Ads



3 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πριν το ρετούς!


Πριν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραδώσει την δήλωσή του στον διορθωτή του, τον γνωστό φιλόλογο Θεοφύλακτο Μουστρούφα, για την τελική διόρθωση, το γραπτό του κείμενο είχε ως εξής:

«Τα αιτήματα των πολιτών για καλοπέραση, φοροαπαλλαγή και ερωτική απελευθέρωση παραμένουν επίκαιρα ιδιαίτερα στο πλαίσιο του μεγάλου αγώνα που δίνουν όλοι οι Γερμανοί για να υπερβούμε εμείς οι Έλληνες την κρίση και να οικοδομήσουμε ένα σταφιδιασμένο μέλλον.

»Στις κρίσιμες στιγμές που διανύει ο τόπος είναι ανάγκη, σε κλίμα ηδονής και σεξισμού, να εντείνουμε τις επιδόσεις μας για να συνδέσουμε στο ίδιο κρεβάτι τις νόμιμές μας συζύγους με τις λαθρομετανάστριες ρωσίδες φίλες μας.

»Με την ευκαιρία της εκδήλωσης για την 3η επέτειο της 38ης Σεπτεμβρίου, θα ήθελα να απευθύνω θερμό εναγκαλισμό. Δυστυχώς όμως, όπως ενημέρωσα και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω μιας πολύ έντονης νύχτας που πέρασα, με τρεις φίλες μου, ενώ η γυναίκα μου βρισκόταν εκτός Αθηνών».

Ευτυχώς, ο εμβριθής και πάντα αλάνθαστος Θεοφύλακτος Μουστρούφας, έβαλε το χρυσό του χεράκι, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, και αποφεύχθηκαν παρανοήσεις...

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B