Ads



22 Οκτωβρίου 2012

Όχι Τσίπρα στον Καμμένο


Αρνητικός στην πρόταση Καμμένου προς τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθούν οι βουλευτές των δυο κομμάτων, ώστε να προκηρυχθούν επαναληπτικές εκλογές και νη μην ψηφιστούν τα μέτρα, εμφανίζεται ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Η Κουμουνδούρου θεωρεί και τυπικά «έωλη» την πρόταση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφού, όπως υποστηρίζει, οι εκλογές θα γίνουν για τις έδρες των παραιτηθέντων, ενώ η κυβερνητική πλειοψηφία θα εξακολουθεί να λειτουργεί.

«Ίσως ο Σαμαράς να τρίβει τα χέρια του με τη συγκεκριμένη πρόταση» αναφέρουν αρμόδιες πηγές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αφού θα αποδίδει στον τυχοδιωκτισμό των δυο κομμάτων, την μη εκταμίευση της δόσης και το νέο κακό κλίμα στο εξωτερικό.

«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα επιμείνει στη θέση του, αυτή η κυβέρνηση να καταρρεύσει από τους αγώνες των πολιτών» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου Παν. Σκουρλέτης, τονίζοντας πως το κόμμα του «είναι από πολύ επιφυλακτικό έως απολύτως αρνητικό στην πρόταση του κ. Π. Καμμένου».

Πηγή: Enikos.gr

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ: Μέρα με τη μέρα, καταδεικνύεται όλο και περισσότερο η μπουρδολογία του Πάνου Καμμένου. Από τις Α.Ο.Ζ. στο Αιγαίο (μπείτε σ' ένα Google Earth και κοιτάξτε πόσο περιπλεγμένα είναι τα πράγματα - ακόμα και ο πιο αδαής καταλαβαίνει), μέχρι τις παραιτήσεις των βουλευτών που πρότεινε ο συμπαθής κατά τ' άλλα πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο Τσίπρας, από την άλλη, μελέτησε καλά το θέμα και αν διαβάσατε με προσοχή την παραπάνω είδηση, θα εντυπωσιαστήκατε με την τοποθέτησή του... Για σκέψου, μικρότερος σε ηλικία από τον Καμμένο, και όμως τού έβαλε τα γυαλιά... Ο Καμμένος, με τα ανεύθυνα μυαλά του, μπορεί να μας βάλει σε περιπέτειες. Ο Τσίπρας με την απειρία του, μπορεί, από εκει που εμφανίζεται ανένδοτος, να υποχωρήσει σε όλα!

Αλλά, ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ:
  • Ο Τσίπρας θα έρθει στα πράγματα, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.
  • Ο Καμμένος θα πάρει την άγουσα ή θα συγχωνευτεί άρον-άρον με την όποια πρωτοβουλία του Κώστα Καραμανλή (ο τελευταίος θα ξαναβγεί στο προσκήνιο!!!), επίσης ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.
  • Κάθε πράγμα στο καιρό του, φίλες και φίλοι.

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B