κατά τη γνώμη μας), αλλά δεν μπορούσαν να μεταθέσουν οι δημοσιογράφοι τη διαμαρτυρία τους για μια άλλη μέρα; Τόσο σημαντικά πράγματα συνέβησαν στη Βουλή σήμερα. Μήπως, τελικά, τα θέλουμε και τα παθαίνουμε όλα; Μήπως τα τραβάει ο οργανισμός μας;

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Εφημερίδα Ο ΛΟΓΟΣ: «Αλληλούια με την “ολοκλήρωση” διαπραγμάτευσης»


Δοξολογία για το τέλος της σκληρής διαπραγμάτευσης τελεί στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Ο ΛΟΓΟΣ! Και ανυμνεί με ανακούφιση: ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ…

Επίσης, με τον υπότιτλο: «Και η Δ.Ε.Η. μπλακ-άουτ», αναφέρει:

«ΜΕ ΚΕΡΙΑ και λιβάνια θα διεξαχθεί απόψε η ψηφοφορία στη Βουλή, καθώς η Δ.Ε.Η. εξήγγειλε στάση κατά τη διάρκεια της ψήφισης των μέτρων»!

Άντε, με το καλό. Και βοήθειά μας! Αμήν.

Δείτε το αληθινό πρωτοσέλιδο…

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Το νέο κόμμα του Σαμαρά και η μεγάλη πλεκτάνη για να ψηφιστούν τα μέτρα!


Γράφει ο Παναγιώτης Τουμάσης

Ο πρωθυπουργός μας, Αντώνης Σαμαράς, γνώριζε – και ήδη εν τη απουσία μας τις προηγούμενες μέρες, σας ενημερώσαμε σχετικά – ότι τα σκληρά μέτρα που σήμερα έρχονται στη Βουλή, θα είναι πολύ δύσκολο να ψηφιστούν στην ολότητά τους από ενωμένη και ομονοούσα την κυβερνητική τριανδρία και πως την τελευταία στιγμή υπήρχε πάντα η πιθανότητα κάτι να «στραβώσει».

Έτσι, σαν προνοητική αράχνη [που είναι], εξύφανε εκ των προτέρων έναν πανέξυπνο ιστό, μέσα στον οποίον θα τύλιγε (και τελικά τύλιξε) τους δύο ετερόκλητους πολιτικούς του εταίρους, τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη. Ας παρατηρήσουμε λίγο την αξιοθαύμαστη όντως, υφή του …σαμαρικού τούτου ιστού, η οποία κινείται γύρω από την ψεύτική του εξαγγελία περί δήθεν επικείμενης ίδρυσης ενός νέου πανεθνικού κόμματος:

Ο Φώτης Κουβέλης, αρχηγός της μικρής ΔΗΜ.ΑΡ., φωνάζει πιο δυνατά από τους άλλους δύο – παρά το ασήμαντο εκλογικά μέγεθός του – «η Τρόικα να σταματήσει να προκαλεί», «η Τρόικα να πάψει να απαιτεί» και διάφορα παρόμοια εμπριμέ! Όπου, «εμπριμέ», σημαίνει «δημαγωγίες για να κερδίσει την στήριξη μερίδας του εκλεκτορικού σώματος της χώρας, ήτοι των πολιτών».

Η Τρόικα, εν τούτοις, τα στύλωσε! Σήκωσε τα πόδια κανονικά και δεν κάνει πίσω στις απαιτήσεις της, ούτε γραμμάριο!... Σιγά, μην ασχολιόταν τώρα ο Τόμσεν με τον Κουβέλη. Στο πορτοφόλι του, ο Τόμσεν, κουβαλά για τα ψιλοέξοδά του, περισσότερα χρήματα απ’ όσα διαθέτει ολόκληρος ο προϋπολογισμός του κόμματος του Φώτη Κουβέλη. Οι δε εκπρόσωποι της Κομισιόν και της Ε.Κ.Τ. προσομοιάζουν με ανδρείκελα αγόμενα και φερόμενα υπό του πρώτου, ώστε είναι ν’ απορεί κανείς, αν καλά-καλά έχουν φωνή.

