Ads



8 Μαΐου 2012

Αλέξης Τσίπρας: «Να πάρουν πίσω τις υπογραφές τους»


Σήμερα το απόγευμα, ο Αλέξης Τσίπρας, στα πλαίσια της διερευνητικής εντολής για σχηματισμό κυβέρνησης που έχει στα χέρια του, έκανε την εξής δήλωση:

«Αν ο κ. Βενιζέλος κι ο κ. Σαμαράς έχουν ειλικρινά μετανιώσει για τις καταστροφικές τους επιλογές που διέλυσαν την κοινωνία, τους καλώ μέχρι αύριο που θα τους συναντήσω να στείλουν επιστολή στους ηγέτες που θα αναφέρουν ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις που έλαβαν, ότι θα εφαρμόσουν το βάρβαρο πρόγραμμα του δεύτερου μνημονίου».

Με δεδομένο ότι, νωρίτερα, η Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι θα στηρίξουν τον πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δια της ανοχής τους (sic), η παραπάνω τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα αποτελεί όχι απλά απάντηση, αλλά εκφράζει άριστα τα συναισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, όπως τουλάχιστον αποτυπώθηκαν στην κάλπη.

Σε ανταπάντησή του εσπευσμένα βγήκαν οι Σαμαράς και Βενιζέλος, ο μεν πρώτος μαυρίζοντας από το κακό του και μιλώντας σκληρά, ο δε δεύτερος μπουρδολογώντας ισχυριζόμενος πως, αύριο, στην κατ' ιδίαν συνάντησή τους, θα πείσει τον Τσίπρα περί της σοβαρότητας του πράγματος.

Στο μεταξύ, ο Μίκης Θεοδωράκης ετοιμάζει θερμή επιστολή υποστήριξης προς τον Τσίπρα. Και με τον εθνικό μας ήρωα Μανώλη Γλέζο στις τάξεις του, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., εφόσον γίνουν επαναληπτικές Εκλογές, αναμένεται να ψηφιστεί πλέον από ολόκληρη την Ελλάδα!

Γι' αυτό μάλλον μαύριζε απόψε ο Σαμαράς... Η μόνη ελπίδα πια, αυτουνού και του Βενιζέλου, είναι να πείσουν τον Κουβέλη... Μα, πείθεται ο Κουβέλης; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B