Ads



30 Νοεμβρίου 2009

Καλορίζικο! Το νέο μας header έχει ήδη αναρτηθεί!

Καλορίζικο! Σήμερα το γιορτάζουμε. Και ανοίγουμε νοερά σαμπάνιες με όλους εσάς που μάς στηρίζετε! Επιτέλους, μια νέα μέρα ξημέρωσε για τα πολιτικά μας πράγματα. Δεν είναι μόνο καλό για την Νέα Δημοκρατία. Είναι καλό για τη Δημοκρατία.

Ας πούμε αντίο στα "τζάκια". Είμαστε ελεύθεροι πολίτες και επιλέγουμε το καλύτερο. Και θέλουμε να έχουμε λόγο και ενεργή συμμετοχή σε όλα τα κόμματα και να συνδιαλεγόμαστε με όλους τους πολιτικούς. Τι θα πει εγώ είμαι δεξιός; Εγώ είμαι αριστερός; Κεντρώος; Συμπαραστεκόμαστε σε όλους τους πολιτικούς που έχουν ελληνική καρδιά και αγωνίζονται γι' αυτόν τον τόπο. Είμαστε όλα κι όλα δέκα εκατομμύρια άνθρωποι. Αλίμονο αν είμαστε χωρισμένοι.

Καλορίζικο το νέο header. Η Ντόρα λείπει! Μόνο σε μινιατούρα, οι πιο παρατηρητικοί θα δείτε τη "Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια" απ' το γνωστό παραμύθι κινουμένων σχεδίων για παιδιά. Την έχει ρίξει στον κάδο ένας γελαστός (σκίτσο) Αντώνης Σαμαράς. Ο Γιώργος στα αριστερά, μαζί με τον Κάρολο Παπούλια, σκεπτικοί! Δεξιά η Παπαρήγα τραβάει το παλούκι της μαζί με τον... Τσίπρα! Και κάτω με σηκωμένα τα χέρια ο Καρατζαφέρης!

Τρέλα, τρέλα!...
Ευχαριστούμε που είστε εδώ!

Πολιτική Σάτιρα!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B