[Τι κρίμα, να μην τον «πιάσει» εκείνον, πιο στα γεμάτα το ασανσέρ, τότε… (Κακίες)… Αλλά, μπα! Θα φέρναν άλλον].

Και είπε ο Σαμαράς στον Κουβέλη: «Φώτη μου! Δεν υποχωρούν οι Τροικάνοι… Υποχώρησε, λοιπόν, εσύ. Αν δεν υποχωρήσεις και αρνηθείς να ψηφίσεις τα μέτρα ως έχουν, θα αποβληθείς από το κυβερνητικό σχήμα, ενώ ταυτόχρονα δεν θα συμμετέχεις ούτε στο νέο κόμμα που μαζί με τον Βαγγέλη ετοιμάζουμε και σε προορίζαμε για στρατηγό (=γενικό δερβέναγα).

»Επιπροσθέτως, θα ρίξω πάνω σου όλες τις ευθύνες για πιθανό στραβοπάτημα της χώρας και για την μη καταβολή της δόσης του δανείου από τους δανειστές μας. Περιττό, βέβαια, να σού υπενθυμίσω, φιλικά και χωρίς καμία διάθεση απειλής (sic), ότι ο λαός θα κινηθεί εναντίον σου θεωρώντας σε υπαίτιο, μόλις θα πεινάσει και θα υποφέρει και μην περιμένεις να σε προστατέψω εγώ από τα χέρια τους»…

Πάπαλα ο Κουβέλης! (Τον βλέπετε που σωπαίνει; Κιχ δεν έχει βγάλει από το πρωί).

Στη συνέχεια, και αναφορικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο πρωθυπουργός δεν χρειάστηκε να πει τόσα. Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με βάση τις τρέχουσες δημοσκοπήσεις, έχει κυριολεκτικά πέσει από το «ρετιρέ» στο «υπόγειο». Ένα ανύπαρκτο και ανυπόληπτο κόμμα διοικεί πλέον, ένα κόμμα που παραπαίει όπως ακριβώς πριν από λίγο καιρό το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη, το οποίο παραμένει σήμερα μόνο στα χαρτιά και νεκρανάσταση μην ελπίζει.

Ο Βενιζέλος συμφωνεί «με τα χίλια» για την υπερψήφιση των μέτρων, παρότι αρχικά προσδέθηκε στο άρμα Κουβέλη παριστάνοντας τον αντιστασιακό – ποιος; Αυτός που συζητούσε χαμηλόφωνα και συνωμοτικά στις Βρυξέλλες με κάποιον ξένο ομόλογό του (έχουμε το βίντεο) για τον ζυγό στον τράχηλό μας και πώς θα μας κατάφερνε να τον φορέσουμε δίχως «μα» «μου» και τσιριμόνιες.

Δυστυχώς, μας κατάφερε μια χαρά μέχρι τώρα…

Για τον Βενιζέλο, ένα νέο κόμμα αποτελεί την ύστατη σανίδα σωτηρίας… Είναι θαλασσοπνιγμένος και βυθίζεται. Βλέπει τον Σαμαρά σαν σωτήρα. Διασώστη των πολιτικών του φιλοδοξιών. Ας σωθεί πρώτα, και μετά βλέπουμε (σκέφτεται)… Ας ξαναδυναμώσει και μετά σφετερίζεται (ξανασκέφτεται)… Είναι επικίνδυνα εξουσιομανής και ο ίδιος. Σαν τον άλλον και σαν τον άλλον. Οι τρεις τους, ομού…

