Ads



6 Μαΐου 2012

Ουαί τοις ηττημένοις


Γράφει ο Παναγιώτης Θ. Τουμάσης

Κάποιοι θελήσανε δολερά να υποδουλώσουν τον ελληνικό λαό. Ξεχάσανε όμως ότι, ο ελληνικός λαός ειδικεύεται στο να αποτινάσσει δουλείες! Τώρα, μέσα στη χώρα μας, μπορούμε επιτέλους ελεύθερα να μιλάμε για προδότες. Και έξω, η Άγκελα Μέρκελ μπορεί πλέον βάσιμα να ανησυχεί για την τελική έκβαση της κανιβαλικής προοπτικής που προσπαθεί να επιβάλλει στην Ευρώπη - με κανίβαλο τη Γερμανία.

Ο πολύτιμος μέχρι σήμερα σύμμαχος και συνοδοιπόρος της Μέρκελ στο δρόμο με τη λάσπη, ο Νικολά Σαρκοζί, ήδη παραιτήθηκε από το Προεδρικό αξίωμα, δεδομένου ότι και οι Γάλλοι, τα αδέρφια μας, αποτίναξαν απόψε - την ίδια ώρα με εμάς - τον δικό τους ζυγό! Και εξέλεξαν τον Φρανσουά Ολάντ, έναν μεγάλο πολέμιο των ολέθριων σχεδίων της Μέρκελ, στην πρωτοκαθεδρία της χώρας τους!

Η Μέρκελ τώρα στρέφεται απεγνωσμένα προς τον Ιταλό άβουλο ηγεμονίσκο, Μόντι... Καταλαβαίνει πως, με τους Γάλλους, πια δεν την παίρνει! Αλλά οι Ιταλοί ξυπνήσανε... Κατάλαβαν, έστω και όψιμα, ποιοι φάγανε τον Μπερλουσκόνι. Ετοιμάζουνε και εκεί τα ίδια. Η Ευρώπη επαναστάτησε και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Νομίσανε πως θα καταφέρουν να διαλύσουν την συνοχή μας. Μας χαλύβδωσαν όμως.

Μας ένωσαν, μας έκαναν πιο ισχυρούς!

Το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα, αποτελεί σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι ο λαός δεν επιθυμεί το Μνημόνιο. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ. «Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από 'δώ, ουστ!!!», φώναξε στη μόνη γλώσσα που μπορούν να καταλάβουνε. Στην μόνη γλώσσα που πραγματικά τους πονάει. Εδώ δεν είναι Σύνταγμα για να μάς φλομώσουν στα χημικά. Εδώ μιλά με τον πιο ηχηρό τρόπο η κάλπη.

Και όποιος δεν σεβαστεί την κάλπη, δεν σύρεται σε καμία δίκη. Σύρεται απευθείας στην γκιλοτίνα!

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B