Ads



25 Οκτωβρίου 2011

Η Κάτια Μακρή, Κουταλιανός;


Έντονες φήμες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, θέλουν την Κάτια Μακρή να έχει εντελώς ξαφνικά μεταμορφωθεί σε ένας θηλυκός Κουταλιανός!

Το φαινόμενο δεν πέρασε απαρατήρητο νωρίτερα σήμερα, όταν η Κάτια μετέβη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM για να κάνει την καθιερωμένη μεσημεριανή εκπομπή της. Πάρα πολλοί αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο ιστολόγιό μας ότι η συμπαθής δημοσιογράφος έχει "αναπτύξει μούσκουλα" και σωματικά τουλάχιστον "μοιάζει καταπληκτικά στον Παναγή Κουταλιανό", ο οποίος ως γνωστό μασούσε σίδερα και κατάπινε πρόκες!!! (Δείτε τη φωτό, για να μην έχετε καμία αμφιβολία).

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η ερμηνεία για την εν λόγω μεταμόρφωση, είναι ότι η Κάτια καταπίνοντας με ευκολία όλα τα μέτρα που θεσπίζει το ΠΑ.ΣΟ.Κ., υπέκυψε - άθελά της βέβαια - στην φυσική βιολογική ανάγκη κάθε έμβιου είδους πάνω στη γη, να προσαρμοστεί στους κανόνες της οικολογικής εντροπίας!

Εμείς, τους συγγενείς, τους φίλους, καθώς και τον σύζυγό της, θερμά συλλυπούμεθα και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και σωματική επαναφορά στην αγαπητή και έγκριτη αυτή δημοσιογράφο...

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B