Ads



4 Οκτωβρίου 2012

Παναθηναϊκός - Τότεναμ: Αρχίζει το ματς (ματς-μουτς)


Ανταπόκριση: Λάκης Γκολάκης

Θρήνος μεγάλος επικρατεί, φίλες και φίλοι, στα απογδυτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου από ώρα σε ώρα αναμένεται να φτάσει η πράσινη αποστολή, για την αναμέτρηση με την αήττητη και πιο θεαματική ομάδα του κόσμου, την μαγική Τότεναμ!

Λένε ότι και τα ντουβάρια έχουν ψυχή, και αυτή τη στιγμή τα ντουβάρια του Ο.Α.Κ.Α. κλαίνε και ραγίζουν για την αδόκητη φυγή του Κώστα Κατσουράνη. Αν, μάλιστα, προσθέσουμε και τις παλιότερες ραγισματιές που υπέστησαν από τη φυγή του Γιώργου Καραγκούνη, τότε κυριολεκτικά μιλάμε για μετασεισμικά αποτελέσματα!

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, οι πετεινοί αναμένεται να κορφολογήσουν το τριφύλλι κανονικά! «Τριφύλλι τρών’ οι πετεινοί κι ύστερα πάν’ στις κότες», λέει ένα χαριτωμένο παιδικό τραγουδάκι που στο προσεχές μέλλον προτιθέμεθα να συγγράψουμε!

Ο Φουρέιρα –έχει αλλάξει, λόγω των κακών εμφανίσεων της ομάδας, το όνομά του επί το …θηλυκότερον, το δε μικρό του, από Ζεσουλάλδο το έχει κάνει σκέτα Σούλα – σκέφτεται να ξεκινήσει τον αγώνα με τους: Καρνέζη, Βύντρα, Μαρίνο, Πίντο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Κουίνσι και Μαυρέα. Τη θέση στην άμυνα τη διεκδικούν οι Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης ενώ στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσει ο Φορναρόλι λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε όλη την εβδομάδα ο Χριστοδουλόπουλος.

Χου, χου, ο Χουχούμης – αν παίξει – θα εντυπωσιάσει τον προπονητή του. Αλλά αν μετά τον «φύγουν» τον προπονητή του, άδικα ο Χουχούμης θα τον έχει εντυπωσιάσει!... Χου, χου!

Εμείς, βρισκόμαστε στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου, θύρα 32, σειρά 18, κάθισμα 5. Προσοχή, μη ρίξετε καμιά φωτοβολίδα στο συγκεκριμένο σημείο. Παλιά, όταν καλύπταμε τον πόλεμο μεταξύ Ιράκ-Η.Π.Α. είχαμε πάλι βγάλει μια ανακοίνωση στο διαδίκτυο ότι βρισκόμασταν στον έκτο όροφο του ξενοδοχείου της οδού Ταλιμπάν και Αγιατολάχ γωνία, ώστε να μη βομβαρδίσουν εκεί οι Αμερικανοί.

Το κόλπο, λοιπόν, είναι παλιό (από την εποχή του Κόλπου) και πιάνει!... Καλή επιτυχία στη δική μας Τότεναμ!!! Παναθηναϊκέ να χάσεις!...

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B