Ads



1 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκίνησαν στην Ισπανία οι επιθέσεις σε σούπερ-μαρκετ για απαλλοτρίωση τροφίμων!


Πεινασμένοι και εξαθλιωμένοι πολίτες λεηλάτησαν μεγάλο πολυεθνικό σούπερ-μάρκετ τροφίμων.

Χτες στην Merida (Estremadura) – όλοι γνωρίζουμε πού είναι, σιγά τ’ αβγά! – κατέλαβαν το σούπερ-μάρκετ Carrefour (γαλλικών συμφερόντων) πενήντα περίπου εξαγριωμένοι από την πείνα ισπανοί πολίτες, οι οποίοι πήραν χωρίς να πληρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η «επίθεση», σύμφωνα με την κυβέρνηση, είχε προετοιμαστεί από καταναλωτικές οργανώσεις και σωματεία ανέργων μέσω διαδικτύου (βλέπετε, οι πτωχοί και καταφρονημένοι της Ιβηρικής χερσονήσου διαθέτουν ADSL σύνδεση στο διαδίκτυο) και συμμετείχε ο Victor Casco, ένας ταλαίπωρος περιφερειακός βουλευτής της Izquierda Unida.

Οι πολίτες εισήλθαν στο κατάστημα, γέμισαν καρότσια με λάδι, λαρδί, ρύζι, γάλα, όσπρια, στραγάλια, ταμειακές μηχανές κ.λπ. (Απαγορευόταν αυστηρά να πάρουν μαχαίρια και ξυραφάκια, μην τυχόν και σφαούν μεταξύ τους). Εξήλθαν μαζικά και με χλαβοή χωρίς να πληρώσουν φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα: «Λαός ενωμένος, ποτέ νικημένος» (στα ισπανικά: «Ούγκα-ούγκα, γκαμ-γκαμ, νιαμ-νιαμ, βουρ και ορεβουάρ»).

«Ένας ιός που εξαπλώνεται είναι η μαζική αντίδραση των πολιτών με μορφές πάλης για την επιβίωση που καμία καταστολή δεν θα μπορέσει ποτέ να σταματήσει», δήλωσε στο ιστολόγιό μας ο Χόρχε, πατέρας που εισέβαλε κι αυτός μαζί με τους άλλους στο κατάστημα και «έκλεψε» το γάλα του δωδέκατου παιδιού του! (Η γυναίκα του γεννοβολάει αράδα).

Πηγή (την οποία, όμως, λιγάκι παραφράσαμε): Toxwni.gr

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B