Ads



12 Ιουνίου 2014

Με Τζένιφερ Λόπεζ η τελετή έναρξης του Μουντιάλ


Η λατίνα σταρ θα συμμετάσχει τελικά στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

«Ναι» είπε τελικά η λατίνα Τζένιφερ Λόπεζ στην εμφάνισή της στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ στη Βραζιλία, λίγες μέρες μετά το «άκυρο» που ακουγόταν ότι έριξε η διάσημη ποπ σταρ, εξαιτίας διαφωνιών με την παραγωγή.

Αρχικά την περασμένη την Κυριακή η FIFA είχε ανακοινώσει ότι η Λόπεζ, η οποία μετείχε στην ηχογράφηση του επίσημου τραγουδιού του Μουντιάλ με τίτλο «We Are One» μαζί με τον ράπερ Πίτμπουλ και τη βραζιλιάνα τραγουδίστρια Κλαούντια Λέιτε, δεν μπορούσε να εκτελέσει μαζί με τους άλλους δυο καλλιτέχνες το συγκεκριμένο αφιερωμένο στο Μουντιάλ τραγούδι για καθαρά λόγους «παραγωγής».

«Η FIFA και η Οργανωτική Επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι θα έχουμε απαρτία των αστέρων στην εκτέλεση του επίσημου τραγουδιού "We Are One αυτή την Πέμπτη"» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η FIFA.

Παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσε και το επιτελείο της Λόπεζ σημειώνοντας ότι η προηγούμενη αναφορά για τη μη συμμετοχή της ήταν «πρόωρη».

«Η Τζένιφερ πάντα ήθελε να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Τζένιφερ δεν θα ήθελε να απογοητεύσει τους θαυμαστές της ή τους οπαδούς του ποδοσφαίρου. Θα είναι εκεί» αναφέρει η ανακοίνωση του εκπροσώπου της διάσημης ποπ τραγουδίστριας.

Πηγή: Newsbeast.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Φοβήθηκε η ντίβα να μην πατώσει το τραγούδι της! Όλα τ' άλλα είναι εκ του περισσού. Μόλις είδε ότι βγήκανε φτυαράκια και κουβαδάκια για το σχετικό θάψιμο, τα πάντα εξομαλύνθηκαν!...

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B