Ads



1 Απριλίου 2012

Η Άννα Ιλόνα Στάλλερ στηρίζει Πάνο Καμμένο


Η Άννα Ιλόνα Στάλλερ (γεννημένη στις 26 Νοεμβρίου του 1951), ευρύτερα γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Τσιτσιολίνα, είναι μια ουγγρικής καταγωγής ιταλίδα πορνοστάρ, πολιτικός και τραγουδίστρια. Αξιοσημείωτο τυγχάνει ότι, κατά τη διάρκεια της βουλευτικής της θητείας στο Ιταλικό Κοινοβούλιο, συνέχισε να γυρίζει πορνογραφικές ταινίες. Επίσης, εκφωνούσε τους πολιτικούς της λόγους, με το ένα βυζί έξω!

Σήμερα, ύστερα από την τρομερή εισπρακτική επιτυχία της τελευταίας της ταινίας, «Ο κύριος Πι και το Μι της λάσπης», η Άννα Ιλόνα Στάλλερ αποφάσισε να επενδύσει μέρος των αμύθητων κερδών της σε ανερχόμενο κόμμα της γειτονικής Ελλάδας, και δη στο νεοϊδρυθέν κόμμα του Πάνου Καμμένου, «Ανεξάρτητοι Έλληνες»! Ο χτεσινοβραδινός διάλογος που είχε με τον Πάνο Καμμένο υπεκλάπη παρανόμως από τους τεχνικούς του ιστολογίου μας και σάς τον παραθέτουμε αυτούσιο:

«Σι, σιιι, πρόντο!... Πάνος Καμμένος εκεί»;
«Ουί, ουί, εεε σι!... Πάνος Καμμένος εδώ»!
«Οοο!... Κόμε στάι»;
«Ποια Στάη, μωρή; Δεν είμαι η Στάη! Ο Καμμένος είμαι»!...
«Ααα!... Λο σο, λο σο»!
«Δεν αγοράζω λοσιόν! Διαφημίστρια είστε»;
«Νο, καλέ, νο!... Σόνο Τσιτσιολίνα! Σόνο Τσιτσιολινάρα»!
«Τι σώνω και ξεσώνω, βρε κούκλα μου; Άσε, μας σώσαν άλλοι»!...
«Έρχομαι Ελλάδα, τζουτζούκο μου!... Εγώ να δεις πώς θα σε σώσω»!
«Μαμάαα»!...

Σ' αυτό δυστυχώς το σημείο, ο Πάνος Καμμένος ξύπνησε και δεν πρόλαβε να δρέψει περισσότερες από ...στήθους οπώρας! Αλλά, μιας και βρίσκεται τούτη τη στιγμή στην όμορφη Κύπρο μας, να τού αφιερώσουμε με αγάπη το ντόπιο δημοτικό τραγούδι: «Κάτω στην Τζύπρο τη γρουσή, που τα τραούδκια ανθούσι"!

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B