Εν τέλει, το νέο κόμμα ΔΕΝ θα ιδρυθεί. Θυμηθείτε μας!... Τα μέτρα θα ψηφιστούν και τίποτ’ άλλο δεν θα γίνει. Μόνο ο λαός θα συνεχίσει να εξαθλιώνεται έτι περεταίρω… Ώσπου σαν ώριμο σύκο θα ξεκολλήσουν και τούτοι κάποια στιγμή από τον κλώνο τους. Έχοντας κατουρήσει στη θάλασσα. Και θα το βρούνε στ’ αλάτι… Όπως το βρίσκει κι ο Γ.Α.Π. Όπως το βρίσκει κι ο Παπακωνσταντίνου. Για κοίτα, ρε, ποιος έλυνε κι έδενε…

Πιάστε τ’ αβγό και κουρέφτε το, φίλες και φίλοι… Την έχουμε πατήσει και μάλιστα με περικεφαλαία…

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Fimotro: «Η δημοκρατία κλονίζεται»...

Φωτό: Fimotro

Στο Fimotro σήμερα - στην ανάρτηση: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ! - γίνεται ανοιχτά λόγος για εκτροπή του δημοκρατικού μας πολιτεύματος...

Είναι η πρώτη ίσως φορά που το μεγάλο ειδησεογραφικό ιστολόγιο Fimotro μιλά χωρίς περιφράσεις για φαινόμενα χούντας και εκφασισμού στην πατρίδα της δημοκρατίας (δείτε ΕΔΩ).

Επιτέλους, πληθαίνουν και δυναμώνουν οι φωνές διαμαρτυρίας. Έστω και αργά, οι δημοσιογράφοι του Fimotro μοιάζει σαν να ξύπνησαν από ένα κακό όνειρο.

Έναν εφιάλτη πραγματικό, που τον ζούμε στο πετσί μας για πάνω από δύο χρόνια, ελέω Παπανδρέου, Παπαδήμου και εσχάτως Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη.

Και τα μέτρα θα τα ψηφίσουν προθυμότατα. Ας μη γελιόμαστε...

Είναι ψάρια οι πολιτικοί μας, που πιαστήκανε με δόλωμα τα ευρώ στ' αγκίστρι ξένων σφετεριστών.

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

30 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Τραυματίστηκε επί σκηνής η Χρυσούλα Διαβάτη

ΣΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ (Alpha TV)


Την «έφαγε» κατακούτελα την τουβλιά η συμπαθής πρωταγωνίστρια του θεάτρου, Χρυσούλα Διαβάτη, όταν τής ξέφυγε το τούβλο που κρατούσε, ενώ στον ρόλο της – υποτίθεται – θα χτυπούσε τον Λάκη Λαζόπουλο με τον οποίο ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι!...

Είχε να συμβεί κάτι τέτοιο από τις 26 του τρέχοντος μήνα, οπότε και η συμπαθής τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, έπεσε από την σκηνή που πατούσε, μαζί με το μικρόφωνο που – υποτίθεται – τραγουδούσε!...

Τώρα παρέχονται γιατροσόφια στην συμπαθή Χρυσούλα Διαβάτη, καθώς μάτωσε και τρέχει το αίμα της στο μάτι (κάνουμε ομοιοκαταληξία). Μάλλον ο Λάκης Λαζόπουλος τιμωρήθηκε από τους θεούς, δεδομένου ότι προ ολίγης ώρας είχε καταφερθεί (ξανά) εναντίον της επίσης συμπαθούς (πολλές συμπάθειες απόψε) Μιμής Ντενίση, μέσω ενός τρέιλερ!...

Χου, χου, χου! Τι άχρηστοι είναι όλοι τους!... Έτσι και τους βάλεις να σκάψουνε, την έβαψαν!!! Ενώ εμείς, στο περιβόλι του «Πολιτική Σάτιρα!» (εδώ απόξω δηλαδή), και πατάτες καλλιεργούμε, και σκόρδα, και διάφορα ζαρζαβατικά!...

Ξανά χου, χου!...

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Πάν’ όλοι με τον Σαμαρά


Πάν’ όλοι με τον Σαμαρά!
Ακόμα κι ο Βαγγέλης.
Ενώ για πρώτη του φορά,
μουγκάθηκε ο Κουβέλης!

