Ads



30 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ. ΨΗΦΙΖΩ

Άλκη Ζέη: Η συγγραφέας του "Με μολύβι Φάμπερ νο.2" που τόσο μας μάγεψε, εδώ πέφτει "θύμα" της ανάγκης μας για ομοιοκαταληξία... Ελπίζουμε να μας το συγχωρέσει.

Γράφει ο Παναγιώτης Τουμάσης

Τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τον αγαπώ και τους ΑΝ.ΕΛ. ψηφίζω,
να φτιάξουνε κυβέρνηση!... Να διώξουνε το γκρίζο,
το ζοφερό το σύννεφο του Σαμαρά του Αντώνη,
που σκέπασε τη χώρα μας· τα νεύρα μας τεντώνει!

Έχουν μαζί και τη ΔΗΜ.ΑΡ… Ωσάν την αμοιβάδα
την εκατάπιαν, δηλαδή. Την στύψαν λεμονάδα,
μπας κι ο Κουβέλης διασωθεί, σαν ένα από τα πούλια
της ντάμας, για να διαδεχτεί τον Κάρολο Παπούλια!

Αν, στις εικοσιπέντε του, του ερχόμενου Γενάρη,
ψηφίσει ο κόσμος τα σωστά, θα πέσουν οι γαϊδάροι!
Θα φύγουν οι Χαρδούβελοι, θα ’ρθούν οι Συριζαίοι,
θα ’ρθεί κι ο Τέρενς ο Κουίκ, θα ’ρθεί κι η Άλκη Ζέη!

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Σκληρός με τους Έλληνες, υποχωρητικός με τους ξένους


Γράφει ο Παναγιώτης Τουμάσης

ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ…, λέει ο λαός, όταν δηλαδή πέσει η βελανιδιά, ο καθένας μπορεί να κόψει ξύλα. Αν είσαι ξυλοκόπος δυνατός, το δέντρο κλάδεψέ το, όσο στέκεται όρθιο. Με το κουφάρι του στο χώμα, κι η θεια Μαριγώ, με το τσεκουράκι της, κάνει δουλειά!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΕΣΕ. «Τα σκληρά άγαν φρονήματα πίπτειν μάλιστα (!) και τον σίδηρον, οπτόν, εκ πυρός περισκελή», φώναζε ο Κρέων στον γιο του, τον Αίμωνα. Εμείς τον ρίξαμε τον Σαμαρά, η κοινωνική μας κατακραυγή. Διέλυσε τα σύμπαντα. Δίχως να πειράξει ούτε μια τρίχα από τους πλούσιους, ξεζούμισε εντελώς τα φτωχότερα στρώματα, σαν το καράβι που από κάτω προς τα πάνω μπάζει νερά…

ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ; Να μην κάνουμε καμία κριτική λοιπόν, γι’ αυτά που μάς έκανε; Κείται μπροστά μας καταγής. Βαριανασαίνει. Εξακολουθεί να πιπιλίζει τις ίδιες δικαιολογίες. Μια ζωή τις ίδιες δικαιολογίες… «Βγαίνουμε απ’ το Μνημόνιο… Ορθοποδεί η Ελλάδα». Αλλά πού να βγούμε. Σαν την γκόμενα την ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόθου, που σού ζητά να την γεμίσεις (με αγάπη) κι εσύ αργείς, αργείς, αργείς… Μα, πόσο πια θα σε περιμένει; Χαιρετίσματα…

ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ, βγαίναμε απ’ το Μνημόνιο. Στην πράξη, νέα μέτρα βρίσκονταν προ των θυρών. Πολύ πιο ελεεινά από τα προηγούμενα. Μυστικά emails μεταξύ της κυβέρνησης και της Τρόικας. Εκ νέου περικοπή των συντάξεων και των μισθών. Βαθύτερη λιτότητα. Ισχυρότερη καταστολή της φωνής του λαού. Δυστυχία, δυστυχία, δυστυχία, χωρίς έλεος…

ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ… Έχοντας δίπλα του, φερέφωνο, τον Αντιπρόεδρο. Εκβιασμένον ενδεχομένως υπό του ιδίου, εξαιτίας εκείνου του σκληρού δίσκου με τη λίστα Λαγκάρντ, ή όπως αλλιώς την είπανε. Μπορεί και λόγω τίποτα μιζών, σούπερ πούμα που δεν πετάνε (δεν πετάξανε στην πρόσφατη τραγωδία του Norman Atlantic), υποβρυχίων κ.λπ.

ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, είχαν και το δάχτυλο χωμένο μέσα στο σκ@τό. Μακάρι να αποδειχτεί, να τους δούμε και στη φυλακή· τους περιμένουν οι Χρυσαυγίτες, μ’ ανοιχτές τις αγκάλες!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, κατά γενική ομολογία, υπήρξε ένας ιδιαίτερα σκληρός πρωθυπουργός (έκανε μήνυση μέχρι και στον Χαϊκάλη!). Σκληρός όμως όχι προς όλους, αλλά επιλεκτικά (και αποκλειστικά) προς τους Έλληνες αντιπάλους του! Τον Βενιζέλο, κυριολεκτικά, τον εκμηδένισε. Τον έκανε να τρέμει και να χάνει το χρώμα του. Τα χέρια του – φαίνεται αυτό σε όλα του τα βίντεο – τα έσφιγγε περιδεής, η φωνή του, πάμπολλες φορές, υψωνόταν σε αδικαιολόγητα για την συζήτηση ύψη. Ο πανικός του ήταν έκδηλος παντού. Και στην Ελλάδα, και στο εξωτερικό.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ και τους βουλευτές της παράταξής του! Οι άνθρωποι, αν δεν ψήφιζαν ό,τι τούς έλεγε, θα τίθενταν εκτός κόμματος σε ριπή αστραπής!... Κι όχι μόνο αυτό. Θα άρχιζαν να τους ψάχνουν τα Σ.Δ.Ο.Ε. και όλα γενικά τα ελεγκτικά όργανα του κράτους. Και καθαροί να ήτανε, τον μπελά τους θα βρίσκανε…

ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ επίσης και τους υπόλοιπους βουλευτές! Εκτόξευε συνεχώς απειλές κατά πάντων και δια πάντων!... Ο κακομοίρης ο Μελάς φοβήθηκε περισσότερο απ’ όλους!... Γελοιοποιήθηκε, για να ακριβολογούμε. «Δεν ψήφισα στην Α΄ Ψηφοφορία τον Δήμα, για να δείτε όλοι ότι δεν τα πήρα, εχμ, εχμ, αλλά θα ψηφίσω στην Β΄ και στην Γ΄». Αμέ! Αποκορύφωμα της πρωθυπουργικής τρομοκρατίας, η πολύ πρόσφατη δήλωση του υπηρεσιακού πλέον πρωθυπουργού μας, ότι: «Το “ΠΑΡΩΝ” έχει ονοματεπώνυμο! Και θα τεθούν προ των ευθυνών τους όσοι ψηφίσουν “ΠΑΡΩΝ”». Ξέρετε τι σημαίνει «θα τεθούν προ των ευθυνών τους», έτσι και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ξαναγίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς; Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους!...

ΚΑΙ ΕΝΩ τούτα συμβαίνανε εντός των Τειχών, στις Βρυξέλλες ο Σαμαράς άλλαζε το κουστούμι του κι από Superman μεταβαλλόταν σε Mr. Prothymos· σε κύριο Πρόθυμο, δηλαδή, πανέτοιμος για όλα (τα ΝΑΙ)! Τώρα, αν χρειαζόταν για τη μεταμόρφωσή του αυτή, κάποιον τηλεφωνικό θάλαμο, δεν το γνωρίζουμε. Ωστόσο, εκεί (στο Ευρωκοινοβούλιο), η Μέρκελ (βλέπε Σόιμπλε) διέταζε. Κι ο Σαμαράς, έσκυβε το κεφάλι.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ – δεν μιλάμε για τους λαούς, με τους οποίους είμαστε αδέρφια, μα για τις δοτές κυβερνήσεις τους – καταστρέφανε συστηματικά την Ελλάδα:

α) Την καταδικάσανε σε υπογεννητικότητα.
β) Την καταδικάσανε να έχει κρίση-μαμούθ.
γ) Την καταδικάσανε να μην παράγει απολύτως τίποτα.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να την κάνουν σιγά-σιγά, μεθοδικά και δολίως, εντελώς του χεριού τους.

ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ τα έβλεπε όλα αυτά, μα συναινούσε. Όπως συναινούσε κι ο Γ.Α.Π., «ο πρώτος διδάξας». Κι ο Παπαδήμος, που στην αρχή μας ξεγέλασε όλους. Δοτοί, αντιδημοκρατικοί, ανάλγητοι ηγέτες που δεν τους αξίζαμε. Όσες κι αν ήταν (ή είναι) οι ενοχές μας για τον πρότερο έκλυτο βίο μας, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΑΜΕ…

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

29 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ!!!

Συγχαρητήρια, Ελληνικέ Λαέ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕΣ!!! Οι Εκλογές θα προκηρυχθούν εντός 30 ημερών σύμφωνα με το Σύνταγμα, κανείς δεν μπορεί πλέον να πειράξει το Σύνταγμα προς ίδιον όφελος (και ήσαν όλοι τους πολύ επικίνδυνοι) και Λαέ, Εσύ Αποφασίζεις!!! Μην κλωτσήσεις ξανά την ευκαιρία σου!...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: Οι Εκλογές θα διεξαχθούν στις 25 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του τέως πια πρωθυπουργού, κ. Σαμαρά. Δυόμιση χρόνια κράτησε η βασιλεία του, δυόμιση χρόνια αποφάσιζε μόνος του - ή μάλλον μαζί με το φερέφωνό του, τον Ευάγγελο - με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, ενάντια στη λαϊκή βούληση... Αρκετά... Τού αφιερώνουμε νοερά έναν καλαματιανό να χορέψει.

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Πώς ξεκίνησε η φωτιά στο Norman Atlantic


Η επικρατέστερη εκδοχή για το πώς προκλήθηκε η φωτιά στο οχηματαγωγό Νόρμαν Ατλάντικ της γραμμής Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Ανκόνα, είναι σύμφωνα με τα σημερινά online δημοσιεύματα ελληνικών και ιταλικών εφημερίδων, η εξής:

Λαθρεπιβάτες (παράνομοι μετανάστες στις πλείστες των περιπτώσεων) οι οποίοι επιβιβάστηκαν στο πλοίο κρυφά από το λιμάνι της Πάτρας και παρέμεναν κατά την διάρκεια του πλου μέσα στον χώρο των οχημάτων, κάποια στιγμή άναψαν γκαζάκι ή καμινέτο, πιθανότατα για να ζεσταθούν. Από απροσεξία δική τους ή, ίσως ακόμα και από την έκρηξη της φιάλης, η φωτιά μεταδόθηκε σε φορτία με εύφλεκτα υλικά και στη συνέχεια εξαπλώθηκε με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε ολόκληρο το πλοίο.

Σημειώνουμε πως ήδη εντοπίστηκαν ανάμεσα στους διασωθέντες δύο λαθρεπιβάτες. Είναι δε, γνωστό ότι οι άνθρωποι αυτοί συχνότατα ρισκάρουν και την ίδια τους τη ζωή με το να κρεμιούνται κάτω από τις νταλίκες ή να κρύβονται μέσα σε ντεπόζιτα γεμάτα αναθυμιάσεις κ.λπ. προκειμένου να καταφέρουν κατ' αυτόν τον τρόπο να ταξιδέψουν από την Ελλάδα προς άλλες χώρες της Ε.Ε.

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

28 Δεκεμβρίου 2014

Πέντε καθηγητές στην Realnews σήμερα!


Με τίτλο: «Ώρα μηδέν για κάλπες και οικονομία» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία φιλοξενεί τις προβλέψεις για το 2015 πέντε καθηγητών Οικονομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ...

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

ΑΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ


Γράφει ο Παναγιώτης Τουμάσης

Αργεί για να περάσει τούτος ο χρόνος,
γι’ αυτούς που θέλουν κάλπες ανυπομόνως!

