Ads



29 Απριλίου 2012

Τι συμβαίνει με τον Καμμένο;


Είναι λοιπόν αλήθεια ότι όλες αυτές οι προσπάθειες που γίνονται για να σπιλώσουν τον Πάνο Καμμένο, αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς;

Ανακατεύτηκε κάποτε με τα πίτουρα και τώρα τον τρων οι κότες! Με πολυσέλιδα επιχειρήματα, που πρέπει όμως να μπεις στο internet για να τα διαβάσεις, ο Πάνος Καμμένος αναδεικνύεται στον πιο πολυλογά υποψήφιο πρωθυπουργό που είδαμε ποτέ... Και το παράδοξο της όλης υπόθεσης: Μιλάει, μιλάει, μιλάει και τίποτα δεν λέει τελικά!

Σήμερα το πρωί, για παράδειγμα, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, φυγομάχησε απέναντι σε έναν θεωρητικά υποδεέστερο αντίπαλο: Τον Άδωνι Γεωργιάδη, υποψήφιο στη Β΄ Αθήνας με την Ν.Δ. Και πέταξε ακουστικό και μικρόφωνο και βγήκε απ' το στούντιο βιαστικά, ανεμίζοντας το χέρι σε πάνελ και κοινό, «γεια σας! Γεια σας!»...

Δεν θα κατάλαβε μάλλον, παρά την οξυδέρκεια που τον διακρίνει, πως κατ' αυτόν τον τρόπο, αποχαιρετούσε και μια μεγάλη μερίδα από τους ψηφοφόρους του!

Και τι δεν έχει περάσει, ο Πάνος Καμμένος, μέχρι τώρα σε τούτη την προεκλογική εκστρατεία! Πόσα δεν τού προσήψαν δικαίως ή (ευχόμαστε) αδίκως. Για τα χρήματα της γυναίκας του, είπανε! Για το ελικόπτερο που τον μετέφερε, είπανε! Για τον Γεωργαλά λένε! Και τι ακόμα τον περιμένει, μόνο ένας Θεός το ξέρει!

Και τι κάνει ο ίδιος; Αντιδρά σπασμωδικά! Χωρίς ψυχραιμία... Αντί να έχει την στόφα ενός πραγματικού ηγέτη· να βγει στο γυαλί και να πει: «Τέλος τα περί Γουδιού, τέλος τα περί εκδίκησης και τιμωρίας των υπαιτίων! Τους συγχωρώ όλους! Η κατάσταση του τόπου το επιβάλλει. Αρκεί να συστρατευτούν δίπλα μου και όλοι μαζί να διορθώσουμε τα λάθη που έκαναν! Τους δίνω την ευκαιρία να διορθώσουν τα λάθη τους! Η Ελλάδα έχει ζευτεί στο μαγγανοπήγαδο των ξένων. Μας κρατούν από το χαλινάρι!... Σφίγγουν τα λουριά ως εκεί που τους παίρνει και τα χαλαρώνουν μόλις ένα δευτερόλεπτο πριν μας στραγγαλίσουν. Έτσι πάει το πράγμα!

»Μας αφήνουν ν' ανασάνουμε προς στιγμή κι ύστερα πάλι μας δέρνουν αλύπητα. Πρέπει να ξεφύγουμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο! Και μπορώ να το κάνω μόνος μου, αλλά δίνω στους υπεύθυνους για το χάλι μας μια μοναδική δυνατότητα να το κάνουμε όλοι μαζί! Να υπερβούμε την αντιπαλότητά μας. "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"! Ας πάψουμε να είμαστε χωρισμένοι, τώρα που βρισκόμαστε μόλις ένα βήμα πριν από τον γκρεμό»!

Τα είπε ποτέ τούτα ο Καμμένος; Ποτέ! Αντίθετα, βγαίνει στα παράθυρα και τσακώνεται με τον ...Άδωνι! Εντάξει, Πάνο μας, συνέχισε να τσακώνεσαι με τους ανθυποψήφιους του Μνημονίου!

Η Εβδομάδα των Παθών μας, ξεκινά: Η Ελλάδα σταυρώνεται...

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B