Ads



6 Ιουνίου 2012

Δεν ψηφίζω κανέναν!


Επιμέλεια ανάρτησης: Γιάννης Νεοφώτιστος

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και είναι καλό:
  • Δεν ψηφίζω Ν.Δ., γιατί δεν θέλω να ξαναδώ Σαμαρά, Καραμανλή, Μπακογιάννη, Αβραμόπουλο, Βορίδη, Γεωργιάδη και όσους τους στηρίζουν και τους ακολουθούν.
  • Δεν ψηφίζω ΣΥ.ΡΙΖ.Α., γιατί είναι μια κοινοπραξία καιροσκόπων χωρίς καμία πραγματική ιδεολογία και χωρίς κανένα πραγματικό πρόγραμμα φιλολαϊκής διακυβέρνησης. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι καθαρόαιμη ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ δύναμη. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ «ΝΕΟ» ΔΙΚΟ ΤΟΥ …ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
  • Δεν ψηφίζω ΠΑ.ΣΟ.Κ., γιατί δεν θέλω να ξαναδώ Βενιζέλο, Παπανδρέου, Πάγκαλο, Νταλάρα, Γερουλάνο, Παπακωνσταντίνου, Παπαϊωάννου, Παπουτσή και όσους τους στηρίζουν και τους ακολουθούν.
  • Δεν ψηφίζω Κ.Κ.Ε., γιατί έχω πειστεί πλέον, ότι η Παπαρήγα εκτελεί ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ αποκοίμισης του λαού. Απαιτεί ψήφους για να βγάλει περισσότερους βουλευτές και όχι για να βγάλει τον λαό από τη θέση θύματος της κρίσης.
  • Δεν ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί ποτέ δεν υπήρξα νεοναζί ούτε φασίστας, και είναι κατάντημα για όποιον καταλήγει σε επισημοποίηση της χούντας και του βούρδουλα.
  • Δεν ψηφίζω ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, διότι αποδείχθηκε ότι ο Καμμένος λειτουργεί σαν απορροφητικός σάκος των αγανακτισμένων συντηρητικών ψηφοφόρων. Ήδη έχει νερώσει υπερβολικά το κρασί του. Μετεκλογικά θα συνεργαστεί με οποιονδήποτε για σχηματισμό …μνημονιακής κυβέρνησης.
  • Επίσης, κατάντημα είναι και η επιλογή κομμάτων, στα οποία συμμετέχουν γυρολόγοι σαν τον Μάνο, σαν τον Καζάκη, σαν τον Βαλλιανάτο, σαν τον Τζήμερο.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

Σημείωση δική μας: Και ποιον θα ψηφίσεις, ρε μεγάλε;

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B