Ads



19 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΘΡΥΛIΚΟ ΠΟΝΥ...


Το «μικρό Pony», το αυτοκίνητο που οι Γερμανοί εγκωμίασαν ως το πολυχρηστικό όχημα της οικονομίας, οι Γάλλοι ως έκφραση της κλασικής φινέτσας και της απλότητας και οι Έλληνες ως «εθνικό όχημα» με τη σφραγίδα της Citroen, είναι έτοιμο να ξαναγράψει ιστορία στην αγορά των τεσσάρων τροχών.

Το θρυλικό Pony, το δημιούργημα της Θεσσαλονικιώτικης οικογένειας Κοντογούρη που μεσουρανούσε προ δεκαετιών στην Ελλάδα και ειδικά στα λαϊκά στρώματα, προσφέροντας αξιόπιστη λύση στις καθημερινές μεταφορικές ανάγκες είναι ένα στάδιο πριν τη διαδικασία παραγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Pony βρίσκεται σε διαδικασία έγκρισης τύπου από το ΕΒΕΤΑΜ, το πολυτεχνολογικό κέντρο εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης βιομηχανικών και καταναλωτικών προϊόντων.

Εάν όλα πάνε καλά, ο φάκελος θα μεταβιβαστεί στο υπουργείο Μεταφορών και το όχημα θα υποβληθεί στις προβλεπόμενες από το κράτος διαδικασίες για την τελική του έγκριση. Είμαστε στην τελική ευθεία» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της NAMCO, χωρίς ωστόσο να επιθυμούν να πουν περισσότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο ιστολόγιο FIMOTRO...

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B