Ads



13 Οκτωβρίου 2012

Ελλάδα - Βοσνία 0-0 (Βραζιλία, αργούμε λίγο...)

Και όμως αυτό το γκολ δεν μπήκε! Θεός μας φύλαξε!!!

Γράφει ο Λάκης Γκολάκης

Η Εθνική Ελλάδας έσπασε τα δοκάρια της Βοσνίας - αλλά τη γλίτωσε κιόλας σε μια φάση πάνω στη γραμμή του Καρνέζη - κι έμεινε στο 0-0 χάνοντας την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή του 7ου ομίλου. Η ελληνική ομάδα υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με Βόσνιους και Σλοβάκους, συνεπώς, την ερχόμενη Τρίτη στο κρίσιμο ματς στη Μπραντισλάβα πρέπει πάση θυσία να επιδιώξει το τρίποντο.

Αν δεν νικήσουμε στην Μπραντισλάβα,
θα διώξω εσένανε, θα βρω μια Σλάβα,
να μαγειρεύει, να πλένει πιάτα,
να μού διορθώνει και τη γραβάτα!

Ο Φερνάντο Σάντος ελέγχεται για την αλλαγή του Γκέκα (με τον Σαλπιγγίδη), ενώ θα έπρεπε να είχε αλλάξει τον Μανιάτη από εκείνη τη στιγμή (πάλι με τον Σαλπιγγίδη). Ο Σαμαράς αληθινό λιοντάρι, ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, παρότι ψηφίσανε (οι δημοσιογράφοι) mvp του αγώνα τον Φορτούνη.

Γεια σου, μωρέ Φορτούνη, με τις σεντράρες σου,
τις άρες σου, τις μάρες, τις κουκουνάρες σου!
Γεια σου, μωρέ Φορτούνη, με την κορμάρα σου,
την όμορφη τη Σάρα μα και τη Μάρα σου!

Τώρα, βέβαια, ίσως τα παραλέμε, διότι ο Φορτούνης έκανε κάτι σέντρες διαβήτη, κάτι τρίπλες α-λα Μέσι, κάτι πάσες προωθημένες, έτοιμο γκολ!... Αλλά, η Εθνική μας, δυστυχώς, δεν βρισκόταν στη μέρα της. Ο Γιώργος Καραγκούνης (της Φούλαμ) αποθεώθηκε μόλις μπήκε, αλλά άπραγος βγήκε.

Σε γενικές γραμμές, είδαμε εξαιρετικό ποδοσφαιρικό θέαμα από δυο ομάδες σχεδόν ισοδύναμες. (Η ελληνική ψυχή των παικτών μας, μόνο μπορεί να κάνει τη διαφορά). Καλή συνέχεια να ευχηθούμε. Οι Βραζιλιάνες μας περιμένουν.

Ας μη λείψουμε από αυτό το ραντεβού, ε;

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B