Ads



9 Ιουνίου 2012

Η παρεξηγημένη Χρυσή Αυγή


Γράφει ο Παναγιώτης Τουμάσης

Είναι ενδιαφέρουσες ως σύνολο οι θέσεις της Χρυσής Αυγής. Μόνο που όλοι σπεύδουμε να τις παραποιούμε, για λόγους που δεν μπορούν εύκολα να εξηγηθούν…

Αποκαλούμε φασίστες τους Χρυσαυγίτες διότι θαυμάζουν τον Χίτλερ. Αλλά το κόμμα τους τάσσεται ενάντια στο Μνημόνιο… Κι ούτε θα δέχονταν ασφαλώς να μας κατακτήσουν οι Γερμανοί, ούτε ακόμη κι αν ο Χίτλερ βρισκόταν στη θέση της Μέρκελ. Θαυμάζουν τον Χίτλερ για την καθαρότητα της σκέψης του, όπως αυτή αποτυπώνεται στο (απαγορευμένο σε πολλά κράτη) βιβλίο του, Μάιν Καμπφ (ο Αγών μου). Άντολφ Σικελγκρούμπερ ήταν το πραγματικό του όνομα…

Φανταστήτε, π.χ., κάποιον πολίτη κατακτημένου από τον Μεγαλέξανδρο λαού, ο οποίος θαυμάζει τον Μεγαλέξανδρο. Η λατρεία του αυτή, δεν σημαίνει ότι εγκρίνει και τις εκατόμβες των νεκρών συμπατριωτών του, που άφησε πίσω εκείνος ο σημαντικός στρατηλάτης.

Είναι φιλόπατρεις οι Χρυσαυγίτες! Μια παρεξηγημένη όμως πτυχή της φιλοπατρίας τους είναι η έστω και δια της βίας εκδίωξη των λαθρομεταναστών από τη χώρα μας. Αλλά το δικαίωμα στους Χρυσαυγίτες να είναι βίαιοι, είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, τούς το έδωσε το ίδιο το ελληνικό κράτος με την ανικανότητά του να απομακρύνει αυτό τους λαθρομετανάστες και να τους επανεισαγάγει νόμιμα και με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες στις πατρίδες τους.

Οι λαθρομετανάστες είναι ως επί το πλείστον οι δούρειοι ίπποι των Τούρκων και των άλλων πολέμιων του Έθνους μας! Σκοπό έχουν να αλλοιώσουν τα φυλετικά μας χαρακτηριστικά και να ενισχύσουν ύποπτες μειονότητες χρηματοδοτούμενες μυστικά από ξένα κέντρα.

Οι Χρυσαυγίτες είναι (δηλώνουν ότι είναι) όλοι τους, Χριστιανοί Ορθόδοξοι! Και εδώ, αποδεικνύονται «βασιλικότεροι» του εξαφανισμένου πια Καρατζαφέρη. Η πίστη τους και η προσήλωσή τους στην Ορθοδοξία, τούς αποτρέπει ευτυχώς από διάφορα έκτροπα, παρόλη την αδιαμφισβήτητη βιαιότητα και στρατιωτική πειθαρχία τους. Έτσι, παρατηρούμε φαινόμενα να συνοδεύουν τη γριούλα που πηγαίνει στο σπίτι της, να παρέχουν προστασία σε λαθρομεταναστόπληκτους συμπολίτες μας, να δείχνουν σε κάποιες εκφάνσεις τους, ένα ανθρώπινο πρόσωπο.

Ή προσωπείο;

Όπως και να ’χει, αυτοί οι άνθρωποι είναι φανερό ότι χρειάζονται έναν εμπνευσμένο ηγέτη, ένας μεγάλο καθοδηγητή, ρόλο που μάλλον δεν έχει το κύρος να παίξει για πολύ καιρό ο Νίκος Μιχαλολιάκος. (Θα κατασπαραχθεί εκ των ένδον). Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ωστόσο, έδειξε τον δρόμο για την πολιτική γη της επαγγελίας της Χρυσής Αυγής, ήτοι:

Την Βουλή των Ελλήνων.

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B