Τόσο, που κάνουν κράτει κι οι Τροϊκάνοι
και τώρα λεν: «Ο κόσμος να τρώει, κάνει»!

Ο Δήμας αναμένει στ’ ακουστικό του,
χωρίς μαλλιά και τρίχες – καν, Μολοκότου!

Τον θώκο ν’ αναλάβει, τον άνευ ρόλου,
στην μούρη προσιδιάζων με του Καρόλου!

Ο Σαμαράς, τα σύμπαντα φοβερίζων,
μαύρος θωρεί μπροστά του πως είν’ ο ορίζων!

Και ζοφερός! Και φρίκη! Πανάθεμά τον,
αχ! Μιαν Αλίκη, να ’βρισκε, των Θαυμάτων!

Ο Αλέξης, απ’ την άλλη, σαν την Ματζίκα,
θ’ αυξήσει τις συντάξεις, του ΤΕΒΕ, του ΙΚΑ!

Στρίβοντας το πηδάλιο προς το Κρεμλίνο,
με ρούβλια ν’ αγοράζεις τα …Babylino!

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

26 Δεκεμβρίου 2014

Η απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη (βίντεο)



Αυτά μπήκαν στο αρχείο, ενώ μια φωτογραφία του Κασιδιάρη που βαστάει όπλο - και η οποία, σημειωτέον, θα μπορούσε να είναι και κολάζ και ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό για την πλάκα του - αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο, σύμφωνα με τις αρχές. Καλά... Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

21 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ …ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ


Γράφει ο Παναγιώτης Τουμάσης

Γιατί δεν έχουνε συλλάβει
ακόμα τον Καρατζαφέρη;
Να τούς το σκάσει θα προλάβει!
Θα πάει αλλού! Θα τούς τη φέρει!...

Αχ! Της Ασφάλειας οι παίδες,
έχουνε κωλυσιεργήσει,
αν δεν τού βάλουν χειροπέδες,
τούτος εδώ, θα φτερουγίσει!...

Του κάκου θα τον ψάχνουν στο ART του,
να τον μαζέψουν με τη βία!
Θα κάνει ασκήσεις επί χάρτου:
Βενεζουέλα… Κολομβία!...

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

20 Δεκεμβρίου 2014

Ο Πάνος Καμμένος για τη μήνυση Σαμαρά


Πηγή: FIMOTRO

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΤΑ ΧΑΪΚΑΛΗ


Γράφει ο Παναγιώτης Τουμάσης

Η μήνυση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατά του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Παύλου Χαϊκάλη, βάσει των ενοχοποιητικών στοιχείων της δικογραφίας (δηλαδή του επίμαχου βίντεο της συνέντευξης του βουλευτή στο κανάλι MEGA), είναι νομικά προφανές ότι δεν μπορεί να επισύρει καμία καταδίκη σε βάρος του. Διότι ο συμπαθής ηθοποιός και πολιτικός το μόνο που είπε είναι ότι, «ο Αποστολόπουλος εμπλέκει στην υπόθεση δωροδοκίας πολύ υψηλά ιστάμενο πρόσωπο που έχει σχέση με τον πρωθυπουργό».

Τι σημαίνει αυτό; Μα ότι κάποιος υψηλά ιστάμενος – ο οποίος έχει σχέση με τον πρωθυπουργό – κρύβεται πίσω από την απόπειρα δωροδοκίας. Πλην όμως, μια σχέση με τον πρωθυπουργό (οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, συγγένεια, κουμπαριά, φιλία, αδερφική φιλία) δεν συνεπάγεται οπωσδήποτε και την εμπλοκή του πρωθυπουργού στην εν λόγω καταγγελία… Συνεπώς, πώς ο πρωθυπουργός «μυγιάζεται» τόσο εύκολα από τις δηλώσεις Χαϊκάλη; Μήπως διότι «έχει τη μύγα»; Φιλοσοφικό το ερώτημα.

