Ads



21 Σεπτεμβρίου 2009

Μπήκαμε στα άδυτα της Ν.Δ. (Αποκλειστικό)

Helicopter1

Αποκλειστικό!!! Μπήκαμε στα ενδότερα της Νέας Δημοκρατίας! Ο συνεργάτης μας, Ιωάννης Ψηφοκάπηλος κατέβηκε σήμερα το πρωί με το ελικόπτερο του Blog μας, στην ταράτσα του κρυφού κτιρίου, ένθα ο κ. Κώστας Καραμανλής κρύβεται από τον κ. Γιώργο Παπανδρέου. Και κρύβεται ο κ. Κώστας Καραμανλής, διότι ο εν λόγω αντίζηλός του, είπε γι’ αυτόν: «We will smoke him out», φράση γνωστή των αμερικανών μελισσοκόμων, οι οποίοι καπνίζουν τις μέλισσες για να εγκαταλείψουν την κυψέλη, προκειμένου κατόπιν να συλλεχτεί το νοστιμότατο αμερικανικό μέλι. (Φημολογείται ότι ο πρώτος μελισσοκόμος που είπε τη συγκεκριμένη φράση ονομαζόταν Μπους, δηλαδή Θάμνος, και απευθυνόταν προς τις μέλισσες Σαντάμ, ένα εκλιπόν είδος το οποίο εξόχως παρεπιδημούσε εις Ανατολάς).

Λοιπόν, μια Αποκάλυψη τώρα: Σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννου Ψηφοκάπηλου, στην Κυψέλη βρίσκεται το μυστικό καταφύγιο του νυν πρωθυπουργού και αυριανού απορρίμματος! (Εεε, συγνώμη, «απορήματος» θέλαμε να πούμε, που σημαίνει «απορίας άξιον»). Εκεί, στην Κυψέλη, ο κ. Κώστας Καραμανλής γεννά το μέλι του κι έχει κάνει τη χώρα τρύπια σαν κερήθρα και ήρθαν και τη γλείφουνε μέχρι κεραίας, λαθρομετανάστες μαύροι, άσπροι, κίτρινοι, και άλλα εμπριμέ! Αφήστε δε, και το τεράστιο χρέος μας προς τους ευρωπαίους εταίρους μας! Είμαστε υποτελείς χωρίς πόλεμο! Πληρώνουμε κεφαλικούς φόρους στην Ευρωενωσάρα μας! Ε-έ-ένωσις, Α.Ε.Κ.άρα ολέ! (Ο υπογράφων το άρθρο τούτο, συνεργάτης μας Ιωάννης Ψηφοκάπηλος είναι ενωσίτης οπαδός, απ’ τον καιρό του Φάντρονκ, με Στεργιούδα και Χρηστίδη στα γκολπόστ).

Ο Καραμανλής καθόταν κατάχαμα σε μια κουρελού και γύρω του οι μακιγιέζ τού βάφανε τα μάτια, το λαιμό, το πρόσωπο. Μια από δαύτες, πασπάτευε τη χοντρή κοιλιά του, αναζητώντας τρόπους να τον κάνει να μη μοιάζει με Βούδας. Τουλάχιστον όχι πολύ. Σ’ έναν τοίχο υπήρχε κολλημένη μια φωτογραφία του δημοσιογράφου κ. Πρετεντέρη, με τη λεζάντα: «Η μαγεία Καραμανλή». Μερικές ροχάλες, νωπές ακόμα, κατρακυλούσαν αργά στο τζάμι του κάδρου, απ’ την κορυφή προς τα κάτω. Πληροφορηθήκαμε από το υπηρετικό προσωπικό, πως οι ροχάλες ήταν του ίδιου του πρωθυπουργού και τις αμόλησε όταν ο κ. Πρετεντέρης έγραψε στο κυριακάτικο φύλλο του, ότι «η μαγεία Καραμανλή έχει χαθεί πια». Στη συνέχεια, γίναμε μάρτυρες ενός βίντεο, που τράβηξε ο πρωθυπουργός απ’ την κρυψώνα του και εντός ολίγου θα προβαλλόταν και στο διαδίκτυο.

«Οι κακοί Πασοκικανοί», έλεγε στο βίντεο ο κ. Κώστας Καραμανλής, «νομίζουν πως ξεμπερδέψανε με μας, τους καλούς Νουδικανούς! Αμ, κούνια που τους κούναγε!... Θα γκρεμίσουμε τον Βενιζέλειο Πύργο, θα ξηλώσουμε το Παπάντρο τους (= το άντρο τους), θα τους στείλουμε πεσκέσι στον Μαχμούτ Αχμαντίν, που κατοικοεδρεύει στο Τζαντ!... Θα τους τα κόψουμε όλα, να μην έχουν ούτε τάσα! (Τάσα = πιατάκια). Και θα λένε: “Να, τάσα μου, ξανά να σ’ είχα, και θα σε έντυνα στην τρίχα”!... Τέτοια θα κάνουμε, τέτοια θα πράξουμε, κι όσοι δικοί μας πέσουν στον αγώνα, θα πάνε σβουριχτοί στον Παράδεισο Αμαρουσίου»!...

Ξαφνικά, κι ενώ έλεγε τα παραπάνω ο πρωθυπουργός, το αετίσιο βλέμμα του, έπεσε στον συνεργάτη μας Ιωάννη Ψηφοκάπηλο. «Τι θες εδώ, Ψηφοκάπηλε;», ρώτησε με αγριάδα! «Σας ζοχαδιάζω, ε;», απάντησε ειρωνικά ο Ψηφοκάπηλος και κατόπιν, άρπαξε το σκοινί με το οποίο είχε νωρίτερα κατέβει και σαν αίλουρος αναρριχήθηκε πίσω στο ελικόπτερο του Blog μας. Ο πιλότος πτέραρχος Φτερόπουλος σανίδωσε το γκάζι και μέσω σελήνης επιστρέψαμε, για να σάς περιγράψουμε με το Σι και με το Νίγμα όλα τα καθέκαστα! Αυτά προς το παρόν! Και, πού είστε μωράκια μου; Το βράδυ, στην τηλεμαχία, θα γίνει μεγαλύτερος χαμόοος!...

Helicopter2

Ιωάννης Ψηφοκάπηλος του Ιορδάνη και της Μαγδαληνής

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B