Ads



11 Ιουνίου 2012

Να 'μαστε πάλι εδώ, Ηλία...


Ναι, είναι γεγονός! Επανεμφανίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης!...

Εθεάθη χτες, σε εγκαίνια περιπτέρου της Χρυσής Αυγής και μάλιστα υπό την προστασία ισχυρής αστυνομικής παρουσίας. Μετά την παρέλευση του αυτόφωρου είναι ελεύθερος και έχει οριστεί τακτική δικάσιμος για τη γρονθοκόπηση της Κανέλλη και την εκσφενδόνιση του περιεχομένου του ποτηριού του εναντίον της Δούρου. Ελπίζουμε ο ίδιος να έχει μηνύσει τις δύο αυτές κυρίες για τις λεκτικές προσβολές τους.

Εν τω μεταξύ, στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής (το οποίο από εδώ και μπρος σκοπεύουμε να προβάλλουμε περισσότερο), δημοσιεύεται συνέντευξη του πατέρα του, Παναγιώτη Κασιδιάρη, ο οποίος λέει τα εξής:

«Τον Ηλία τον προσέβαλαν και αντέδρασε έτσι. Η Κανέλλη φταίει. Μεγάλωσε περήφανος γιατί εμείς όταν ήταν μωρό τον κοιμίζαμε διαβάζοντας του τους “Άθλους του Ηρακλή” και όχι τα “Τρία Γουρουνάκια”. Παρακολούθησα την εκπομπή και όλα κυλούσαν ομαλά έως λίγο πριν από το τέλος. Τότε η κυρία Δούρου πετάχτηκε και αναφέρθηκε σε ένα θέμα άσχετο με την κουβέντα. Προσέβαλε τον Ηλία κι έτσι έγιναν όσα έγιναν.

»Δυστυχώς ο κ.Παπαδάκης δεν προστάτευσε τον γιο μου απέναντι στην αήθη επίθεση, όπως θα έπρεπε. Ο γιος μου προκλήθηκε και αντέδρασε. Σε μία στιγμή τόσο έντονης συναισθηματικής φόρτισης μπορεί να συμβούν ακόμη και αυτοκτονίες», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κασιδιάρης.

Μάλιστα ο πατέρας του Ηλία Κασιδιάρη αποκάλυψε και την καλλιτεχνική πλευρά του γιου του. Όπως αποκάλυψε, στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής αρέσει πολύ ο χορός και «θα μπορούσε να γινόταν ένας επαγγελματίας χορευτής. Είχε ταλέντο από το ζεϊμπέκικο μέχρι το αργεντίνικο tango. Η δασκάλα του επέμενε να ακολουθήσει το χορό, αλλά τελικά αυτός είχε άλλα στο μυαλό του».

Υπόσχεση: Σε επόμενη ανάρτησή μας, θα έχουμε συνέντευξη με τη δασκάλα του Ηλία Κασιδιάρη…

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B