Ads



18 Ιουνίου 2012

Ο Μανώλης Κοττάκης στο Enikos.gr


Κανένας να μην χάσει την αποψινή εκπομπή!

Ο αγαπημένος μας φίλος, δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, θα βρίσκεται απόψε στις 21:00 στην εκπομπή του Enikos.gr την οποία θα παρουσιάζει ο ορκισμένος εχθρός μας, δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου και θα την αναμεταδώσουμε απευθείας από εδώ, την φιλόξενη συχνότητα του «Πολιτική Σάτιρα!».

Ανυπομονούμε να καμαρώσουμε τον Μανώλη – τον Κοττάκη μας κι όχι τον άλλονε που δεν εκλέχτηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το επώνυμό του είναι Μανώλης ενώ το μικρό του Γιάννης και επίσης θα βρίσκεται στην εκπομπή. Ας ελπίσουμε ότι ο ορκισμένος εχθρός μας δεν θα τους μπερδεύει αυτούς τους δύο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι θα παρίστανται και οι λεγόμενοι …κληρωτοί. Δηλαδή, ενδιαφερόμενοι πολίτες που, κατόπιν διαφανούς διαδικασίας, κληρώθηκαν! Και να δείτε που θα υπάρχουν πολλοί απ’ το Ι.Ε.Κ. Ακμή, καθώς οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι βγαίνουν ιδιαίτερα ευνοημένοι στις κληρώσεις. Καταλάβατε;

- Απολύτως!... Απολύτως!!! Κρατς… (Το τραπέζι έσπασε)!

Ποιος άραγε, θα παίξει το ρόλο του Βενιζέλου, απόψε; Πάντως το αφεντικό μας, ο πανεύφημος Τουμάσης – ο και Κουμάσης επωνομαζόμενος – απαξιοί να πάει εκεί. (Εκτός κι αν πέσουνε στα πόδια του και τον προσκυνήσουνε).

Κάτι αναμενόμενο, φυσικά…

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B