Ads



29 Απριλίου 2013

ΚΟΛΑΣΗ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΤΑΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ


Επιμέλεια ανάρτησης: Παναγιώτης Τουμάσης

Κάνουν τη ζωή κόλαση στην Έλλη Στάη, κάθε ώρα και στιγμή εκεί στην ΕΡΤ, όπως τουλάχιστον καταλαβαίνουμε διαβάζοντας το παρακάτω «ενημερωτικό σημείωμα» του προϊσταμένου της, Βασίλη Θωμόπουλου, δια του οποίου απευθύνεται προς ακόμη «μεγαλύτερα κεφάλια» στην ιεραρχία του κρατικού καναλιού. [Σημείωση Πολ.Σατ.: Μήπως, Λιάτσος;].

Δείτε, φίλες και φίλοι, τι ακριβώς αναφέρεται στο «ενημερωτικό σημείωμα». Αντιγράφουμε από την φωτοτυπία που αναρτήθηκε νωρίτερα στο blog Fimotro:

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου διαπίστωσα πως, μεταξύ άλλων προβλημάτων, υπήρχε θέμα με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, Έλλη Στάη. Τα κύρια σημεία ήταν δύο:
  • Το πρώτο είχε σχέση με την συμπεριφορά της στην δημοσιογραφική ομάδα που υποστηρίζει το δελτίο και
  • το δεύτερο ήταν η τάση που εκδήλωνε να έχει αυτή τον τελικό λόγο στις αποφάσεις.
Στο μεν δεύτερο, της ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή ότι είναι δική μου η ευθύνη για το περιεχόμενο των ειδήσεων [Σημείωση Πολ.Σατ.: Μπορούμε εύκολα να φανταστούμε πώς θα τής το είπε, ε; Και παραπάνω ο ίδιος παραδέχεται ότι πρόσφατα ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο!... Πάρτι ο τύπος· για να το κάνουμε φραγκοδίφραγκα, με το που μπήκε, δήλωσε στην Στάη: «Άκουσε, κορίτσι μου! Εγώ θα φτιάχνω τις ειδήσεις»! Και περίμενε μετά, η Στάη να τού πει: «Μάλιστα, κύριε Γενικέ, ό,τι πείτε εσείς, κύριε Γενικέ!»], στα πλαίσια της στρατηγικής της ΕΡΤ που καθορίζει η διοίκησή της και η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης. Ταυτόχρονα της δήλωσα ότι η ίδια έχει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση και τον σχεδιασμό, κάτι που ενίσχυα στην πράξη καθημερινά. [Σημείωση Πολ.Σατ.: Εμείς πιστεύουμε ότι η Στάη, ύστερα από τη διάλεξη που τής έκανε, τον ρώτησε: «Κι εγώ τι ρόλο βαράω εδώ μέσα;», για να τής απαντήσει τα παραπάνω, τα οποία κατά τη γνώμη μας, είναι εντελώς αόριστα και καθόλου μα καθόλου πρακτικής αξίας]. Στο θέμα της συμπεριφοράς, της εξήγησα ότι πέραν του ότι είναι απολύτως αντισυναδελφικό, είναι και αναποτελεσματικό αφού δημιουργεί κακό κλίμα στη δημοσιογραφική ομάδα. [Σημείωση Πολ.Σατ.: Ο άνθρωπος αυτός, όπως συνάγεται, είναι φοβερά εριστικός, όχι μόνο για την Στάη, αλλά σίγουρα και για πολλούς που διαβάζουνε τούτες τις αράδες].

Δυστυχώς, με την πάροδο του χρόνου, το πρόβλημα μεγάλωνε [Σημείωση Πολ.Σατ.: Α, δεν ήταν ήδη μεγάλο απ’ την αρχή; Μπας και το πρόβλημα δημιουργήθηκε εξαιτίας σου; – λέμε τώρα…] πάντα με ευθύνη της παρουσιάστριας κυρίως στην απογευματινή σύσκεψη, που ήταν η μόνη στην οποία η κυρία Στάη συμμετείχε, αφού έρχεται στην ΕΡΤ στις 18.00!!! [Σημείωση Πολ.Σατ.: Όχι, θα ’ρχόταν νωρίτερα, να βλέπει εσένα!]. Προσωπικά, παράλληλα με τη δουλειά μου στις ειδήσεις που γνωρίζετε πόσο σκληρή και επίπονη είναι, προσπαθούσα να συγκρατήσω τους συντάκτες να μην απαντούν σε προκλήσεις και να αφοσιωθούν στα καθήκοντά τους. [Σημείωση Πολ.Σατ.: Αμάν, υπάρχουν κι άλλοι!!! Αρένα!... Παιδιά, αφοσιωθείτε στα καθήκοντά σας, εμείς σάτιρα κάνουμε (μην ξημερώσουμε με τίποτα χειροπέδες δηλαδή, εδώ πέρα)].

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ FIMOTRO

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B