Ads



26 Ιανουαρίου 2011

Απόρρητο σχέδιο για διωγμό των λαθρομεταναστών από την Νομική


Κατ’ αποκλειστικότητα στο ιστολόγιό μας, ολόκληρο το απόρρητο σχέδιο της Κυβέρνησης για να εκδιωχθούν οι λαθρομετανάστες από την Νομική!

Είναι πασιφανές, κυρίες και κύριοι, πως ετούτη η κατάσταση δεν μπορεί να διαιωνίζεται επί άπειρον. Διότι, όσο διαιωνίζεται, ο λαός μας διαολίζεται, οι φοιτητές μας λουφάρουν, οι τουαλέτες στην Νομική Σχολή ζέχνουν, ενώ την ίδια ώρα ο Πρύτανης, αυτός καθαυτός αυτοπροσώπως, προσκαλεί ονομαστικά υπουργούς σε μέγιστη διυπουργική σύσκεψη επί παντός του μεταναστευτικού.

Αλλά, ας είναι καλά ο Πρωθυπουργός μας, ο Γιώργος μας, ο τσίφτης μας, ο οποίος αναχωρώντας για το Νταβός (εκεί πληρώνεις για να πας, κι αυτός πληρώνει, κι ο παπάς), εβρισκόμενος ακόμη στο αεροδρόμιο Ευάγγελος Βενιζέλος, εεε Ελευθέριος, διατύπωσε ενώπιον καμερών και ανθρώπων την εθνοσωτήρια εντολή: «Βγάλτε τους έξω, πάση θυσία, να μην καλέσουμε εδώ τη CIA και πέσουν όλοι σε αφασία»…

Έτσι, κυρίες και κύριοι, οι εναπομείναντες οίκαδε αντικαταστάτες του, εκπόνησαν ήδη το εν λόγω μεγαλοφυές σχέδιο για να αναγκάσουν τους λαθρομετανάστες να εγκαταλείψουν την Νομική! Υπερηφάνως εμείς σήμερα, παρουσιάζουμε πρώτοι το σχέδιο αυτό, προς κρίση και συμμόρφωση του αναγνωστικού μας κοινού, το οποίο αναγνωστικό κοινό υπερευχαριστούμε για την αγάπη, τη λατρεία και τις παχυλές χορηγίες του.

Το σχέδιο κινείται σε τρεις άξονες:

α) Ήπια αντιμετώπιση: Πέντε κρατικοί λειτουργοί, προσεγγίζουν την Νομική Σχολή με όλες τις προβλεπόμενες προφυλάξεις. Κατόπιν, και μόλις φτάσουν σε ακτίνα βολής, αδειάζουν πέντε σάκους με πεινασμένα μερμήγκια. Τα μερμήγκια διασκορπίζονται στην αίθουσα όπου κείνται οι λαθρομετανάστες εισχωρώντας στα αυτιά τους, στα ρουθούνια τους και γενικά σε οπές και τρύπες κάθε διαμετρήματος. Αν, παρόλα αυτά, με την ήπια αντιμετώπιση οι λαθρομετανάστες δεν αποσυρθούν άρον-άρον, θα ακολουθήσει η δεύτερη στη σειρά αντιμετώπιση, η μέτρια.

β) Μέτρια αντιμετώπιση: Πέντε κρατικοί σκαθαρολόγοι, δρώντες αστραπιαία, εκσφενδονίζουν πάνω στους λαθρομετανάστες πέντε πλαστικούς κουβάδες παραγιομισμένους με φημισμένες κατσαρίδες Κουκακίου. Οι κατσαρίδες παραγκωνίζουν τα μερμήγκια και δημιουργούν μια πολλαπλασίως αφόρητη κατάσταση για τους λαθρομετανάστες. Αν, τώρα – «αν», λέμε – οι τελευταίοι ούτε και μ’ αυτό φύγουν, θα τεθεί ως έσχατο μέσο σε εφαρμογή η επόμενη αντιμετώπιση, η οξεία.

γ) Οξεία αντιμετώπιση: Πέντε κρατικοί γόητες φιδιών, θα δώσουν μια φαινομενικά άκακη παράσταση με τα φλάουτά τους και τις κόμπρες τους, προς τιμήν των αγαπητών λαθρομεταναστών. Όμως, μεσούσης της παράστασης, κάτι θα πάθουν τα φλάουτα (θα «πουμώσουν», κατά τη μουσική ουρολογία) έχοντας ως συνεπακόλουθο να αφηνιάσουν οι κόμπρες. Εννοείται ότι θα υπάρχει υποστήριξη από αέρος, ούτως ώστε να απομακρυνθούν έγκαιρα οι γόητες και να μείνουν μόνοι τους οι λαθρομετανάστες παρέα με τις κόμπρες.

Το ανωτέρω σχέδιο της Κυβέρνησης, κυρίες και κύριοι, διέρρευσε μόλις πριν από λίγο και με πυρετώδη ζήλο σπεύσαμε να σας το μεταδώσουμε, μην τυχόν και δεν προλάβουμε και συμβεί – ξύλο να χτυπήσουμε – να επιλυθεί το όλο θέμα με κάποιον άλλο τρόπο, πράγμα που θα μας έκανε να χάσουμε τη δουλειά μας. (Που τη χάσαμε δηλαδή, αλλά άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε).

Φιδάκιααα, εεε, φιλάκια θέλαμε να πούμε.

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B