Ads



6 Ιουνίου 2012

Σποτάκι της Ν.Δ. τρομοκρατεί τον λαό


Προεκλογική αθλιότητα από πλευράς Νέας Δημοκρατίας.

Στα όρια της νομιμότητας κινείται σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο παρουσιάζει μικρούς μαθητές και μαθήτριες μέσα σε τάξη σχολείου να ακούνε τον δάσκαλό τους που τούς παρουσίαζει με λίαν ασυνήθιστο τρόπο τον κίνδυνο εξόδου της χώρας μας από το ευρώ. Σπέρνει κυριολεκτικά τρόμο και μελαγχολία το όλο σκηνικό και οι διάλογοι. Οι αντιδράσεις για το σποτάκι είναι ήδη ποικίλες και έντονες, όχι μόνο από τα αντίπαλα κομματικά στρατόπεδα αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο, ενώ συζητάται η παρέμβαση Εισαγγελέα. (Δείτε το βίντεο).

Η απάντηση που θα έπρεπε να δώσει ο δάσκαλος στο παιδάκι όταν, κοιτάζοντας με τα αθώα ματάκια του, ρωτάει «γιατί», είναι η εξής:

«Η Ελλάδα, παιδί μου, δεν είναι πια στο ευρώ, γιατί αν έμενε στο ευρώ η υπογεννητικότητα θα έσπαγε κοντέρ, οι αυτοκτονίες θα πολλαπλασιάζονταν, όλος ο πλούτος μας, ορυκτός και φυσικός θα πήγαινε στις τσέπες των Γερμανών και των Γάλλων, η αγροτική γη θα έμενε ακαλλιέργητη και αντί να φυτρώνουν φαγώσιμα, θα φύτρωναν φωτοβολταϊκά για να πουλάμε πάμφθηνη ηλιακή ενέργεια στους εταίρους μας στον Βορρά...

»Και τώρα, παιδιά, θα σάς μιλήσω για έναν παλιό πολιτικό μας, που ονομαζόταν Γιώργος Α. Παπανδρέου και πήγε επίσκεψη στον Λευκό Οίκο για να δει την Χίλαρυ Κλίντον και τον Μπαράκ Ομπάμα. Εκείνοι, τού είπαν...».

Ντροπή σου, Αντώνη Σαμαρά...

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B