Ads



1 Αυγούστου 2012

Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ο γνωστός παίκτης reality, Γιάννης Βάκρινος


Παίκτης ελληνικού reality show – της «Φάρμας», που προβλήθηκε παλιότερα από το Mega – ο Γιάννης Βάκρινος στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ οδηγούσε κατευθυνόμενος προς το σπίτι του στο Αίγιο μετά από νυχτερινή διασκέδαση σε μπαρ του Ξυλοκάστρου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία αποσπάστηκε η προσοχή του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην προστατευτική μπάρα του εθνικού δρόμου. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το αυτοκίνητό του μετετράπη σε άμορφη μάζα σιδερικών ενώ ο ίδιος διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Πατρών και στη συνέχεια εσπευσμένα στο Κ.Α.Τ. όπου χειρουργήθηκε και τώρα παραμένει στη μονάδα εντατικής νοσηλείας του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η ζωή του δεν κινδυνεύει πια, παρότι εξακολουθούν να τον κρατούν σε καταστολή. Έχουν πειραχτεί ωστόσο πολλά ζωτικά του όργανα και η αποθεραπεία του θα πάρει καιρό.

Το ιστολόγιό μας εύχεται «περαστικά» στον Γιάννη Βάκρινο και τού συμπαραστεκόμαστε νοερά. Θέλουμε να τού πούμε ότι γεννήθηκε μαχητής – και το απέδειξε αυτό στη «Φάρμα» – οπότε είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχει δυσκολία να βγει νικητής και τώρα, στον σημαντικότερο αγώνα για τη ζωή του.

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B