Ads



10 Οκτωβρίου 2012

Οι Γερμανοί θέλουν να πάρουν τη δημόσια υγεία της χώρας μας!


Απίστευτα πράγματα γράφει σήμερα το Trelo Kouneli για τα σχέδια των Γερμανών και της Μέρκελ σε βάρος της δημόσιας υγείας στη χώρα μας:

«Από χτες, μετά την επίσκεψη Μέρκελ, το σχέδιο των Γερμανών είναι, πια, ξεκάθαρο. Δεν τους φτάνει που παίρνουν τα εξοπλιστικά μας (εκατομμύρια ευρώ για υποβρύχια που γέρνουν, μεταξύ άλλων), την ώρα που δεν έχουμε λεφτά να φάμε. Δεν τους φτάνει που δώσαμε συγχωροχάρτι στη Siemens, ένα σκάνδαλο εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, που –ουσιαστικά- τα πήραν από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου.

»Τώρα θέλουν και τη δημόσια Υγεία. Το σχέδιο της Μέρκελ είναι απλό. Θέλει να κάνει δώρο την ελληνική αγορά στους Γερμανούς φαρμακοβιομήχανους. Απαίτησε, λοιπόν, από τον Αντώνη Σαμαρά να υιοθετήσει τη συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία, χωρίς καν αναφορά επωνυμίας φαρμάκου, παρά το γεγονός ότι υπουργείο, γιατροί και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι αντίθετοι σε μια πρακτική που θα έχει ολέθριες συνέπειες:

»Θα πεθαίνουμε σαν τα σκυλιά! Διεθνείς μελέτες έχουν δείξει ότι σε όποια χώρα εφαρμόστηκε το σύστημα αυτό μειώθηκε το προσδόκιμο ζωής ολόκληρου του λαού! Διότι, έτσι, μόνο κριτήριο για την επιλογή φαρμάκου καθίσταται η πάμφθηνη τιμή και δε λαμβάνεται καθόλου υπόψη η ποιότητα».

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ: Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται για υπερβολές, προκειμένου να αυξήσουν τους αναγνώστες τους και τα like στο Facebook!

Ειδάλλως, μιλάμε για μεγάλη επιτυχία των συντακτών της είδησης και για μεγάλη συμφορά όλων ημών που κάποια στιγμή στη ζωή μας θα έχουμε ανάγκη ενός-δύο- ή περισσότερων – φαρμάκων…

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B