Ads



23 Απριλίου 2012

Τα αποτελέσματα των Γαλλικών Εκλογών και η θυσία της Κάρλα Μπρούνι


Ύστερα από την συντριπτική ήττα του Νικολά Σαρκοζί στον πρώτο γύρο των Προεδρικών Εκλογών στην Γαλλία, μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος! Ενόψει λοιπόν μιας δεύτερης μεγάλης συντριβής, οι συνεργάτες του Σαρκοζί αναζητούν τρόπους προκειμένου να αναστρέψουν στον δεύτερο γύρο το καταστροφικό γι' αυτούς αποτέλεσμα και διατυπώνουν την άποψη πως, εδώ που φτάσανε τα πράγματα, μόνο μια θυσία θα τους σώσει! Ήδη έχουν προτείνει στον δυστυχή Σαρκοζί, τη θυσία της αγαπημένης του γυναίκας, της Κάρλα Μπρούνι. Δύο σενάρια διαρρέει το Προεδρικό Μέγαρο. Ας τα δούμε:

1ο ΣΕΝΑΡΙΟ: Η θυσία της Κάρλα Μπρούνι, αλά Ιφιγένεια

Ο Νικολά Σαρκοζί έχει προκαλέσει την οργή της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος των Γάλλων πολιτών σκοτώνοντας τα ιερά τους όνειρα, με αποτέλεσμα οι Γάλλοι πολίτες να τον φέρνουν δεύτερο σ’ αυτόν τον πρώτο γύρο των Προεδρικών Εκλογών και να μην μπορεί να εκτελέσει της εντολές της Μέρκελ περί πλήρους οικονομικής κατοχής της Ελλάδας. Το επιτελείο του Γάλλου πολιτικού ρώτησε την διευθύντρια του Δ.Ν.Τ. Κριστίν Λαγκάρντ τι θα πρέπει να κάνουν κι εκείνη απάντησε ότι η οργή του λαού θα φύγει μόνο αν ο Νικολά θυσιάσει την όμορφη γυναίκα του, την Κάρλα Μπρούνι, η οποία αυτόν τον καιρό βρίσκεται αυστηρά περιορισμένη στα Ηλύσια Πεδία για να μην την βλέπει ο αντρικός πληθυσμός και σκανδαλίζεται.

Αρχικώς ο Νικολά Σαρκοζί αρνείται να το πράξει, αλλά αν πιεσθεί από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς και οι εκλογές στην Ελλάδα πλησιάζουν, θα καλέσει την γυναίκα του με την πρόφαση ότι αν δεν έρθει θα την χωρίσει. Η Κάρλα Μπρούνι θα βγει έξω από τα Ηλύσια Πεδία και τότε ο Νικολά Σαρκοζί θα την παραδώσει στην Κριστίν Λαγκάρντ για να τη θυσιάσει προκειμένου να εξευμενίσει τον οργή των Γάλλων πολιτών.

Μια λαμογιά που θα παιχτεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα είναι ότι δήθεν οι Γάλλοι ψηφοφόροι λυπήθηκαν την Κάρλα Μπρούνι, την άρπαξαν από τον βωμό της θυσίας και βάλανε στη θέση της ένα γουρούνι. Τι Μπρούνι, τι γουρούνι, που λέει και το τραγούδι. Μετά, θα οδηγήσουν την σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί στο Μουσείο του Λούβρου όπου θα την απολιθώσουν και θα αποτελεί πλέον πολύτιμο έκθεμα.

2ο ΣΕΝΑΡΙΟ: Η θυσία της Κάρλα Μπρούνι, αλά Λαίδη Γκοντίβα

Ο σύζυγος της Κάρλα Μπρούνι, Νικολά Σαρκοζί, βαθύτατα στενοχωρημένος από το οδυνηρό γι’ αυτόν αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των Γαλλικών Εκλογών με το οποίο ο Γαλλικός λαός τον τιμωρεί για τους βαρείς φόρους που έχει επιβάλλει υπακούοντας στις άτεγκτες προσταγές της Μέρκελ, θα δηλώσει ξεκάθαρα στην Κάρλα ότι, θα αναστραφεί το εις βάρος του κλίμα στον δεύτερο γύρο, αν αυτή ολόγυμνη πάνω στην ασημί εντούρο της περάσει μαρσάροντας από την πολυσύχναστη αγορά του Παρισιού.

Μένει να δούμε τώρα αν η Κάρλα Μπρούνι θα αποδεχτεί την πρόταση του άντρα της και, με τα μαλλιά της μόνο να καλύπτουν το γυμνό κορμί της, θα κάνει ένα ψιλό περασματάκι από τους γεμάτους νέον επιγραφές δρόμους της πόλης του φωτός. Η γυμνή εμφάνιση της συζύγου του Γάλλου Προέδρου εικάζεται πως θα έχει ως αποτέλεσμα να πάψει ο λαός να ασχολείται πια με τον Νικολά Σαρκοζί και τα λάθη του, και να ερωτευτεί την Κάρλα Μπρούνι σε τέτοιο βαθμό, ώστε τελικά να ψηφίσουν Σαρκοζί στον δεύτερο γύρο, με την κρυφή προσδοκία να παραμείνει η Μπρούνι κοντά τους.

Η λαμογιά που πρόκειται να παιχτεί σε τούτη την εκδοχή, είναι ότι η Κάρλα Μπρούνι μπορεί να ζητήσει μέσω μηνυμάτων της στο Twitter και το Facebook από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους την ώρα που θα γυρίζει γυμνή στην πόλη. Αλλά, μην ανησυχείτε… Πάντοτε ένας Πήπινγκ Τομ (Peeping Tom) καραδοκεί!

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B