Ads



12 Οκτωβρίου 2012

Θύμα της κρίσης και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας!


Για τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μίλησε σε συνέντευξή του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ο τραγουδοποιός δεν έκρυψε πως και ο ίδιος είναι θύμα της κρίσης.

«Τρεις φορές έχουμε πληρώσει δάνεια και τόκους και ακόμη εκεί επιμένουν να μας ζητούν, πόσο ακόμη; Πήρα ένα δάνειο για να αγοράσω ένα μαγαζί για την κόρη μου πριν τέσσερα χρόνια δίνω συνέχεια δόσεις και ακόμη είναι ίδια τα χρήματα που οφείλω. Δεν είμαι ο Νταλάρας να έχω πάρει τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων όπως μπορεί να πιστεύει κόσμος».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφερόμενος σε γνωστούς συναδέλφους του και στις καλλιτεχνικές τους επιλογές είπε τα εξής: «Δεν Θέλει ο κόσμος άλλη Άννα Βίσση. Από την άλλη ο Τερζής είναι μεγάλη φωνή και γλυκός άνθρωπος θα μπορούσε να πει τραγουδάρες αλλά δεν έκανε και τις καλύτερες δυνατές επιλογές».

Πηγή: Enikos.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:

Αναπαράγουμε αυτή την είδηση για έναν απλό και πολύ σοβαρό λόγο: Όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έδινε κάποτε συνέντευξη στον Real FM (στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου), είχαμε στείλει σχεδόν παρακλητικά μηνύματα να μελοποιήσει ο Λαυρέντης τη σάτιρά μας... Όταν λοιπόν ο Λαυρέντης (αν φυσικά οι ιθύνοντες του σταθμού τού έδωσαν τα μηνύματά μας), αγνοεί και απαξιεί να ασχοληθεί με τέτοιες προτάσεις, ε, κάποια στιγμή θα την πατήσει.

Έχουμε άδικο;

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B