Ads



30 Μαΐου 2012

Τέρενς Κουίκ vs. Λουκάς Παπαδήμος


Ο Τέρενς Κουίκ πιστεύει το Reuters

«Μεταξύ Reuters και Λουκά Παπαδήμου είναι σαφές ότι μεγαλύτερη αξιοπιστία αποδίδουμε στο Ειδησεογραφικό Πρακτορείο με την παγκόσμια αναγνώριση και εγκυρότητα», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, σχολιάζοντας το τηλεγράφημα του Reuters που έκανε λόγο ότι η δήλωση Μπαρόζο πως «η Ελλάδα θα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της, ή αλλιώς να φύγει από το ευρώ» ήρθε μετά από αίτημα του έλληνα πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Και ρωτάμε εμείς τώρα τον εξαιρετικό άνθρωπο, πολιτικό και φίλο μας, Τέρενς Κουίκ: Μεταξύ Προέδρου της Δημοκρατίας και Πάνου Καμμένου, ποιος έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία; Μήπως ...ο πρώτος; Για να μιλήσουμε αντικειμενικά πάντως, ο Τέρενς Κουίκ, εξ όσων αντιληφθήκαμε, δεν πήρε ποτέ θέση σ' εκείνη τη διαμάχη. Πράγμα που καταλογίζουμε στο ενεργητικό του και τον κρατά ψηλά. Δείχνει ότι, και μέσα στη λάσπη, διατηρεί το σθένος να παραμένει ανέγγιχτος.

Γι' αυτό και αποτελεί την εγγύηση που αναζητούν πολλοί – ιδίως από το χώρο της Δεξιάς – για να συνεχίσουν να ψηφίζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B