Ads



7 Μαΐου 2012

Η χαρά του κόσμου είναι απερίγραπτη


Αν δεν κλειστήκατε στο σπίτι σας τούτη την υπέροχη Μαγιάτικη μέρα, αν βγήκατε έξω να περπατήσετε, να μιλήσετε με κόσμο, τότε ένα πράγμα θα διαπιστώσατε: Η ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ!!!

Ελευθερωθήκαμε επιτέλους!!! Πρόκειται για ΑΘΛΟ! Και τι άθλο, απίστευτο!!! Ένα γιγάντιο bonus, της τάξης των πενήντα βουλευτικών εδρών (επί συνόλου τριακοσίων) περίμενε τον πρώτο νικητή για να τ' αρπάξει!!! Και το άρπαξε σαν όρνιο ο Σαμαράς κι άρχισε χτες την νύχτα να αλαλάζει: «Θα συνεργαστώ με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δεν θέλω άλλες Εκλογές». Και όμως...

Είχαν γνώση οι φύλακες, δηλαδή ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ! Δεν τού βγαίνουν τα κουκιά! Μαζί με το έτερο δοσιλογικό κόμμα, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., συγκεντρώνουν όλα κι όλα 149 κουκιά! Δεν γεμίζουνε ταξί!!! Παρά το bonus... Μας είχανε στη φάκα - νομίζανε - και θα βγαίνανε κατόπιν να κάνουνε δηλώσεις: «Ο κυρίαρχος λαός μίλησε... Συνεχίζουμε μνημονιακά», έτσι θα λέγανε.

Αλλά, ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ, απέδειξε ότι είναι πραγματικά ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ. Τους σάρωσε, για τα σκουπίδια!!! Ξεπέρασε κάθε προσδοκία υπευθυνότητας και σοφίας. Ο ελληνικός λαός αποτελεί ένδοξη συνέχεια των λαμπρών του προγόνων. Πάντα αποτελούσε. Πάντα ήταν σοφός, πάνσοφος, πάντα ήξερε να δίνει τα παπούτσια στο χέρι στους δυνάστες και στους εγωπαθείς ηγεμονίσκους!

Σήμερα, στους δρόμους, στις πλατείες, σε κάθε μικρή ή μεγάλη πόλη, τα πιο αγαπητά πρόσωπα είναι οι ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Οι θριαμβευτές!!! Αυτοί οι δύο μαζί, συγκεντρώνουν την συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων. Ο εκλογικός νόμος ωστόσο, παρουσιάζει μια μαγική εικόνα στην κατανομή των εδρών, η οποία παρόλα αυτά, ξεπέρασε τα δεσμά της!!! Και δίνει ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ!!!

Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Ίσως δεν πήραν το μήνυμά τους ορισμένοι... Ίσως κατεβάσουν τον κόσμο σε νέες Εκλογές. Αλλά θα σαρωθούν διπλά τότε! Τσίπρας και Καμμένος θα γιγαντωθούν και η πρωτιά πλέον θα πάει σ' αυτούς. Καθώς και το bonus, που το νομοθετήσανε οι προδότες τροποποιώντας προκλητικότατα το Σύνταγμα, για δικό τους καλό, αλλά όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου...

Συγχαρητήρια Λαέ! Μπορείς να κάψεις τα χαράτσια και τα επαχθή χρέη που η Τρόικα σού επέβαλε, όπως ακριβώς ο Λούθηρος έκαψε το χρυσόβουλο του Πάπα. Ελευθερώθηκες, Λαέ!!!

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B