Ads



24 Απριλίου 2012

Η χτεσινοβραδινή συνέντευξη των αρχηγών της Αριστεράς στο Enikos.gr


Η χτεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή του Enikos.gr είχε ολόκληρη την ηγεσία της Αριστεράς: Αλέκα Παπαρήγα, Αλέξης Τσίπρας και Φώτης Κουβέλης, ο ένας μετά τον άλλον παρήλασαν στο στουντιο με οικοδεσπότη τον Νίκο Χατζηνικολάου και με ερωτώντες το κοινό!

Το κοινό υπήρξε ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της τηλεοπτικής ...τριλογίας! Με τις ερωτήσεις του, ξεγύμνωσε την Αλέκα Παπαρήγα, ειδικά προς το τέλος, όταν ένας απλός εργάτης, ο οποίος θα έπρεπε να στηρίζεται από το Κ.Κ.Ε. κι όχι να εμπαίζεται (όπως είπε) τής τα έχωσε χοντρά και στη λαϊκή γλώσσα. Αυτό είναι που λένε, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες!

Επίσης, το κοινό ξεσκέπασε την υποκρυπτόμενη (επικίνδυνη) σκέψη του Αλέξη Τσίπρα κάνοντάς τον να παραδεχτεί ότι οι εφοριακοί έλεγχοι αν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κυβερνήσει, θα είναι εξονυχιστικοί. Παραδοχή που θυμίζει μελλοντολογικούς κόσμους του Όργουελ!

Και πάλι το κοινό, το απίστευτο εκείνο κοινό στο στούντιο του Enikos.gr, κατέδειξε πόσο λίγος είναι ο Φώτης Κουβέλης. Πόσο πομπώδης και χωρίς ουσία, σαν μπαλόνι φουσκωμένο!

Προσοχή όμως! Αυτά δεν τα λέμε για να μην ψηφίσει ο κόσμος αυτούς τους Αρχηγούς. Αυτά τα λέμε για να τους ψηφίσει ο κόσμος εν γνώσει του! Να μην νομίζει δηλαδή ότι πρόκειται περί αγγέλων! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ, λέει ένα τραγούδι και καλά θα κάνουμε να το έχουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας την Κυριακή 6 Μαΐου, όταν θα προσέλθουμε με βαριά καρδιά στην κάλπη...

Μέρος Α. Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ:


ΜΕΡΟΣ Β. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ:


ΜΕΡΟΣ Γ. Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ:



Την επόμενη Δευτέρα, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί τους αρχηγούς της Δεξιάς! Ήτοι: Μπακογιάννη, Καμμένο, Καρατζαφέρη! Όσο για τον Αντώνη Σαμαρά, αυτός κρύβεται! Δεν θέλει με τίποτα να κινδυνεύσει να χάσει την ...έξωθεν καλή μαρτυρία, που νομίζει πως έχει στο τσεπάκι, τρομάρα του!

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B