Ads



8 Μαΐου 2012

Ο δημοσκόπος Δημήτρης Μαύρος μιλά για τις «στημένες» δημοσκοπήσεις


Συνέβη κατά την χτεσινοβραδινή εκπομπή του Enikos.gr. Ο Νίκος Χατζηνικολάου με την ερώτησή του περί «στημένων» δημοσκοπήσεων φέρνει τον υπεύθυνο μεγάλης εταιρίας Δημοσκοπήσεων Δημήτρη Μαύρο σε αληθινά άβολη θέση.

«Όχι, δεν υπήρξαν στημένες δημοσκοπήσεις», επέμεινε ο Δημήτρης Μαύρος... Προσπαθώντας έτσι - ηθελημένα ή μη - να παρουσιάσει το άσπρο μαύρο! Αλλά υπήρξαν και πάρα-υπήρξαν στημένες και κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις. Eμείς προειδοποιήσαμε έγκαιρα, όταν μιλήσαμε για «μαγική εικόνα» των δήθεν στοιχείων που διαβάζαμε στο Διαδίκτυο και άμεσα τα σχολιάσαμε! (Δείτε τα σχόλιά μας, ΕΔΩ). Τέτοιες δημοσκοπήσεις διέρρεαν παντού! Ποιος τις παράγγελνε; Ποιος τις πλήρωνε; Ποιοι τσέπωσαν κάτω απ' το τραπέζι το παραδάκι;

Και κάτι ακόμα: Εμείς διεξάγαμε την δική μας δημοσκόπηση εδώ στο Πολιτική Σάτιρα! Μια δημοσκόπηση στην οποία εσείς ψηφίζατε (380 φίλοι και φίλες) και αναδείξατε τα αληθινά ποσοστά! Παράλληλα, στις 19:00 της Κυριακής 6 Μαΐου, παρουσιάσαμε την μόνη αληθινή επίσημη δημοσκόπηση που τελικά επιβεβαιώθηκε αργότερα πανηγυρικά! Επρόκειτο για την δημοσκόπηση της ΝΕΤ. Την μόνη αξιόπιστη. (Δείτε τα αποτελέσματα της δικής μας δημοσκόπησης καθώς επίσης στην ίδια ανάρτηση και τη δημοσκόπηση της ΝΕΤ, ΕΔΩ)

Για τις επιτυχείς προβλέψεις της ΝΕΤ, στην χτεσινή εκπομπή του Enikos.gr, κανένας δεν μίλησε...

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B