Ads



19 Ιουνίου 2012

Ο Όττο Ρεχάγκελ μιλά για νέο θαύμα της Εθνικής μας!


Του ανταποκριτή μας, Λάκη Γκολάκη

Σύμφωνα με αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο τέως βασιλ... εεε ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Όττο Ρεχάγκελ, οι ποδοσφαιριστές μας είναι απολύτως ικανοί να επαναλάβουν τον άθλο του 2004 και να κατακτήσουν και το φετινό Euro!

- Είπατε, απολύτως;
- Απολύτως!!!... Απολύτως!!!... (κρατς)
- Εντάξει, κύριε Ρεχάγγελε. Μην εξάπτεστε! Συνεχίστε, παρακαλώ..

Ο κύριος Ρεχάγκελ συνεχίζοντας τόνισε ότι, εκτός από το ότι η Εθνική μας μπορεί να σηκώσει ξανά το τιμημένο κύπελλο, παρουσιάζεται και μια εξαιρετική ευκαιρία να προκαλέσουμε την Μέρκελ σε μονομαχία και εάν νικήσουμε την Γερμανία στον μεταξύ μας αγώνα σε λίγες μέρες, να αποσύρει άρδην όλα τα Μνημόνια!

Ενώ, εάν χάσουμε, να δεχτούμε όλα τα Μνημόνια και να μην τολμήσουμε να βγάλουμε γλώσσα ξανά ποτέ!

Ήδη, η πρόταση αυτή προωθήθηκε στην Καγκελαρία των Βερολίνων (όπως λέμε «των Αθηνών») και έγινε αμέσως αποδεκτή από την ίδια την Άγκελα Μέρκελ. Πλέον, απομένει να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς φούλαρε με βενζίνη το Air Force One Gr, το ελληνικό πρωθυπουργικό αρεοσκάφος (όπως λέμε «Αεροπαγίτης») και ετοιμάζεται να μεταβεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Ευχαριστούμε Όττο Ρεχάγκελ για τη μεσολάβησή σου! Μας έσωσες απ' τα Μνημόνια και το λέμε μετά λόγου γνώσης, διότι ως γνωστόν, οι Γερμανοί είναι μόνο λόγια, ενώ στην πράξη θα αποδειχθούν κότες.

Και μάλιστα αλανιάρες! Αμέεε!...

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B