Και δε μιλά και δε λαλά,
την Τρόικα δε βρίζει.
«Βρε Φώτη, τα ’λεγες καλά,
τι τρέχει»; – «Βράσε ρύζι»!

Κάνουνε «κρα» για τα λεφτά
της έβδομης της δόσης.
Οι ξένοι ξέρουν απ’ αυτά
και μάς το παίζουν μπόσης!

Μα, κι αν τα φέρνουνε γλυκά,
κι αν ψηφιστούν τα μέτρα,
θα πέσουν, διότι τελικά,
ο λαός θα πάρει πέτρα!

Η χώρα προχωρεί μπροστά!
Στα δύσκολα παλεύει.
Σάρκα δε γίνεται κι οστά,
ας πού και πού νηστεύει!

(«Να ’μαστε πάλι εδώ Ανδρέα…», που λέει και το τραγούδι. Λίγο κουρασμένοι, λίγο πτοημένοι, αλλά δόξα τω Θεώ, πολύ καλά… Ξανά κοντά σας. Από αύριο με φουλ γκάζια).

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Ο τυφώνας Sandy σε webcam

Κάντε κλικ στο κουμπί play για να δείτε ζωντανά

Η κάμερα βρίσκεται τοποθετημένη σε έναν ουρανοξύστη στο εμπορικό κέντρο της Νέας Υόρκης (Μανχάτταν).

Μεγάλη τραγωδία πλήττει τις ανατολικές ακτές των Η.Π.Α. Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει συμβουλέψει από προχθές τους κατοίκους των παρωκεάνιων περιοχών να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των κατά τόπους Αρχών ελπίζοντας ενδόμυχα πως οι ήδη επισυμβαίνουσες και τότε επικείμενες καταστροφές δεν θα επιφέρουν απότομη μείωση της δημοτικότητάς του, ενόψει των Προεδρικών Εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Σειρήνες, ήχοι της καταιγίδας, ζωντανή εικόνα, αλλά το αληθινό μέγεθος της καταστροφής θα φανεί πολύ αργότερα.

Και ίσως γίνει και η μεγάλη έκπληξη στις Εκλογές. Τυχεροί οι Μορμόνοι σήμερα!...

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Το νέο τρέιλερ του Λαζόπουλου για τον Σαμαρά-James Bond


Το τρέιλερ του Λάκη Λαζόπουλου για τη σημερινή εκπομπή του στην τηλεόραση του Alpha, παρουσιάζει τον Αντώνη Σαμαρά σαν James Bond!

Μέγα ατόπημα διέπραξε όμως ο συμπαθής και πολυτρίχης χιουμορίστας της ελληνικής τιβί. Διότι ο πρωθυπουργός της χώρας μας δεν κάνει για James Bond!

Για μακάκας κάνει! (Και λίγα λέμε, χε, χε). Εν πάση περιπτώσει, θα τη δούμε την εκπομπή και ίσως αναμεταδώσουμε ένα απόσπασμα live.

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

28 Οκτωβρίου 2012

Στα Δικαστήρια ξανά ο Βαξεβάνης!


Πάλι στα Δικαστήρια τραβιέται ο Κώστας Βαξεβάνης. Εξαιτίας της λίστας Λαγκάρντ αυτή τη φορά (που τη δημοσίευσε στο Hot Doc)... Από κατήγορος, κατηγορούμενος. Άντε και δικαστής, τού ευχόμαστε. Σύντομα!...

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Ο Γιώργος Τράγκας δάκρυσε στο τέλος…


Πριν από λίγο, η κρατική τηλεόραση στην εκπομπή «ΝΕΤ Σαββατοκύριακο», παρουσίασε ζωντανά στο στούντιο τον Γιώργο Τράγκα!

Σίγουρα, η εμφάνιση του Γιώργου Τράγκα σ’ έναν τόσο σοβαρό (και πραγματικά έγκυρο) τηλεοπτικό σταθμό, αποτελεί αφενός επιβράβευση του ιδίου του αγαπητού και πολύπειρου αυτού δημοσιογράφου και αφετέρου μια αποκάλυψη για τα ώτα των ιδιαίτερα σκεπτικιστών – επί το πλείστον – τηλεθεατών της ΝΕΤ.

