Ads



26 Αυγούστου 2012

Ο Νίκος Νικολόπουλος ξεσπαθώνει ξανά στο Twitter!

Φαίνεται ότι ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ., Νίκος Νικολόπουλος, το έχει βάλει για καλά στο μυαλό του, να κάνει τα μούτρα κρέας του Αντώνη Σαμαρά.


Το χέρι που τον τάιζε γύρισε τώρα και το δαγκώνει! Και με τι δαγκωματιές, ω-λα-λα!... Μιλά για την επαναδιαπραγμάτευση (που δεν έγινε), για τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων (για τις οποίες, όμως, κάπως όψιμα κόπτεται - δεν νομίζετε;)...

Και αναρωτιόμασταν, τι θα γεμίσει σήμερα την Κυριακή μας... Κοιτάξτε στυλάκι!... Έχει βάλει φόντο στην προσωπική του σελίδα στο Twitter, μια φωτό όπου κατεβαίνει τις κόκκινες σκάλες της Βουλής. Οι γνωστοί κίονες κορινθιακού ρυθμού πίσω του διακρίνονται... Εμείς τον τοποθετήσαμε στο πόστο αυτό... Για να μας υπηρετήσει.

Αμέ!...

Σινιαρισμένος, καλοσιδερωμένος, με ύφος ότι δεν θα πεθάνει ποτέ, ποζάρει αυτάρεσκα στον φακό! Καμαρώστε τον!... Στην ίδια πόλη, μόλις λίγα τετράγωνα πιο πέρα, οι άστεγοι, οι πεινασμένοι, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Αν τους σκεφτόταν όπως πρέπει, θα έκανε τέτοια φωτογράφιση; Τους σκέφτεται - ή παριστάνει ότι τους σκέφτεται - τώρα, αλλά κατόπιν εορτής.

Και εκτός νυμφώνος...


Εντάξει, Νίκο Νικολόπουλε, μας έπεισες! Μην κουράζεσαι άλλο. Χτύπα-χτύπα τον Σαμαρά, μέχρι να βαρεθείς κι εσύ, όπως βαρέθηκε η Κατσέλη να χτυπάει τον Γιωργάκη και τον Βενιζέλο... Όλα έχουν ένα τέλος κάποτε.

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B