Ads



6 Ιουνίου 2014

Αγγελία για την πλήρωση της κενής θέσης του Χάρη Θεοχάρη


Μόλις λίγες ώρες μετά την αποπομπή του Χάρη Θεοχάρη από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, το υπουργείο Οικονομικών δημοσίευσε αγγελία αναζητώντας, εντός προθεσμίας δέκα ημερών, τον αντικαταστάτη του:

«Το Υπουργείο Οικονομικών απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος από 06/06/2014 έως 15/06/2014 για την πλήρωση της θέσης του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, ο οποίος προΐσταται της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι αιτήσεις είναι πάρα πολλές, ενώ μερικές τελείως άσχετες προς τα προσόντα που απαιτούνται για την κατάληψη της θέσης. Παραθέτουμε μερικά από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα ακαταλληλότητας:

α) Χάρρυ Κλυνν: Ο συμπαθής διασκεδαστής-μίμος και πρώην Δήμαρχος πόλης στη Β. Ελλάδα, υπέβαλε πρώτος-πρώτος αίτηση στην οικεία ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών. Φυσικά, απορρίφθηκε.

β) Χάρι Πότερ: Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πλέον έχει ενηλικιωθεί και τυπικά έχει το δικαίωμα, υπέβαλε ηλεκτρονικά αίτηση για Γ.Γ., κάτι που ερμηνεύεται ως ατυχής προσπάθεια να κάνει πλάκα.

γ) Πρίγκιπας Χάρι: Πιθανώς πρόκειται για κακοήθεις χάκερς, παρόλα αυτά το Υπουργείο Εξωτερικών επικοινώνησε ως όφειλε με τον πρίγκιπα, ενώ είναι άγνωστο προς το παρόν τι ειπώθηκε και αν αυτή η αίτηση είναι αληθινή ή όχι.

δ) Χάρις Αλεξίου: Γνωστή καλλικέλαδος αοιδός. Δυστυχώς, η κα. Χάρις Αλεξίου στερείται ανάλογων πτυχίων Οικονομικής Επιστήμης και, ως εκ τούτου, και η δική της αίτηση απορρίφθηκε.

ε) Μάτα Χάρι: Φημισμένη κατάσκοπος. Μόνο και μόνο λόγω της ιδιότητάς της αυτής, το Υπουργείο Οικονομικών απαξίωσε ακόμα και να αρχειοθετήσει την αίτησή της. Πετάχθηκε στον αποτεφρωτήρα. Και,

στ) Αστυνόμος Θεοχάρης: Γνωστός στο ευρύ κοινό από το σήριαλ του Νίκου Φώσκολου, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ. Η αίτησή του απορρίφθηκε εξαιτίας του τίτλου της σειράς, διότι ο νέος Γ.Γ. δεν θα πρέπει να λέει στον φορολογούμενο «καλημέρα ζωή», αλλά «καληνύχτα ζωή».

Εν κατακλείδι, εάν ονομάζεστε Χάρης, Χάρρυ, Χάρι, Χάρις, Χαρά, Χαρίκλεια, Σταυρούλα (το τελευταίο βγαίνει από τον σταυρό του Μαρτυρίου που τραβάμε όλοι μας), κάντε μια αίτηση για καλό και για κακό! Πού ξέρετε; Μπορεί εσείς να γίνετε ο επόμενος Γ.Γ. του Υπουργείου.

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B