Ads



4 Μαΐου 2012

Θα χορέψει τσάμικο ο Τράγκας; Τι απαντά ο ίδιος


Γράφει σε χτεσινή του ανάρτηση το Fimotro ότι, «στη Συγγρού (Ν.Δ.) ετοιμάζουν μεγάλη πλάκα στον Τράγκα, έτσι και βγει ο Σαμαράς».

Και συνεχίζει: «Αύριο (σ.σ. σήμερα) είναι η τελευταία εκπομπή του Τράγκα στον Real FM πριν τις Εκλογές και μετά θα το γυρίσει στο …τσάμικο)! Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το άρθρο.

Σήμερα, ο Γιώργος Τράγκας, από μικροφώνου, έδωσε την εξής απάντηση: «Διαρρέουν πληροφορίες στα blogs ότι πρόκειται, αν βγει ο Σαμαράς, να μού την πέσουν όλοι από την Συγγρού… Πριτς»!...

Όπως βλέπετε, μιλήσανε και οι δύο (και το Fimotro, και ο Τράγκας) με υπονοούμενα… Εκείνο που υπονοείται είναι δυστυχώς άκρως επικίνδυνο. Λέει στην ουσία το Fimotro: «Δεν θα μπορείς να λες ελεύθερα αυτά που λες, ούτε να βρίζεις πια τον Σαμαρά, Τράγκα! Θα σού περιορίσουν την ελευθερία και θα σε κυνηγήσουν». Και απαντά στην πραγματικότητα ο Τράγκας: «Το ξέρω, αλλά θα την κάνω με ελαφρά»…

Ενώ, ο Τράγκας θα έπρεπε να καταγγείλει σήμερα με την πιο σκληρή γλώσσα το καθεστώς ανελευθερίας που ετοιμάζονται να επιβάλλουν οι γαλάζιοι δήθεν φιλελεύθεροι. Αλλά, φαίνεται πως στο παρελθόν συναινούσε σε τέτοια και τώρα σιωπά γιατί έχει κι αυτός χ…σμένη τη φωλιά του.

Η κόπρος του Αυγεία πρέπει να καθαρίσει την 6η Μαΐου και θα καθαρίσει!

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B