Ads



28 Δεκεμβρίου 2012

THN EBAΨΕ ΑΣΧΗΜΑ...

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ FIMOTRO ΓΙΑ ΜΟΝΟ 3 ΜΕ 4 ΠΡΟΣΩΠΑ


Κινδυνεύει ακόμα και με προφυλάκιση ο πρώην «τσάρος»!

Επιβεβαιώθηκε αυτό που αποκαλύψαμε από προχθές ότι όλα όσα γράφονται περί 600 ονομάτων είναι για γέλια και ότι τα επιπλέον πρόσωπα στην καινούργια λίστα Λαγκάρντ είναι 3-4 πρόσωπα που ΔΕΝ είναι πολιτικοί.

Είναι όμως συγγενικά πρόσωπα του Γ. Παπακωνσταντίνου. Κατά συνέπεια, θα κατηγορηθεί για δόλο στην παραποίηση των στοιχείων που προφανώς ο ίδιος έκανε, για να μην φανούν τα συγγενικά του πρόσωπα. Απλά εμείς πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Παπακωνσταντίνου δεν έχει ασυλία και η υπόθεσή του δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Αφορά και τις βαριές ποινικές ευθύνες που έχει και για την περίοδο που ΔΕΝ ήταν υπουργός.

Σφίγγει ο κλοιός για τον πρώην «τσάρο» που κινδυνεύει ακόμα και με προφυλάκιση και θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι εάν δεν έρθει στην κλήση των εισαγγελέων θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψής του!...

Πηγή: FIMOTRO

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Συγχαίρουμε το FIMOTRO για την μεγάλη δημοσιογραφική του επιτυχία. Άλλωστε, η εγκυρότητα του αδερφικού μας ιστολογίου είναι γνωστή, γι’ αυτό και έχει τόσο πολλούς φανατικούς αναγνώστες και αναγνώστριες.

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B