Ads



25 Απριλίου 2013

Το προπατορικό αμάρτημα της ...Πηνελόπης Πλάκα

Σέξι φωτογράφιση


Έβγαλε τα ρούχα της, βρέθηκε κοντά στη φύση και το μόνο της αξεσουάρ είναι ένα μήλο στο χέρι. Πώς αλλιώς θα μπορούσε η Πηνελόπη Πλάκα να «υποδυθεί» μπροστά στο φωτογραφικό φακό την πρωτόπλαστη Εύα;

Την ιδέα για αυτή την ξεχωριστή φωτογράφηση είχε ο Βασίλης Βρεττός, ο οποίος έχει σκοπό να φωτογραφήσει αρκετούς καλλιτέχνες, αθλητές, αλλά και απλό κόσμο σε ανάλογα πρωτότυπες πόζες! (Σημ. ΠολΣατ: Θα τού πούμε να φωτογραφίσει κι εμάς).

«Η φωτογράφιση βρίσκεται σε δράση και καθε ένας που φωτογραφίζεται επιλέγει ένα κόνσεπτ για το οποίο θα υπάρχει μια μικρή ανάλυση με ένα κείμενο κάτω από κάθε τελική λήψη στην έκθεση. Το δικό μου θέμα έχει να κάνει με την γυναίκα και τον πειρασμό αλλά και πώς βλέπω το προπατορικό αμάρτημα! Έτσι το παρομοίασα με την Εύα! Στην έκθεση θα γίνω πιο συγκεκριμένη για τους λόγους που το επέλεξα... Αυτές οι δύο φωτογραφίες είναι backstage! Mόλις ολοκληρώσει ο Βασίλης Βρεττός με όλους τους καλλιτέχνες θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση!», δήλωσε η Πηνελόπη.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ online

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Το δικό μας κόνσεπτ θα είναι να βάζουμε αναρτήσεις στο σάιτ μας, γυμνοί! Εγώ, η Μαρίνα Κοράλη κι ο Στιβ Αντωνόπουλος ο τεχνικός μας!... Αμέ!!!

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B