Ο Γιώργος Τράγκας μπήκε σήμερα το πρωί στο σπίτι κάθε απλού Έλληνα και κάθε απλής Ελληνίδας, καταδεικνύοντας με παρρησία και με όλη την γνωστή παραστατική του γλαφυρότητα τη συμφορά που έπληξε και εξακολουθεί να πλήττει την κοινωνία μας…

Μίλησε για την «κερκόπορτα» που άνοιξε ο Γιώργος Παπανδρέου για να μπει το Δ.Ν.Τ. στην Ευρώπη… Για τα δεινά που ιστορικά επέφερε το Δ.Ν.Τ. στα κράτη που ζήτησαν και έλαβαν τη βοήθειά του… Για τον «εγκάθετο» Παπαδήμο… Για τον Σαμαρά και τους Βενιζέλο-Κουβέλη, την κυβερνητική τριανδρία η οποία εψεύσθη ενώπιον του ελληνικού λαού, υποσχόμενη άλλα πράγματα προεκλογικά και άλλα εφαρμόζοντας κατόπιν…

Και στο τέλος, όταν ο χρόνος για το ακριβώς της ώρας υπολειπόταν κατά δύο λεπτά, μίλησε και για τον εαυτό του. (Επειδή τον ρωτήσανε)… Και περιέγραψε την πορεία του, το καλώς νοούμενο «θράσος» του, την παιδική του αθωότητα στην αρχή, τις διώξεις του στη συνέχεια… Και έκλαψε στο τέλος…

Έκλαψε για τον εγγονό του, που είναι μόλις ενός έτους μωράκι… Για το μέλλον του· εκφράζοντας ταυτόχρονα την ελπίδα ότι μέχρι τότε θα καλυτερέψει η κατάσταση. Και ταύτισε τον εγγονό του με τον ελληνικό λαό. (Οι παρουσιαστές δεν το κατάλαβαν. Ίσως το καταλάβουν βλέποντας το βίντεο).

Έκλαψε ο Γιώργος Τράγκας για τον ελληνικό λαό…

Υ.Γ.: Η περιπέτεια υγείας που μας κρατά μακριά σας, θα λήξει αισίως στα μισά της εβδομάδας που έρχεται… Όλα πηγαίνουν πολύ καλά και ευχαριστούμε όσες και όσους στείλατε μηνύματα ή μας συμπαραστέκεστε με την αγάπη σας. Δεν υπάρχει ανησυχία. Απλά, χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμα. Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε…

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

25 Οκτωβρίου 2012

Το «Πολιτική Σάτιρα!» στο Νοσοκομείο…


Φίλες και φίλοι, μια ξαφνική αδιαθεσία, μας κράτησε στο Νοσοκομείο. Δεν είναι τίποτα· θα περάσει και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί…

Ακούστε μόνο αυτό: Υπάρχει μια τεράστια μπλόφα – στα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα – μια ασύλληπτη μπλόφα εν εξελίξει!!! Ο Αντώνης Σαμαράς δεν προτίθεται να φτιάξει καινούργιο κόμμα. Με τίποτα!!! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΠΛΟΦΑ ολκής!...

Το κάνει για να ξεγελάσει τους Βενιζέλο και Κουβέλη, ώστε να ψηφίσουν τα μέτρα χωρίς μα και μου! Σκεφτείτε το!... Μόλις επιστρέψουμε με το καλό, αυτό θα είναι το πρώτο μας θέμα…

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

22 Οκτωβρίου 2012

Η ...μπάρα της Χρυσής Αυγής!


Ψηλά, στις δημοσκοπήσεις, βρίσκεται η Χρυσή Αυγή...

