Ads



30 Μαΐου 2012

THE ELLINOFRENEIA TIMES: «Θα γίνουμε Νίγηρας»


Με τον παραπάνω τίτλο και με λεζάντα: «Την πρόθεσή του να κάνει την Ελλάδα Νίγηρα, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας», κυκλοφορούν σήμερα οι Times της Ellinofreneia.net.

Και συνεχίζει το ρεπορτάζ:

«Εφόσον η κυρία Λαγκάρντ ενδιαφέρεται περισσότερο για τον Νίγηρα, το μόνο που μας απομένει είναι εμείς να γίνουμε Νίγηρας έτσι ώστε να αρχίσει να ενδιαφέρεται για εμάς», δήλωσε ο Α. Σαμαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρότζεκτ θα περιλαμβάνει περισσότερα μέτρα, φόρους και έκτακτες εισφορές προκειμένου να έρθει τέτοια εξαθλίωση, που όλα θα μοιάζουν με την αφρικανική χώρα. «Το μόνο πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω, είναι το χρώμα των κατοίκων», πρόσθεσε ο Α. Σαμαράς, αν και στο επιτελείο του υπάρχουν διάφορες σκέψεις.

Το ιστολόγιό μας, «Πολιτική Σάτιρα!», συγχαίρει βέβαια τα παιδιά του Ellinofreneia.net για την παραπάνω συνέντευξη, αλλά ζητά και χρηματική αποζημίωση, διότι εκεί που αντιγράφαμε τα λόγια του Α. Σαμαρά, στο σημείο που λέει για «το χρώμα των κατοίκων», ξέφυγε μια μεγάλη γουλιά καφέ από το στόμα μας και κατέστρεψε το ασύρματο πληκτρολόγιο με το οποίο κάνουμε τη δουλειά μας…

Και κοστίζει ογδόντα ευρώωω...

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B