Ads



30 Ιανουαρίου 2013

Σέρβα no panties τηλεπαρουσιάστρια άνοιξε τα πόδια μπροστά στον Σέρβο πρωθυπουργό (βίντεο)

«Μού βγήκε η Σάρον Στόουν που πάντα κρύβω μέσα μου», εξομολογήθηκε αργότερα η καυτή Σέρβα...




Βρε, τι μπορεί να πάθει κανείς στα καλά καθούμενα, ιδίως άμα είναι πρωθυπουργός μιας μικρής χώρας σαν τη δική μας...

Φυσικά, δεν μιλάμε για τον Αντώνη Σαμαρά - πού τέτοια τύχη, Αντωνάκη μας! - αλλά για τον Ίβιτσα Ντάτσιτς, ο οποίος είχε προσκληθεί με όλους τους τύπους (και υπογραμμούς) για συνέντευξη στο στούντιο, τετ-α-τετ με την πρωθυπουργεράστρια καλλονή σεξοβόμβα (παραθέτουμε τις λέξεις και για ετικέτες).

Όλα, λοιπόν, ξεκίνησαν με τη μέγιστη δυνατή σοβαρότητα, αλλά το κιλοτάκι (βγαίνει απ' το κιλότο) της εν λόγω κυρίας, είχε κάνει φτερά. Πρώτος το πήρε ο καμεραμάν, το πάσαρε στον σκηνοθέτη και εκείθεν στον παρακείμενο κάδο των σκουπιδιών έξω από το κτήριο. Κι όταν κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης σταυροποδιάστηκε αλά Σάρον Στόουν στο «Βασικό Ένστικτο», ποιος είδε τον Ίβιτσα Τάδε και δεν ...λύθηκε από τα γέλια!

Το παραπάνω βίντεο, το βουτήξαμε από το Enikos.gr, το οποίο (Enikos.gr) το βούτηξε κι αυτό με τη σειρά του από το σερβικό.gr, που το σερβικό.gr συναντήθηκε με την τηλεπαρουσιάστρια αυτοπροσώπως (στενές επαφές x τύπου) και η ίδια η τηλεπαρουσιάστρια τού το ενεχείρησε ατύπως, όπως π.χ. το στικάκι που έδωσε ο Πρέσβης στον Υποπρέσβη, ο Υποπρέσβης στον Γραμματέα, ο Γραμματέας στην Αεροσυνοδό και τέλος ο Παπακωνσταντίνου στον Βενιζέλο...

Βενιζέλεεε, δες το βιντεάκι!!!

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B