Ads



30 Σεπτεμβρίου 2012

Η ανακοίνωση του Ομίλου Ρέστη, για το ψευδές δημοσίευμα περί εμπλοκής του...


Πάλι οι αθώοι θα πάνε φυλακή… Διότι κάποιος «κύριος» από την πολιτική σκηνή του τόπου θέλει να βγει λάδι ενοχοποιώντας άλλους, προκειμένου να κρυφτεί από πίσω τους! Έτσι, διαρρέει ψευδείς πληροφορίες στις εφημερίδες που τον στηρίζουν κι αυτές καλή τη πίστει τις δημοσιεύουν.

Η παραπλάνηση έχει πολλά ποδάρια. Και μετέρχεται αμέτρητους πλάγιους τρόπους. Δεν θα διοχετεύσουν τα πλαστά έγγραφα απευθείας στον πρωταγωνιστή των αποκαλύψεων, διότι αυτός φροντίζει να κινείται (και πολύ καλά κάνει) μέσα στα φώτα. Θα διοχετεύσουν όμως τα πλαστά έγγραφα παντού τριγύρω…

Και καλό είναι όλοι να επιδείξουν την δέουσα προσοχή, να μην συμβάλλουν, άθελά τους βεβαίως, στην απόλυτη σύγχυση και το χάος.

Ο Όμιλος Ρέστη, τον οποίον εμπλέκει – και κατά πάσα βεβαιότητα εσφαλμένα τον εμπλέκει – στο οικονομικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει, η εφημερίδα «Έθνος», εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

  1. Έχει επιβληθεί από τις φορολογικές αρχές μια διοικητική ποινή 31 εκατομμυρίων ευρώ, στην εταιρεία FANTOM που ανήκει στον Όμιλο Ρέστη. Η ποινή αφορά πράξεις και παρατυπίες που αφορούν τον κατασκευαστή των ακινήτων και πραγματοποιήθηκε πριν από την συμμετοχική ή διοικητική εμπλοκή του Ομίλου στην ως άνω εταιρία. Η εταιρία έχει προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια για το θέμα αυτό.
  2. Ο κ. Βίκτωρ Ρέστης δεν έχει καμία επιχειρηματική ή άλλη σχέση με κανένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στο σκάνδαλο.
  3. Ο Όμιλος Ρέστη δεν εκφράζεται με «πρωτοπαλίκαρα», όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα, αλλά μόνο με πρόσωπα που έχουν θεσμικό ρόλο στην εταιρεία.
  4. Αν η εφημερίδα αναζητούσε πληροφόρηση από τον Όμιλο Ρέστη για την υπόθεση, όπως υπαγορεύει ο κώδικας δημοσιογραφικής δεοντολογίας, θα είχε πληροφορηθεί τα πραγματικά περιστατικά.
  5. Ο Όμιλος Ρέστη εκφράζει την λύπη του για το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» και την επιδίωξη δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων σε βάρος του κ. Ρέστη. Θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του, επιπροσθέτως δε, ζήτησε να δημοσιευθεί η ανακοίνωση αυτή από την εφημερίδα.

Βλέπετε; Γύρω από έναν εγκληματία πολιτικό, πολλοί αθώοι βρίσκουν τον μπελά τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Εμείς εδώ, γενικά μιλάμε. Δεν διαθέτουμε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία - αν είχαμε θα τα πηγαίναμε αμέσως στην αστυνομία, εννοείται αυτό... Απλά, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B