Ads



31 Οκτωβρίου 2011

Ο πρωθυπουργός εξήγγειλε Δημοψήφισμα - Η "Πολιτική Σάτιρα" σήκώνει πρώτη το γάντι!


Δύο είναι οι επικρατέστερες εκδοχές για τον τρόπο που θα τεθούν οι ερωτήσεις του Δημοψηφίσματος που εξήγγειλε νωρίτερα ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματός του:

Α΄ Εκδοχή: Επιθυμείτε την επικύρωση της Συμφωνίας μας με τους Ευρωπαίους; Ναι ή όχι;

Β΄ Εκδοχή: Επιθυμείτε την παραμονή μας στο ευρώ; Ναι ή όχι;

Εφιστούμε, κυρίες και κύριοι, την προσοχή σας στους δημοσιογράφους εκείνους, που τα απλά τα κάνουν σύνθετα! Π.χ., στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter το οποίο τελείωσε πριν από λίγο, ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου προβληματίστηκε έντονα για το «ποιες θα είναι αυτές οι ερωτήσεις». Και στη συνέχεια πρότεινε αυθαίρετα μια ιδιαίτερα ύποπτη ερώτηση, την εξής: «Επιθυμείτε την παραμονή μας στο ευρώ με την παρούσα Κυβέρνηση; Ναι ή όχι;».

Πληροφορούμε τον κ. Νίκο Χατζηνικολάου ότι, ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο… Και προς ενημέρωσή του, τού λέμε πως, εξυπακούεται ότι εάν ο λαός επιθυμεί την παραμονή μας στο ευρώ, δέχεται την παρούσα Κυβέρνηση και τον μονόδρομο των σκληρών μέτρων που επιβάλλει. Όπως σιωπηρά αποδέχεται την υπογραφή της συμφωνίας και ο κ. Σαμαράς, μη ασκώντας ουσιαστική αντιπολίτευση τόσον καιρό τώρα. Όπως ακόμη και ο κ. Τσίπρας απόψε, στο ίδιο δελτίο ειδήσεων, άφησε να εννοηθεί μιλώντας για «επικίνδυνα μονοπάτια» σε περίπτωση που ο λαός επιλέξει την επιστροφή στη δραχμή.

Δεν έχουν καταλάβει ορισμένοι λειτουργοί της ενημέρωσής μας ότι, Ο ΛΑΟΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΕΙΝΑΝΕ. Και ότι, Ο ΛΑΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ (τη Δραχμή εν προκειμένω), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Τελεία και παύλα, και θα επανέλθουμε…

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B