Ads



23 Μαΐου 2012

Προκήρυξη Διαγωνισμού Σατιρικού Στίχου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΑΤΙΡΙΚΟΥ ΣΤΙΧΟΥ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΑΣ

Μπορείς να συμμετάσχεις μόνο με το αληθινό σου όνομα (όχι με ψευδώνυμο) και υπό την προϋπόθεση ότι είσαι άνω των 18 ετών και έχεις δικό σου λογαριασμό στην Ε.Τ.Ε. (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος) τον οποίο θα μάς δηλώσεις εκ των προτέρων, ώστε – αν κερδίσεις το χρηματικό έπαθλο – να σού καταθέσουμε εκεί το ποσό.

Το έπαθλο αποτελεί το σύνολο των καταθέσεων των συμμετεχόντων σε προσωπικό μας λογαριασμό στην ίδια Τράπεζα (Ε.Τ.Ε.), από δύο ευρώ (2,00 €) έκαστος. Π.χ., αν οι συμμετέχοντες είναι πενήντα (50) άτομα, τότε το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις καταθέσεις, θα ανέλθει στα 100 ευρώ. Το σύνολο των χρημάτων (δεν κρατάμε τίποτα εμείς) θα απονεμηθεί στον πρώτο νικητή του διαγωνισμού.

Κριτές για το καλύτερο έργο θα είναι οι επισκέπτες των ιστολογίων μας. Κάτω από κάθε διαγωνιζόμενο έργο, θα υπάρχει δυνατότητα ψηφοφορίας με το ερώτημα: «ΝΑΙ» ή «ΟΧΙ». (Προσοχή, αυτή η ψηφοφορία δεν έχει να κάνει με το «μού αρέσει», «δεν μού αρέσει» του Facebook).

Κάθε επισκέπτης θα μπορεί να ψηφίσει μόνο μία φορά για κάθε έργο (το ίδιο IP θα μπλοκάρεται), αλλά θα μπορεί να ψηφίσει όσα αναρτημένα έργα επιθυμεί, χωρίς αριθμητικό περιορισμό. Όποιο έργο, στην συγκεκριμένη μέρα και ώρα που θα λήξει ο διαγωνισμός βρεθεί να έχει τα περισσότερα «ΝΑΙ», θα κερδίσει το έπαθλο.

Το έπαθλο θα κατατεθεί εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών στον νικητή, μέσω του δικού μας internet banking της Ε.Τ.Ε. (Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος) απευθείας στον λογαριασμό του νικητή τον οποίο – όπως ήδη είπαμε – θα μάς έχει δηλώσει εκ των προτέρων. Ενστάσεις δεν γίνονται δεκτές και οι συμμετέχοντες δεν δικαιούνται με κανέναν τρόπο να προσβάλουν τις διαδικασίες.

Επαφίεται στην κρίση των ενδιαφερομένων, αν μας εμπιστεύονται ή έχουν σοβαρές επιφυλάξεις για την τιμιότητά μας. Υποσχόμαστε πάντως ότι, εν καιρώ, θα μπορέσουμε να διοργανώσουμε και άλλους διαγωνισμούς με μεγαλύτερη διαφάνεια και με την παρουσία νομικών και συμβολαιογράφων. Αυτή τη στιγμή, τα οικονομικά μας, μέχρι εδώ μάς επιτρέπουν.

Περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και οι τρόποι συμμετοχής, θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B