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Όχι Τσίπρα στον Καμμένο


Αρνητικός στην πρόταση Καμμένου προς τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθούν οι βουλευτές των δυο κομμάτων, ώστε να προκηρυχθούν επαναληπτικές εκλογές και νη μην ψηφιστούν τα μέτρα, εμφανίζεται ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Η Κουμουνδούρου θεωρεί και τυπικά «έωλη» την πρόταση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφού, όπως υποστηρίζει, οι εκλογές θα γίνουν για τις έδρες των παραιτηθέντων, ενώ η κυβερνητική πλειοψηφία θα εξακολουθεί να λειτουργεί.

«Ίσως ο Σαμαράς να τρίβει τα χέρια του με τη συγκεκριμένη πρόταση» αναφέρουν αρμόδιες πηγές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αφού θα αποδίδει στον τυχοδιωκτισμό των δυο κομμάτων, την μη εκταμίευση της δόσης και το νέο κακό κλίμα στο εξωτερικό.

«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα επιμείνει στη θέση του, αυτή η κυβέρνηση να καταρρεύσει από τους αγώνες των πολιτών» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου Παν. Σκουρλέτης, τονίζοντας πως το κόμμα του «είναι από πολύ επιφυλακτικό έως απολύτως αρνητικό στην πρόταση του κ. Π. Καμμένου».

Πηγή: Enikos.gr

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ: Μέρα με τη μέρα, καταδεικνύεται όλο και περισσότερο η μπουρδολογία του Πάνου Καμμένου. Από τις Α.Ο.Ζ. στο Αιγαίο (μπείτε σ' ένα Google Earth και κοιτάξτε πόσο περιπλεγμένα είναι τα πράγματα - ακόμα και ο πιο αδαής καταλαβαίνει), μέχρι τις παραιτήσεις των βουλευτών που πρότεινε ο συμπαθής κατά τ' άλλα πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο Τσίπρας, από την άλλη, μελέτησε καλά το θέμα και αν διαβάσατε με προσοχή την παραπάνω είδηση, θα εντυπωσιαστήκατε με την τοποθέτησή του... Για σκέψου, μικρότερος σε ηλικία από τον Καμμένο, και όμως τού έβαλε τα γυαλιά... Ο Καμμένος, με τα ανεύθυνα μυαλά του, μπορεί να μας βάλει σε περιπέτειες. Ο Τσίπρας με την απειρία του, μπορεί, από εκει που εμφανίζεται ανένδοτος, να υποχωρήσει σε όλα!

Αλλά, ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ:
  • Ο Τσίπρας θα έρθει στα πράγματα, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.
  • Ο Καμμένος θα πάρει την άγουσα ή θα συγχωνευτεί άρον-άρον με την όποια πρωτοβουλία του Κώστα Καραμανλή (ο τελευταίος θα ξαναβγεί στο προσκήνιο!!!), επίσης ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.
  • Κάθε πράγμα στο καιρό του, φίλες και φίλοι.

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Αν ο Τζίγγερ επιστρέψει


Γράφει ο Λάκης Γκολάκης

Αν ο Τζίγγερ επιστρέψει τελικά,
Αλαφούζο μην πατήσεις στο Ο.Α.Κ.Α΄.!
Θα τελειώσουνε τα λάθη επί λαθών,
κι ο Φερέιρα θα γίνει παρελθόν!

Αν ο Τζίγγερ επιστρέψει θριαμβευτής,
Αλαφούζο στη φυσούνα να κρυφτείς!
Κάνε μόκο, μάγκα, κι όνειρα γλυκά,
να σε κλαίνε κότες και πουλερικά!

Αν ο Τζίγγερ επιστρέψει μονομιάς,
ποιο γαβράκι θα το παίζει πια, γ@μιάς;
Ποιο χανούμι σε λαγούμι δε θα μπει,
αλαλάζοντας: «To be or not to be»;

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Το τεστ του Δαλάι Λάμα


Ο Dalai Lama είπε: «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!» Πολύ ενδιαφέρον.

Μόνο 4 ερωτήσεις και οι απαντήσεις θα σε εκπλήξουν. Μην κλέβεις κοιτώντας τις απαντήσεις στο τέλος. Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, δουλεύει καλύτερα όταν είναι ανοικτό. Είναι πολύ διασκεδαστικό να το κάνεις, αλλά πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα.