Ή μήπως-μήπως, όλα τούτα αποτελούν παιδαριώδη κίνηση εντυπωσιασμού (και προς ψηφοθηρική εκμετάλλευση εντέλει ενόψει Εκλογών) αν μη τι άλλο· όπως, φερειπείν (υπόθεση εργασίας κάνουμε), προσπάθεια εκφοβισμού, τυχόν περισσοτέρων εκ των βουλευτών οι οποίοι τα «έχουν πάρει»; Πράγμα το οποίο, φυσικά, αδυνατούμε να δεχτούμε ως αληθές…

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

19 Δεκεμβρίου 2014

Φωνάζει ο κλέφτης...

Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης!

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ


Γράφει ο Παναγιώτης Τουμάσης

Κάποιοι λαδώνονται, γιατί τη δόξα
πολλοί τη μίσησαν. Το χρήμα ουδείς!
Κι ενώ μ’ ακόντια βγαίνουν και με τόξα,
στη ζούλα γίνεται το «έλα να δεις»!

Στάζουν τα λάδια τους απ’ τις μασκάλες
και κοκκινίζουνε και ξεφυσάν!
Λένε πως της Βουλής τούς φταιν οι σκάλες,
βάζουνε μακιγιάζ. Πούδρες Fissan!

Αύριο, του μέλλοντος οι ψυχολόγοι,
τα βίντεο βλέποντας τα τωρινά,
θα ξεσκεπάσουν των ψευτών το σόγι!
Μα νοιάζεται κανείς, ειλικρινά;

Αυτοί «τα παίρνουνε» και δε μιλάνε
και στα κασόνια τους τα κρύβουν μες!
Θε μου, χαράμι κάνε να τούς πάνε,
φωνάζω κι εύχομαι, στιγμές-στιγμές!

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

18 Δεκεμβρίου 2014

ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ


Γράφει ο Παναγιώτης Τουμάσης

Ζούμε σε μιαν ήσυχη εποχή. Ούτε πόλεμοι, ούτε πείνα, ούτε εμφυλιοπολεμικοί εσωτερικοί διχασμοί.

Αν και… ορισμένοι ισχυρίζονται πως δεν είναι έτσι. Ότι, δηλαδή, έχουμε και πόλεμο (οικονομικό), και πείνα (λόγω της κρίσης), και εμφυλιοπολεμικούς εσωτερικούς διχασμούς, όπως, καλή ώρα, την εκλογή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας… Της «Δημοκρατίας», κατ’ ευφημισμό, βέβαια. Καθότι, οι Ευρωπαίοι εταίροι και δανειστές μας (δανειστές μας, ελέω Γ.Α.Π.), ελάχιστα έως καθόλου μοιάζουν να ενδιαφέρονται για την γνώμη του Ελληνικού λαού σπεύδοντες, ανερυθρίαστα και προκλητικά ακόμη-ακόμη, να δηλώνουν τις προτιμήσεις τους (sic) αναφορικά με το ποιος και ποια εκλεγμένη κυβέρνηση (θα) μας κυβερνάει…

Αυτό κι αν είναι ξενική παρέμβαση του χειρίστου είδους, να εξηγούμαστε… (Θυμηθείτε πόσα σούρναμε τις παλιότερες εποχές στους Βασιλείς, επί απολύτως συναφούς αντικειμένου).

Αηδιασμένοι, λοιπόν – έτσι μας καταντήσανε – παρακολουθήσαμε χτες το βράδυ, την ψηφοφορία για τον Σταύρο Δήμα, τον «συμπαθή πολιτικό» σύμφωνα με τους δεξιούς, τον «υπόδικο για εθνική μειοδοσία» σύμφωνα με τους αριστερούς. (Προσοχή· αν πιστέψουμε κατά γράμμα τις ανακοινώσεις τους, ποτέ μα ποτέ δε θα πρέπει να κλειδώσουμε τους μεν και τους δε μέσα στο ίδιο δωμάτιο χωρίς επιτήρηση)! Το αποτέλεσμα: 160 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ του υποψηφίου, 135 βουλευτές ΔΕΝ τάχθηκαν υπέρ, ενώ υπήρξαν και 5 απουσίες. Μεταξύ των απόντων, ο Γιοβανόπουλος, ο οποίος σήμερα στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης της ΝΕΡΙΤ, υπονόησε ότι, στη δεύτερη ψηφοφορία θα παραστεί και θα ψηφίσει «Σταύρος Δήμας»…

