Ads



12 Οκτωβρίου 2012

Φόβος και τρόμος από τη Χρυσή Αυγή στον αποψινό αγώνα της Εθνικής μας!


Γράφει ο Λάκης Γκολάκης

Η παρουσία χιλίων Βόσνιων στις κερκίδες, από μόνη της δεν σημαίνει απολύτως τίποτα! Είναι καλοί, είναι ευγενικοί, είναι και οικογενειάρχες. Αλλά η αναμενόμενη παρουσία και μελών της Χρυσής Αυγής μέσα στο γήπεδο προξενεί πονοκέφαλο στις Αρχές που εξαιτίας αυτής της συγκυρίας προτίθενται να λάβουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, στην Ελληνική Αστυνομία έχει σημάνει το καμπανάκι του κινδύνου και στον αποψινό αγώνα της Εθνικής μας στο Καραϊσκάκη, θα λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο, όσο αυστηρό και αν είναι, προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια. Αλλωστε ποιος δεν θυμάται τα όσα συνέβησαν στο περσινό παιχνίδι με την Κροατία, που είχαν σαν αποτέλεσμα την τιμωρία της έδρας μας.

Σημειώνουμε ότι, ένας μεγάλος αριθμός από μέλη της Χρυσής Αυγής (περί τα 3 εκατομμύρια άτομα) έχουν ήδη προμηθευτεί από συγκεκριμένο μαυραγορίτη εισιτήρια σε διπλανή με τους Βόσνιους κερκίδα και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μπερδευτούν όταν τους δουν, περνώντας τους για λαθρομετανάστες!

Επίσης, τα εισιτήρια είναι φωτοτυπία ενός και μόνου εισιτηρίου που προμηθεύτηκε κάποιος Παπαγιώτης Κουμάσης (ίσως τον γνωρίζετε ορισμένοι) και κατόπιν δήλωσε απώλεια του εισιτηρίου του, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον εν λόγω μαυραγορίτη να αναπαράγει το αντίτυπο σε εκατομμύρια κομμάτια. Με τα χρήματα που κέρδισε από τις πωλήσεις ο μαυραγορίτης, έφυγε για Καζαμπλάνκα και εκείθεν για τις Νήσους του Πάσχα, όπου έχει πάντα αιώνιο Πάσχα και την ημέρα που έφτασε ήταν Μεγάλη Παρασκευή.

Πάντως, το ζητούμενο δεν είναι ο μαυραγορίτης, ο οποίος γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τη σύλληψη (πρόλαβε και απογειώθηκε το αεροπλάνο - όχι σαν τον Στρος Καν!), αλλά αν θα αρπαχτούν μεταξύ τους τα μέλη της Χρυσής Αυγής, λόγω του ότι η θέση είναι μία και οι ενδιαφερόμενοι πολλοί!

Αν αρπαχτούν μεταξύ τους, θα τη γλιτώσουν οι Βόσνιοι...

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B