Ads



10 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Γιάννης Κοραντής επικεφαλής στο Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ.


Το ΛΑ.Ο.Σ. έκανε τελικά την επιλογή του! Προς θλίψη των τσιμεντοκολώνων της Ν.Δ. (Δούκας, Τσιτουρίδης, Παυλίδης, Μαγγίνας κ.ά.), τινές εκ των οποίων προσβλέπανε κρυφίως σε αυτή τη θέση, τελικά ένα όνομα μη αναμενόμενο, ο κ. Γιάννης Κοραντής, θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος.

Σε χτεσινές δηλώσεις του ο ικανότατος διπλωμάτης, υπογράμμισε ότι προσχωρεί ολόχαρος στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ., φέρνοντας μαζί του όλη την πολύτιμη εμπειρία των 36 ετών της διπλωματικής του καριέρας καθώς και τις αδιαμφισβήτητες λαμπρές αρετές του τέως Διευθυντή της Ε.Υ.Π.

Και οι αρετές ενός τέως Διευθυντή της Ε.Υ.Π. είναι πολλές. (Η Ε.Υ.Π., για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι η εθνική μας υπηρεσία κατασκοπείας). Σε αντίθεση λοιπόν με τους προκατόχους του, ο κ. Κοραντής δημιούργησε δική του ξεχωριστή σχολή εισάγοντας πρώτα-πρώτα την καπαρντίνα στο ντύσιμο των κατασκόπων μας:


Spy


Με την καπαρντίνα, οι κατάσκοποί μας έπαψαν πια να κρυώνουν το χειμώνα. Αλλά, δυστυχώς, βγάζανε τη μπέμπελη το καλοκαίρι. Κι έτσι, πάλι παρενέβη σωτήρια ο κ. Γιάννης Κοραντής, ενσωματώνοντας στον εξοπλισμό των κατασκόπων μας το καμουφλαρισμένο βιβλίο-βεντάλια. Πρόκειται για μια κρυφή βεντάλια, με την οποία οι κατάσκοποι κάνουν αέρα για να ξεϊδρώσουν όταν κουράζονται απ' το εξαντλητικό τρέξιμο:


Spy 2


Τι κρίμα όμως! Όλα τα καλά πράγματα στην Ελλάδα διαρκούν λίγο. Και τον Ιούλιο του 2009, ο κ. Κοραντής αντικαταστάθηκε από τον κ. Παπαγγελόπουλο στην ηγεσία της Ε.Υ.Π. Ο κ. Παπαγγελόπουλος έκανε αμέσως κάποιες αλλαγές: Φόρεσε κοστούμι στους κατασκόπους και αντικατέστησε το βιβλιο-βεντάλια με μερικά λεπτά χαρτιά Α4, τα οποία σημειωτέον τσαλακώνονται εύκολα... Να, κοιτάξτε την παρακάτω εικόνα και θα καταλάβετε:


Spy 3


Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B