Ads



13 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ STAR


Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, έρχεται στις οθόνες σας το νέο δελτίο του Star με κεντρική παρουσιάστρια την Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

To δελτίο Τύπου του Star αναφέρει:

«Τη Δευτέρα 16.9.13, στις 19:45, πρεμιέρα για το νέο δελτίο ειδήσεων του Star με κεντρική παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον ΝίκοΧατζηνικολάου. Την νέα πολύ δυνατή ομάδα του Star, αποτελούν οι Σταύρος Λυγερός, Κάτια Μακρή, Γιώργος Κουβαράς, Κώστας Στούπας.

»Στα παράθυρα του Star οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν και τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου, που έχει γράψει τη δική του τηλεοπτική ιστορία στο ρεπορτάζ και την έρευνα.

»Στην νέα τηλεοπτική σεζόν, στόχος του καναλιού είναι να δοθεί αυξημένο "βάρος" στο πολιτικό και οικονομικό κομμάτι του δελτίου. Το δελτίο ειδήσεων του Star θα συνεχίσει όμως να καλύπτει όλες τις πτυχές της ενημέρωσης και τις ανάγκες των τηλεθεατών.

»Βασική επιδίωξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι να αναγνωριστεί από τους τηλεθεατές ως ανεξάρτητο, αντικειμενικό και μαχητικό και να τους κάνει να εμπιστευθούν ξανά την ενημέρωση.

»Διευθυντής ειδήσεων: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΚΑΝΙΚΑΣ
Διευθυντής σύνταξης: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΗΣ
Αναπληρώτρια διευθύντρια σύνταξης: ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΥ
Αρχισυντάκτης: ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Προϊστάμενος πολιτικού ρεπορτάζ: ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΑΚΟΣ
Προϊστάμενος εξωτερικού ρεπορτάζ: ΚΩΣΤΗΣ ΒΕΪΜΟΣ
Προϊστάμενος αθλητικού ρεπορτάζ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ».

Πηγή: Enikos.gr

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B