Ads



12 Ιανουαρίου 2010

Σαμποτάζ στον Real FM - Ολόκληρη η Προκήρυξη


Σήμερα, μέσα στα άγρια χαράματα, σαμποτέρ χτύπησαν τα κεντρικά στούντιο του Real FM στο Μαρούσι, όπου στεγάζεται ωσαύτως και η εφημερίδα Real News. Πιο συγκεκριμένα, πήγαν όπως κάθε μέρα στις 6:00 η ώρα για να κάνουν την εκπομπή τους οι δυο αταίριαστοι ραδιο-φονικοί παρτενέρ, Γιώργος Χουφταλάκης και Γιάννης Καλακίτσος και αντίκρισαν ένα στούντιο θεοσκότεινο και καταπαγωμένο. Οι σταλακτίτες στάζανε πάνω απ' τα κεφάλια τους και οι σταλαγμίτες έθεταν ανυπέρβλητα εμπόδια στο διάβα τους... Συν βεβαίως το σκοτάδι, που δεν άφηνε να δουν ούτε τις παγωμένες μύτες τους!

Τελικά, αποδείχτηκε ότι δεν επρόκειτο για κάποια συνήθη διακοπή ρεύματος, μα για βδελυρό σαμποτάζ και ανέλαβε την ευθύνη η νεοεμφανιζόμενη οργάνωση: "Διακόπτες Υψηλής Τάσης", η οποία μάλιστα απέστειλε και την Προκήρυξή της στο ιστολόγιό μας (ευχαριστούμε για την τιμήηη!). Διαβάστε να φρίξετε:

"Είμαστε οι Διακόπτες Υψηλής Τάσης, μια εχθροζωική οργάνωση, η οποία στο εξής θα κόβει το ρεύμα και θα παγώνει τα κτίρια. Επιπροσθέτως, σύντομα θα συνεργαστούμε με τους αδερφούς Διακόπτες Νοτίου Ρεύματος και θα κόβουμε ακόμη και το φυσικό σας αέριο, με την προϋπόθεση φυσικά ότι αυτό θα προέρχεται από τον αγωγό South Stream.

Εμείς, οι Διακόπτες Υψηλής Τάσης, επιλέξαμε προσεκτικά τον στόχο μας, για να μη δώσουμε στόχο. Δεν είμαστε στόκοι, αλλά ούτε και στόχοι. Και στοχεύουμε πάντα υψηλά! Βλέπετε, ο έγκριτος Αντώνιος Χατζηαντωνίου, γνωστός οπαδός του Θρήνου, είναι υψηλός στόκος, εεε, στόχος θέλαμε να πούμε! Τού τη φέραμε ωραία, ε;

Διαμαρτυρόμαστε, για τα εκατό κακά της μοίρας μας! Για τις εκατό και μια νύχτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ.! Για τα σαμάρια και τις σκούφιες αλόγων της Ν.Δ.! Ζήτω ο Πεταλωτής και οι απανταχού πεταλωτήδες! Ζήτω ο θείος Τράγκας και ο Μπάρμπα-Στρουμφ! Ζήτω, πάνω απ' όλα η Στρουμφίτα τηλεφωνήτρια που κλέβει καρδιές και μάς καίει τις ασφάλειες! Ζήτω, ο πίνακας της Δ.Ε.Η. Ζήτω η Ε.Ρ.Τ., η Υ.ΕΝ.Ε.Δ. και το Τρίιιτο Πρόγραμμα.

Ζήτω ο Real FM και η Real News!
Ζήτω η Ρεάλ Μαδρίτης!".

Αυτή ήταν, κυρίες και κύριοι, η πολύ προσεκτικά διατυπωμένη Προκήρυξη της Οργάνωσης "Διακόπτες Υψηλής Τάσης" και τώρα εξετάζεται εξονυχιστικά το email τους στην Ασφάλεια της Δ.Ε.Η., εεε, Ασφάλεια Αθηνών θέλαμε να πούμε, όπου θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το DNA των θρασύδειλων εγκληματιών.

Πολ Σάτιρος
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B