Ads



11 Οκτωβρίου 2012

Η κόντρα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με τον Θέμο Αναστασιάδη, καλά κρατεί!


Ο καθείς και ο …πόνος του! Αυτό φαίνεται πως ισχύει στην περίπτωση των Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (κρίμα στα τριαντάφυλλα) και Θέμου Αναστασιάδη (θα γίνει επιτέλους Ανάσταση;).

Ο Τριανταφυλλόπουλος επανέρχεται στο θέμα του Θέμου, ω, Θε μου! Και υπενθυμίζει στο κοινό του, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, Zougla.gr, ότι:

«Τη στιγμή που ο ελληνικός λαός ετοιμάζεται να σηκώσει στις πλάτες του νέα δυσβάσταχτα βάρη χάριν δημοσίου συμφέροντος, οι μισθοί και οι συντάξεις κατακρημνίζονται και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του ΣΔΟΕ επιβάλλουν πρόστιμα ακόμα και σε φουκαράδες που δεν έκοψαν την απόδειξη για μια… τυρόπιτα, οι επιχειρηματίες των media με «γκρίζες» καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ παραμένουν προκλητικά στο απυρόβλητο.

»Πέντε χρόνια μετά την κατάθεση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ από τον Θέμο Αναστασιάδη στην B.N.P. PARIBAS, η υπόθεση του εκδότη παραμένει «στοιχειωμένη» στα εισαγγελικά γραφεία!

»Η zougla.gr αποκαλύπτει σήμερα τον πλήρη φάκελο με το «μαύρο χρήμα» του εκδότη. Έναν φάκελο ιδιαίτερα ογκώδη, ο οποίος καλύπτεται από μία ασπίδα προστασίας που δημιουργεί εκνευρισμό σε ανώτατους δικαστικούς κύκλους και στελέχη της φορολογικής διοίκησης.

»Προκαλεί, δε, αρκετά ερωτηματικά στην κοινή γνώμη η οποία έκπληκτη παρακολουθεί τους αποκαλούμενους «μεγαλοκαρχαρίες» να παραμένουν στο απυρόβλητο.

»O περίεργος χειρισμός των Οικονομικών Εισαγγελέων

»Παρά το γεγονός ότι από το καλοκαίρι του 2011 η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με την αναφορά που διαβιβάζει στους εισαγγελείς Οικονομικού Εγκλήματος, ζητεί τη δίωξη του εκδότη του «Πρώτου Θέματος» για παράβαση του Νόμου περί Πόθεν Έσχες αλλά και για το κακούργημα του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, μέχρι σήμερα συνεχίζεται η ποινική προκαταρκτική εξέταση.

»Το ιδιαίτερα εντυπωσιακό της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι το γεγονός ότι στη δικογραφία της «υπόθεσης Αναστασιάδη» περιέχονται οι πορισματικές-αναφορές του ΣΔΟΕ που αποτελούν κόλαφο για τον εκδότη. Σε αυτές συμπεραίνεται ότι δεν δύναται να δικαιολογήσει 3,3 από τα 5 εκατ. ευρώ τα οποία κατέθεσε την 20η Ιουλίου του 2007 στην B.N.P. PARIBAS
».

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ (γράφει ο Παναγιώτης Θ. Τουμάσης): Βρε, «χαζούληδες» και οι δύο! Κλείσατε - ή μάλλον αλλάξατε τα φώτα σε μια καταπληκτική εφημερίδα που μαζί φτιάξατε, χάρη μιας ανόητης εμμονής στην «νομιμότητα». Πώς εσύ, βρε Μάκη, θεώρησες a priori παράνομα τα χρήματα του Θέμου; Αν κοιτάξεις λίγο δίπλα σου, θα δεις όλους (ναι, ΟΛΟΥΣ) τους μεγαλοδημοσιογράφους να συγκεντρώνουν τέτοια ποσά στους προσωπικούς τους λογιαριασμούς. Επειδή, δηλαδή, εσύ ίσως δεν είχες, ζήλεψες;

Και κάτι ακόμα… Έστω ότι ο Θέμος δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτά 3 εκατομμύρια που αναφέρεις! Λες να τα 'κλεψε; Πες το καθαρά, βρε παιδί μου. Τον θεωρείς κλέφτη; Εγώ σε πληροφορώ ότι αυτά τα 3 εκατομμύρια ούτε η Εφορία δεν μπορεί να τα χαρακτηρίσει ως προϊόν κλοπής. Διότι τότε δεν θα τα φορολογούσε! Θα θεωρούνταν «κλεπταποδόχος» η Εφορία αν φορολογούσε κλοπιμαία. Μα, να δεις που είτε τα φορολόγησε ήδη - και δεν το ξέρεις (και γιατί να το ξέρεις, άλλωστε;) - είτε θα τα φορολογήσει σύντομα και εκεί θα κλείσει το θέμα...

Άσε μας, πια, Μάκηηη...

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B