Ads



29 Ιανουαρίου 2015

Δυο λόγια για την Χρυσή Αυγή


Γίνεται πολύς λόγος στα διεθνή Μ.Μ.Ε. για την Χρυσή Αυγή, για το γεγονός ότι μια «εγκληματική οργάνωση», όπως τη χαρακτηρίζουν, αναδείχθηκε τρίτο κόμμα στην ελληνική Βουλή. Μια ανάλογη τοποθέτηση παρακολουθήσαμε πριν από λίγο σήμερα στον αγγλόφωνο ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό RT (Russia Today).

Επί του θέματος, ένα έχουμε να επισημάνουμε: Τούτα τα φαινόμενα παραπληροφόρησης (ή μη) του παγκόσμιου κοινού οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στο ότι τα προφυλακισμένα στελέχη (σχεδόν σύσσωμη η ηγεσία και η Κ.Ο.) του εν λόγω πολιτικού σχηματισμού, αδικαιολογήτως και καθ' υπέρβαση του πνεύματος αλλά και του γράμματος του νόμου, δεν προσάγονται σε δίκη, προκειμένου επιτέλους όλοι εμείς, αλλά και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες στον υπόλοιπο κόσμο, να πεισθούμε ή να μην πεισθούμε περί της ενοχής τους ή όχι.

Και διαπομπεύονται άδικα αυτοί οι άνθρωποι, και τους αποκαλούνε Ναζί παρότι επιμένουν να καταδικάζουν τους Ναζί, και τούς ταυτίζουν με τη σβάστιγκα παρότι χρησιμοποιούν στα σύμβολά τους τον ελληνικότατο μαίανδρο, και γενικά τους αποστρέφονται ως μιαρούς και λερούς, αν μη τι χείρον. Είμαστε της γνώμης πως καλό θα είναι, με την ελπιδοφόρα νέα κυβέρνηση του τόπου μας, να δρομολογηθούν άμεσα και οι απαιτούμενες διαδικασίες, προκειμένου να πληρώσει ο Ηλίας Κασιδιάρης εκείνο το περιβόητο χαστούκι του (γροθιά ήταν) στην Λιάνα Κανέλη - και πόσο πια θα το πληρώσει; - η οποία, σημειωτέον, πριν τής επιτεθεί ο Κασιδιάρης τον ερέθισε με διάφορα υποτιμητικά σχόλιά της, να εξεταστεί εάν ο Νίκος Μιχαλολιάκος διοικεί εγκληματική οργάνωση, πώς τη διοικεί, πού κρύβουν τα όπλα τους, τι απώτερους σκοπούς έχουν, που τον πήραν ένα χάραμα σηκωτό από το διαμέρισμά του στην Κυψέλη, μαζί με τη γυναίκα του κι από τότε ζει πίσω απ' τα κάγκελα, για όνομα του Θεού, δηλαδή. Και λοιπά, και λοιπά. Να τα δούμε όλα, αν ισχύουν, να γνωρίζουμε κι εμείς τι συμβαίνει.

Διαφορετικά, είναι αθώοι, να σταματήσει εδώ και τώρα η προφυλάκισή τους, να τελειώνουμε με τα μεταφερόμενα κλουβιά του θηριοτροφείου κάθε φορά που χρειάζεται να μεταβούν στη Βουλή για να ασκήσουν ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι μισού εκατομμυρίου ψηφοφόρων, τα συνταγματικά κατοχυρωμένα καθήκοντά τους.


Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B