Μην κλέβεις!

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Απάντησε τις ερωτήσεις όσο προχωράς!

Υπάρχουν μόνο 4 ερωτήσεις και αν τις δεις όλες πριν τελειώσεις, δεν θα έχεις ειλικρινή αποτελέσματα.

Προχώρα σιγά-σιγά και κάνε κάθε άσκηση. Μην κοιτάς τα επόμενα. Πάρε χαρτί και μολύβι για να γράφεις τις απαντήσεις όσο προχωράς! Θα τις χρειαστείς στο τέλος. Αυτό είναι ένα αξιόπιστο ερωτηματολόγιο το οποίο μπορεί να σου πει πολλά για τον πραγματικό σου εαυτό.

Δώσε μία απάντηση για κάθε ερώτηση.

Προχώρησε
Για να αρχίσεις το τεστ


1. Βάλε τα παρακάτω 5 ζώα, με τη σειρά προτίμησής σου:

Αγελάδα
Τίγρης
Πρόβατο
Άλογο
Γουρούνι

2. Γράψε μία λέξη που περιγράφει κάθε ένα από τα παρακάτω:

Σκύλος
Γάτα
Αρουραίος
Καφές
Θάλασσα

3. Σκέψου κάποιον (που επίσης σε ξέρει και είναι σημαντικός για σένα), τον οποίο μπορείς να τον συσχετίσεις με τα παρακάτω χρώματα (μην δώσεις την ίδια απάντηση 2 φορές. Κάθε χρώμα πρέπει να έχει και άλλο όνομα προσώπου):

Κίτρινο
Πορτοκαλί
Κόκκινο
Άσπρο
Πράσινο

4. Τέλος, γράψε την αγαπημένη σου μέρα της εβδομάδας:
............................

Τελείωσες; Παρακαλώ, σιγουρέψου ότι οι απαντήσεις που έδωσες είναι αυτές που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ!!

Κοίταξε τις ερμηνείες πιο κάτω: (αλλά πριν συνεχίσεις, επανέλαβε την ευχή σου!). Αυτό καθορίζει, τις προτεραιότητές σου στη ζωή!

1)

Η Αγελάδα εκφράζει την ΚΑΡΙΕΡΑ
Η Τίγρης εκφράζει την ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ
Το Πρόβατο εκφράζει την ΑΓΑΠΗ
Το Αλογο εκφράζει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Το Γουρούνι εκφράζει τα ΧΡΗΜΑΤΑ

2)

Η περιγραφή που έδωσες για το ΣΚΥΛΟ, υποδηλώνει την προσωπικότητά σου.
Η περιγραφή που έδωσες για τη ΓΑΤΑ, υποδηλώνει την προσωπικότητα του συντρόφου σου.
Η περιγραφή που έδωσες για τον ΑΡΟΥΡΑΙΟ, υποδηλώνει την προσωπικότητα των εχθρών σου.
Η περιγραφή που έδωσες για τον ΚΑΦΕ, υποδηλώνει το πως ερμηνεύεις το ΣΕΞ.
Η περιγραφή που έδωσες για τη ΘΑΛΑΣΣΑ, υποδηλώνει την ίδια σου τη ζωή.

3)

Κίτρινο: Κάποιος που δεν θα ξεχάσεις ποτέ!
Πορτοκαλί: Κάποιος που υπολογίζεις για πραγματικό σου φίλο.
Κόκκινο: Κάποιος που αγαπάς πραγματικά.
Ασπρο: Η δίδυμη ψυχή σου.
Πράσινο: Κάποιος που δεν θα ξεχάσεις για την υπόλοιπη ζωή σου.

4)

Η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί την ημέρα που έβαλες ως αγαπημένη.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Πράγματι, πολύ ενδιαφέρον τεστ και ίσως λίγο συγκινητικό στο τέλος... Καλημέρα σε όλες και σε όλους!

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B