Μια και μιλήσαμε για ΝΕΡΙΤ, σημειώνουμε πως, επάνω δεξιά στην οθόνη, εκεί που αναγράφονταν τα αποτελέσματα «ζωντανά» και οι αριθμοί μεταβάλλονταν συνεχώς επιτείνοντας την αγωνία όλων ημών των τηλεθεατών, οι υπεύθυνοι του καναλιού χάσανε αρκετές φορές το μέτρημα! Στο τέλος και άρον-άρον, διορθώσανε τα τρία-τέσσερα χαμένα «Παρών» τους και το ένα χαμένο «Σταύρος Δήμας» τους!

Ακούστε τώρα, πρώτοι απ’ όλους εσείς, αγαπημένες αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες, τι μέλλει γενέσθαι στη Β΄ και τη Γ΄ Ψηφοφορία:

Στη Β΄ Ψηφοφορία, θα έχουμε μια απ’ τα ίδια, με ενισχυμένη όμως κατά το πολύ δέκα ψήφους την επιλογή «Σταύρος Δήμας». Θα δούμε, φερειπείν, τον κουταβόμορφο (σαν κουτάβι είναι) Μελά (άρτι αποσκιρτήσαντα και ανεξαρτητοποιηθέντα από τους ΑΝ.ΕΛ.) να αλλάζει την ψήφο του από «Παρών» σε «Σταύρος Δήμας». Θα δούμε επίσης τον Γιοβανόπουλο να υπερψηφίζει τον εν λόγω υποψήφιο. Μπορεί και τους Μπούκουρα-Αλεξόπουλο να παρίστανται (απουσίαζαν χτες) δίνοντας κι αυτοί θετική ψήφο υπέρ του Προέδρου! Θα τους κράξουν φυσικά οι πρώην «δικοί τους» και ενδεχομένως θα συμβούν διάφορα ένεκα τούτου εμπριμέ. Προσέξατε άραγε κανείς, τους τρεις ορθίους (γραβατωμένους, κοστουμαρισμένους και σινιαρισμένους) άντρες της Ασφάλειας που στέκονταν πανέτοιμοι να επέμβουν από την αρχή έως το πέρας της συνεδρίασης δίπλα ακριβώς στα έδρανα των Χρυσαυγιτών; Προσέξατε ότι και στην είσοδο της αίθουσας, από τη μέσα μεριά, υπήρχαν κι άλλοι; Μια στρατιά ολόκληρη αστυνομικών παραφύλαγε τους «εγκληματίες».

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε πως, οι Αρχές δεν έδιναν άδεια στο εικοσάχρονο έγκλειστο στις Φυλακές παιδάκι (τον Νίκο Ρωμανό) να παρακολουθεί τα μαθήματά του στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων που πέτυχε, με το αιτιολογικό ότι είναι «μέλος εγκληματικής οργάνωσης». Το ίδιο ωστόσο αιτιολογικό, δε θα έπρεπε – με βάση τη λογική τους – να ισχύει και για τους Χρυσαυγίτες βουλευτές; Γιατί, λοιπόν, τούς χορήγησαν άδεια; Μήπως διότι στην πραγματικότητα, ΔΕΝ είναι καθόλου εγκληματίες οι άνθρωποι; Βλέπετε; Μόνοι τους προδίδονται οι φωστήρες. Έχουν κάνει τους νόμους του κράτους, κυριολεκτικά κουρελόπανο…

Ανεξάρτητα από την εν γένει θλιβερή εικόνα, να σύρεις στη Βουλή των Ελλήνων, εκλεγμένους βουλευτές, με έναν τέτοιον τρόπο. Εικόνα που παρακολούθησαν κι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση στις χώρες τους.

