Ads



7 Απριλίου 2011

Ελληνική Αποκάλυψις


Γράφει ο Saimon the Saint Kar

Εγώ ταπεινός αδελφός υμών και συγκοινωνός εν τη θλίψη και τη μιζερία του Μνημονίου
και οργή τη κρατούση πολιτική καταστάσει, εγενόμην εν τη χώρα τη καλουμένη Ελλάδα
δια την μαρτυρίαν της των πολιτικών βλακείας.

Και ήκουσα φωνήν μεγάλην ως σάλπιγγος λεγούσης: Ό βλέπεις γράψον αυτό και φύλαξον
ίνα μελετώσι τα γραφόμενα εν αυτώ αι μέλλουσαι γενεαί ως γεγονότα βλακείας μεγίστης. Και επιστρέψας είδον Θηρίον φαλακρόν τε και μυστακιοφόρον . Και η φωνή αυτού ως φωνή αλλαλαγμού λέγουσα: «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ». Και ότε είδον το θηρίον εφοβήθην και πάλιν ήκουσα φωνήν λέγουσα: Δικαίως εφοβήθης, το θηρίον βλάξ εστί και η βλακεία
εστί η ισχυροτέρα δύναμις επί τω κόσμω, εκ πασών ας εποίησα!

Γράψον ουν ά είδες και ά εισί και ά μέλλει γενέσθαι μετά ταύτα. Ο έχων νουν και ώτα ΜΗ ακουέτω τι τω θηρίον λέγει τω λαώ, άπαντα ψεύδη αισχρά εστίν.

Λέγει δε το θηρίον πρός υμάς : Ου βαλλώ εφ υμάς άλλον φόρον, πλην όμως θέλει βάλει υμάς εις Μνημόνιον και ά έχετε, μισθούς , συντάξεις, επιδόματα κοινωνικά , υγείαν , παιδείαν , θέλει περικόψει και εν τέλει θέλει σας αποστερήσει αυτών.
Και την του κράτους περιουσίαν εις αλλοδαπούς τραπεζίτας θέλει εκχωρήσει και τα τέκνα υμών εις Rothschilds και τους υπηρέτας αυτών Μέρκελ και Σαρκοζίν ωφειλέτας και δούλους δια βίου καταστήσει.

Μετά ταύτα ήκουσα φωνήν λαλούσα και λέγουσα: Νύν δείξω σοι ά δεί γενέσθαι μετά ταύτα. Και ιδού θρόνος έκειτο εν τω μεγάρω Μαξίμου και επί τον θρόνον καθήμενον το θηρίον το φαλακρόν ενδεδυμένον ιμάτιον πράσινον και φέρον επιγραφήν γράφουσα «ΠΑΠΑΤΖΗΣ ο 3ος» και κυκλόθεν του θρόνου ζώα, τριακόσια τον αριθμόν. Και εκ του θρόνου τε και εκ των ζώων εξεπορεύοντο σκάνδαλα, άπειρα τον αριθμόν και μέγιστα, δυσώδεις αναθυμιάσεις αναδίδοντα.

Και επί εκάστου των σκανδάλων επιγραφή μυστηριώδης και ακατανόητος γράφουσα εφ’ ενός «SIEMENS» τε ομού και «MIZENS», επ’ άλλου «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ» και «C4I» ό εστί μεθερμηνευόμενον συμφοραί , και άλλα «ΘΑΣΟΚ» και «ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ» και «ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ» και άλλα πλείστα ως η άμμος της θαλάσσης .

Και έκαστον ζώον απέκρυπτε τας επιγραφάς αι υπήρχον επί των σκανδάλων των εκπορευομένων υφ’ αυτού. Και ότε απεκρύβησαν άπασαι αι επιγραφαί απέδωκαν τα ζώα δόξαν και τιμήν τω θηρίω.

Και κατεδυνάστευεν το θηρίον το φαλακρόν το ποδηλατηφόρον και τα ζώα τα μετ’ αυτού την χώραν την καλουμένην Ελλάδα , χρόνους πολλούς. Και κατεληστεύθη ο λαός της Ελλάδος και επείνασεν και αναθεμάτισεν το θηρίον και τα ζώα τα μετ αυτού. Και εγερθείς εσηκώθη και ήνοιξε τας θύρας της Βουλής και κατεκυρίευσεν αυτήν επαναστάς μαχόμενος. Και τους δολίους τραπεζίτας και τον υπηρέτην αυτόν το Θηρίον το φαλακρόν και ζώα τα μετ αυτού εκδιώξας κατεδίωξεν έως Εσπερίας εις ήν ούτα κατέφυγον ίνα αποφύγωσιν την του λαού μήνιν.

Και του χρόνου Ελεύθεροι!

Αμήν!


ΥΓ 1. Δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλλω το θρησκευτικό συναίσθημα κανενός, όλα τα παραπάνω γράφονται με καθαρά σατυρική πρόθεση για την παρούσα κατάσταση .

ΥΓ 2. Ως ελάχιστη αποζημίωση σας αποστέλλω την Αγία Γραφή σε έκδοση που δεν βρίσκεται εύκολα σε ηλεκτρονική μορφή , με την Π.Δ. σε μετάφραση των 70.

Για να κατεβάσετε την Αγία Γραφή στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα:



Στείλτε email στον κ. Saimon the Saint Kar

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B