Και ενώ, καθώς ελέχθη, στη Β΄ Ψηφοφορία θα έχουμε περίπου 170 βουλευτές ταγμένους υπέρ του «Σταύρος Δήμας», στη Γ΄ Ψηφοφορία θα έχουμε αλλαγή υποψηφίου!... Ναι, θυμηθείτε μας που το λέμε! Ο νέος υποψήφιος θα είναι ο Κώστας Καραμανλής, αφού προηγουμένως οι ΑΝ.ΕΛ. θα συμφωνήσουν (στο παρασκήνιο) και οι ΔΗΜ.ΑΡίτες ωσαύτως, αλλά οι τελευταίοι όχι συντεταγμένα. Βλέπετε, ο Φώτης Κουβέλης ελπίζει (ματαίως) ότι στη Γ΄ Ψηφοφορία θα προταθεί αυτός υποψήφιος. Και τραβά τα λουριά των βουλευτών του, μα κατά τα φαινόμενα, τα λουριά των βουλευτών του κρέμονται από μία κλωστή και στο πρώτο τράβηγμα (έναντι αχρείων και ποταπών πολιτικών ανταλλαγμάτων) θα σπάσουν! Όσο για τους ΑΝ.ΕΛ., γνωρίζουμε ότι ο Πάνος Καμμένος πίνει νερό στο όνομα του Κώστα Καραμανλή, ο δε Τέρενς Κουίκ, ο φίλος μας, αν θυμηθούμε τι έλεγε όταν ήταν παρουσιαστής ειδήσεων στο Kontra, με χαρά θα υπερθεματίσει υπέρ του πρώην Νεοδημοκράτη πρωθυπουργού…

Συμπέρασμα: Η Γ΄ Ψηφοφορία, θα αναδείξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αυτός δε θα είναι ο Σταύρος Δήμας, μα ο Κώστας Καραμανλής. Ζήτω η Νατάσσα!... Ν’ ανοίξει το μάτι μας λίγο, βρε παιδί. Αμάν πια, όλο Γεωργία, Γεωργία… Έλεος!...

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

17 Δεκεμβρίου 2014

Νέο CD του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα


Νέα δισκογραφική δουλειά από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο κλείσιμο του έτους. Ο Λαυρέντης συναντά τον Μάνο Ελευθερίου σε αυτή την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο: «Μια Τρύπα Στον Καιρό… Κύριε Μάνο».

13 ολοκαίνουργια τραγούδια και τα 5 εξ’ αυτών σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου. Στον δίσκο συμμετέχει και η Μάρθα Φριτζήλα σε ένα ντουέτο με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Οι στίχοι των υπόλοιπων κομματιών ανήκουν στους Λίνα Δημοπούλου, Γιώργο Μπακόλα, Γιάννη Μαύρο, Ισαάκ Σούση, Γιάννη Σπυρόπουλο.

Ανάμεσά στα τραγούδια ξεχωρίζουν οι διασκευές των, «E Adesso Che Tocca A Me» του Vasco Rossi, «Ce Georges» των Salvatore Adamo και Olivia Ruiz και το «Parle Lui De Moi» του Cristophe.

Ο καινούριος δίσκος, «Μια Τρύπα Στον Καιρό… Κύριε Μάνο», αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Minos-EMI στις 21 Δεκεμβρίου.

(Σημειώνουμε ότι, μια εκδοχή του δίσκου, θα πάρουν στα χέρια τους οι αναγνώστες της εφημερίδας «Realnews», την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου).

Πηγή: Μουσικές Εbeerίες

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (Χαριέστατον άσμα)


Γράφει ο Παναγιώτης Θ. Τουμάσης

Κανένας δεν υπάρχει
που να τους αγαπά,
για τούτα που ψηφίζουν,
λες: «Α, πα-πά, πα-πά»!

Φωνάζεις σαν την πάπια,
σαν χήνα και λοιπά
κι αυτοί σού βάζουν φόρους,
σού κόβουν τα ρεπά!

Στου ξυραφιού την κόψη
η χώρα ισορροπά,
τους πνίγουνε τα πλούτη
κι εσύ, ρύζι λαπά.

Τα πίνουν στην Στανίση,
τα σπάνε στον Λε-Πα,
μπαίνουν στη λιμουζίνα
και κάνουν τον τυπά!

Πότε κι αμάν θα πέσουν
από ’κεί που ’ν’ απά,
πότε να τους διαβάσει
θα βρουν κάναν παπά;

Get our toolbar!

Δείτε την ανάρτηση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B